alebo podme navstivit toho, co mal husenice v penise. to by bolo krasne, keby sme sa aspon desiati za nim vybrali, doniesli mu pomarance, cokoladu a tak hm?
@motorizer@5 ano, husenice v penise. to je podla mna az malá násobilka birdzu. malo by to byt v podmienkach pouzivania ustanovene, ze si uzivatel musi prestudovat to forum zalozene problemiqom - aby clovek vedel, do coho ide
No čo teda? Navrhujem nejakú krčmu ala Čudný pohľad alebo Thurzo (dole v potkanovi). Pohľad ale bude asi lepší. Čas sa vyjadrite. Mne osobne to je jedno. V prípade potreby sa už hádam dajako prispôsobím.
Ak sa vám podarí zmeniť charakter stretka na niečo väčšie, ako obdobu stretnutia starých kamarátov z vojny, resp. schôdzky nitrianskej gay komunity, tak prídem rád aj ja
len sa ucim popritom, a kvoli skuskam , neviem ako komu vyhovuje. tak mozete sa vyjadrit... potom budem zrejme este pisat tym co mali zaujem vtedy, ked som sa pytala naposledy
Ďalší typ do pléna. Čo tak tá vychytená nová čajovňa Epicure? Boli ste tam už pozrieť? Je hneď pri mlynoch oproti Tescu, úžasné prostredie - veď sa pozrite na ich stránku na Facebooku » sk-sk.facebook.com/pages/%C4%8Cajo...
Ak by sme išli ako väčšia skupina, tak nám vedia dopredu zarezervovať stôl, resp. môžeme sedieť/ležať aj na vakoch pri krbe. Máte vôbec chuť sa niekde stretnúť?
označte ma niekto, keĎ sa bude už rozhodovať o konkrétnom dátume, ja asi budem môcť a potom podľa osadenstva sa rozhodnem, či pôjdem alebo nie, ale tak možno sa uvidíme
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
54 komentov
az placem
» www.birdz.sk/diskusie/pomooc...
No čo teda? Navrhujem nejakú krčmu ala Čudný pohľad alebo Thurzo (dole v potkanovi). Pohľad ale bude asi lepší. Čas sa vyjadrite. Mne osobne to je jedno. V prípade potreby sa už hádam dajako prispôsobím.
akurat sa uz o tom dohadujem s @ladyfox
len sa ucim popritom, a kvoli skuskam , neviem ako komu vyhovuje. tak mozete sa vyjadrit... potom budem zrejme este pisat tym co mali zaujem vtedy, ked som sa pytala naposledy
Ak by sme išli ako väčšia skupina, tak nám vedia dopredu zarezervovať stôl, resp. môžeme sedieť/ležať aj na vakoch pri krbe. Máte vôbec chuť sa niekde stretnúť?
a to
@soraya @lerion @majox @edisek @horsiq @tomas71 @beaurebelle @eirea @yasmin @motorizer @lukeeusk @rheia @smichi @exonr a mozno @vast
a idem, ak to nebude na dlho a pred podstatnou skúškou davajte dátum decká
@ladyfox dík
PRíííDEM hocikedy!!!
hadam nabuduce
Tá čajovňa Epicure vyzerá fajn, tam by sa to snáď dalo...
keď vyhodnotíte nejaký dátum, dajte vedieť
A teraz vážne. Čo teda? Je už streda večer a problém je, že som dostal echo, že v sobotu večer je už jedna polka čajovne (tá nefajčiarska obsadená).
Vyjadrite sa prosím, či má zmysel niečo riešiť.
á najlepšie by mne asi vyhovovalo dakedy stvrtok alebo piatok buduci tyzden
len čil sa učiť musím... nestíham.D