vseobecne sa o seba viac staraju, ale niekedy to vyzera skorej hrozne ako dobre.. tym myslim peroxidove vlasy, fejkovane opalenie.. nieco ako rochnyak typ.. to sa mi rozhodne nepaci..
zato tito dvaja, ti su uplne ze aaaaaaaaaaaaaach
heterak ked uz vyzera dobre (malokedy) tak ma prirodzene pre mna taku pritazlivejsiu auru okolo seba, kedze ja gayov zvyknem vycitit a prirodzene viem ze u nich nemam sancu ale tak co ja viem, naozaj neviem povedat.. vo vseobecnosti asi ano, su krajsi teda
sice by som takto neglobalizovala, ale vsetci ti, ktorych poznam, su neporovnatelne krajsi ako heterosexuali (s vynimkou dvoch, ale ti su najkrajsi na svete, to sa nepocita), ktorych poznam
Mimochodom krasa nespociva v tom ako sa clovek spravi (namaluje, nageluje a nevim co este), ale v prirodzenosti. Ziadne pripravky z cloveka neurobia krajsieho ako je, len zakryju (casto neuspesne) nedostatky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
zato tito dvaja, ti su uplne ze aaaaaaaaaaaaaach
heterak ked uz vyzera dobre (malokedy) tak ma prirodzene pre mna taku pritazlivejsiu auru okolo seba, kedze ja gayov zvyknem vycitit a prirodzene viem ze u nich nemam sancu ale tak co ja viem, naozaj neviem povedat.. vo vseobecnosti asi ano, su krajsi teda
Mimochodom krasa nespociva v tom ako sa clovek spravi (namaluje, nageluje a nevim co este), ale v prirodzenosti. Ziadne pripravky z cloveka neurobia krajsieho ako je, len zakryju (casto neuspesne) nedostatky