ahojte urcite to kazda baba pozna ze ked sa ma stretnut s nejakym chalanom ktoreho vobec nepozna tak vaha ci je pekny alebo nieco ine..no proste mam sa stretnut s jednym chalanom no nemam ani jeho fotku a tak neviem ci sa s nim fakt mam stretnut prosim
pregalaxiu, vsak preco to tak beries, ze nieco ocakavas a horsie! ze ocakavas z toho urcite flirt, vztah a podobne sracky, ved to tak neber, ja som si v pohode dala stretnutie s jednym zo sidliska, a pri tom bola aj moja kamoska, ved o nic nejde, sme si dali kofolu, a tymto hasne, chvala, bol normalny, a este ja som ta, co by mi mal tresnut po hlave, naslubujem mu, ze sa strentme, s kamosmi pojdeme do kina, a nic nesplnim, takto to neber ho, nerob z toho halo, klííííídek DDDDDDD Sila s tebou...
Ja som sa už stretla s toľkými a vždy bola sranda a prekvapenie a s jedným som šla aj do lesa no som ja magor ja viem, ale tak no stáva sa aj lepším... ale teraz s ním chodím
Stretnutie naslepo..haha mam spoluztiacku ktora to tiez skusila ......ked prysla ta hvila stretnutia ...zabadalo hoo..... no v momente sa otocila a usla ...co bol taky hrozny D
Bejbinko ak si uz pisete dlhsie, a mas ho aspon cez net rada a rozumiete si, tak sa stretnite, ale najlepsie njekde w meste kde je wela ludi, pre pripad ze by to bol fakt nejaky uchyl
sak normalne sa stretni a uvidis ked sa ti bude pacit tak v pohode ked nie tak nemusis nic riesit.to ci sa s niekym stretnes nezalezi na tom jak vyzera, myslis ze stretavat sa mozu len pekni ludia, ak s nim nepojdes hned do postele tak moze byt aj skaredy. budete spolu hodinu-dve a koniec. na nete si mozes pisat potom s hocikym. ja som sa tiez stretla aj so skaredymi- teda len jednym ale na nete si piseme stale.a fotku si nezhanaj ide o porekvapenie ked rozmyslas ktory by to mohol byt
Ja by som sa na tvojom mieste nezaoberala otazkou ci je pekny alebo nie ale skor tým,či sa ten dotyčný nehrá na niekoho iného.V dnešnej dobe sú takéto stretnutia pomerne nebezpečné ale chápem ťa.Napr.asi pred rokom som sama na takéto stretnutie šla a dopadlo to dobre no nie vzdy to tak musi byť.Takže ti odporúčam ,ak si sa rozhodla predsa len sa s nim stretnut tak niekde mezdi ľudmi kde v prípade potreby mozes poziadat o pomoc alebo sa ržchlo vypariť
Majlos nic nieje zle ak sa stretnes cez net, tak sa mozes zoznamit cez net aj normalne, vobec to nieje ubohe... tak si s niekym pises dlhu dobu, mozno telefonujes a chces sa stretnut nevidim na tom nic ubohe. Je to normalne!!!
foto za stretko?...tho bude blbe chod na neho pomaly a povedz mu ze ho chces vidiet najskor len thak bo se hocijaka zruda sa moze skryvat za pismenkami v maili abo rpcke
jedan vec je pisat si s niekym a nechciet sa stretnut...vec druha je pisat si preto, aby ste sa stretli...no ja neviem...aj pisem aj som sa stretol a nedopadlo to zle...takze staste ta moze trafit...ale ja by som sa na to nespoliehal
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
Bejbinko ak si uz pisete dlhsie, a mas ho aspon cez net rada a rozumiete si, tak sa stretnite, ale najlepsie njekde w meste kde je wela ludi, pre pripad ze by to bol fakt nejaky uchyl
EQ