Chcel by osm sa spýtať , že keď som stratil OP a chcem požiadať o nový , či treba podpis zákonného zástupcu (mám 16) a všetky tie sprostosti s tým spojené alebo či len stačí predložiť iný doklad o totožnosti a vybavím si to "sám" za nejaký poplatok?
@smajdalf to je pekná hlupost.. Ako dokaže že ho nestratil, ale ze ho ukradli? takže ak sa mi nebude páčiˇfoto, poviem, že mi ho ukradli a nebudem platit???
ináč podľa mňa treba z úradu papier, doklad, na vydanie nového OP
zaplatíš keď ho stratíš aj keď ti ho ukradnú....možno keby si ukradli dom,auto,gate, slipy, ešte aj rodičov a teda by si to nemal z čoho zapaltiť tak by sa zľutovali
ja mam sice uz 18,ale bola som nahlasit odcudzenie na policii,dali mi taky doklad, s ktorym som si sla na obcianske,zaplatila som 16,50 a bolo....nemyslim si ale ze by bol treba podpis rodica
Tiež ma pred nedávnom okradli a ako už ľudia nado mnou spomínali, stojí to 16,50(treba kúpiť kolky). Doklady som pri vybavovaní žiadne iné nemal, len môj dočasný OP.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
zaplatis pokutu
oni ta odfotia a to je vsetko za par dni je to hotove
iny doklad ti netreba k tomu
a ten nejaký poplatok je tuším okolo 20€
ja som mala so sebou rodny list ale uz neviem ci ho chcela alebo nie ved ta tam uz maju v databaze nafoteneho
ale ten si zober pre istotu
16.50 to stoji
ináč podľa mňa treba z úradu papier, doklad, na vydanie nového OP
ak je to v dvoch po sebe iducich rokoch tak sa plati 33
aka som znala
a radím ti ísť na políciu čo najskôr
A iste ho nepochvalia keď ma iba max rok OP
@adsy okay teda ja som doklady nikdy nestratil