ale ani sa nečudujem, lebo všetci majú v hlavách (aj ja) zakódované, že sú zlí. aj keď snažím sa to dať si z hlavy preč..neviem ako sa to tam dostalo. odcudzovať niekoho..
slovensko je stale konzervativne hlavne preto, ze este nevymrela vsetka stara geriatria.pre mna za mna nech si robia so svojimi zadkami co chcu len nech sa nepredvadzaju na verejnosti a nerobia debilne pochody.sexualna orientacia je kazdeho osobna vec ale dufam, ze sa nikdy nedozijem toho ,ze homosexualne pary si budu moct adoptovat deti.
mňa by len zaujímalo, ako ich akceptujú tí, ktorí zašrtli áno. či akceptovanie homosexuálov z ich strany spočíva v tom, že do nich hádžu slzný plyn a tlčú ich po meste, ako tomu bolo 22.mája. pretože ľudia, ktorých politické názory oni vyznávajú, sa tak správajú
@puco90 no a ako TY akceptuješ homosexuálov? lebo to neviem vyčítať nejako.. ale pekne, ja som nič konkrétne nespomenula, chytil si sa toho a začal sa krvopotne brániť
(a slzák si hodili ľudia, čo stáli Cagáňovi pri zadku )
A pokiaľ ja viem, tak nielen pospolitosť protestovala, ale aj x ľudí z Blavy, ktorí pravdepodobne nemali s pospolitosťou nič spoločné, maximálne sympatizovali.
Napríklad, keď je niekto chorý, nie je v zdravom stave, ale v chorom stave.
Je to len taký bežný výraz...
Takisto, ako tam bola pospolitosť, boli tam aj AN a rovnako aj x ľudí z Blavy...
Myslíš si, že napríklad ten starý dedko s tou tabuľou bol z pospolitosti, alebo z AN ??? Čiže mi nehovor, že tam bola len Pospolitosť, alebo AN
Alebo pri pochode proti drogám (v podstate prednedávnom v Blave) čo ten dedko posielal "marihuanu a narkomanov do plynu" bol tiež z nejakej organizácie ?
Ale ja zasa netvrdím, mohol aj nejaký pospoliťák hodiť kameň, alebo slzák, tá pravdepodobnosť tam je...ale predsa kvôli tomu nebudem nadávať na Kotlebu, Sýkoru, alebo Cagáňa.
Napísala si, že "pretože ľudia, ktorých politické názory oni vyznávajú, sa tak správajú"...
No koľko z nich hádzali kamene a slzáky ??? Mizivé percento.
Samozrejme mám rád objektívnosť a preto keď niekto tvrdí A, treba povedať aj B...o nič iné mi nejde.
@puco90 dobre, ale ja sa pýtam, či si ty v heterosexuálnom stave, keď homosexuáli sú tiež v stave..
ja toto s ľuďmi ako si ty, nebudem rozoberať, viem, kto bol na pochode, nejde mi o starých fašistických dedkov, ktorí sa bijú za Tisa, videla som, kto hádzal slzák medzi ľudí, kde boli malé deti, a možno by si bol dosť prekvapený. proste, koniec diskusie, viem, prečo som napísala to, čo som napísala.
len mňa zas zarazilo, že si sympatizant pospolitosti, tým pádom sa pre mňa stávaš človekom, ktorý sympatizuje s tými, ktorí tvrdia, že homosexuáli sú chorí ľudia a mali by sa liečiť a zahlasoval si za odpoveď, že homosexuáli sú na slovensku akceptovaní.
no a to, že nemám nič proti buzerantom, ale nech si to robia doma je ekvivalentné tomu, že nie si rasista, ale černosi smrdia. trápny alibizmus a opekňovanie sa
Kde sympatizujem s pospolitosťou ?? Ako si na to prišla ????
Samozrejme, podľa môjho názoru s homosexuálmi nie je niečo v poriadku a to, že ešte ju dnes terapiou nevieme liečiť neznamená, že to nie je choroba, keďže v dnešnej dobe je x chorôb, ktoré nevieme liečiť a napriek tomu ich označujeme ako choroby.
No a toto ma zabilo
"no a to, že nemám nič proti buzerantom, ale nech si to robia doma je ekvivalentné tomu, že nie si rasista, ale černosi smrdia. trápny alibizmus a opekňovanie sa"
Takže heterosexuáli si to môžu robiť na verejnosti a homosexuáli sú v tomto diskriminovaní ?? ?????
No a rasista nie som a medzi kamarátmi mám aj nejakých miešancov, takže sú trochu tmavší, ale podľa teba, som aj tak som rasista...
Takže príjemné, ničím nerušené nálepkovanie prajem.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
ale ani sa nečudujem, lebo všetci majú v hlavách (aj ja) zakódované, že sú zlí. aj keď snažím sa to dať si z hlavy preč..neviem ako sa to tam dostalo. odcudzovať niekoho..
Samozrejme, náckovia akceptovaní nie sú a to z úplne pochopiteľných dôvodov, nie sú akceptovaní ani zákonom, ani väčšinou obyvateľstva ...
Homosexuáli nie sú akceptovaní pravdepodobne nejakou menšinou obyvateľstva a to už z nie tak pochopiteľných dôvodov ...
A sám vieš, že to "nikto im za to nič nerobí" je hlúposť, mnohí ľudia ich nevedno prečo nenávidia a radi to dávajú najavo ...
ak chce niekto vtipkovat: sme deti ženy a muža... a myslime si, ze sme chorí?
Bol to Kotleba ?
Nie..boli to len sympatizanti...videl som video, kde strana ĽSNS normálne protestovala a nikto z nich po homos. nič nehádzal.
Samozrejme, ľudia, ktorí hádzali kamene boli blbci, lebo mohli niekoho aj zabiť, takže to treba jednoznačne odsúdiť.
Ale takisto, ako odsudzujem hádzanie kameňov do ľudí, odsudzujem aj to, keď idú rodičia S MALÝMI deťmi na takú akciu.
"pretože ľudia, ktorých politické názory oni vyznávajú, sa tak správajú"
Takže proti homosexuálnym pochodom je len ĽSNS ???
Nie náhodou aj KDH, časť SDKU , Most-Híd, SNS, HZDS a SMER ???
To zrazu len ĽSNS je proti tým pochodom ????
Človek, ktorý má iný názor na smerovanie spoločnosti je hneď sympatizant ĽSNS ???
(a slzák si hodili ľudia, čo stáli Cagáňovi pri zadku )
Vnímam ich ako obyčajných ľudí a určite sa im za ich stav nebudem smiať.
Takisto sa nebudem smiať postihnutému, alebo inak chorému človeku.
Som proti tomu, aby sa im niekto posmieval, alebo ich diskriminoval (aby sa kvôli tomu nemohli dostať do roboty a pod.)
Čiže doma nech si robia čo chcú, zakázať im nič nikto nemôže.
Ale som proti partnerstvám. Myslím si, že potenciál partnerstva, manželstva a pod môže napĺňať len muž a žena.
Čo ja mám s tým, že niekto zastáva podobný názor ako ja a hádže po niekom kamene ?
Napríklad, keď je niekto chorý, nie je v zdravom stave, ale v chorom stave.
Je to len taký bežný výraz...
Takisto, ako tam bola pospolitosť, boli tam aj AN a rovnako aj x ľudí z Blavy...
Myslíš si, že napríklad ten starý dedko s tou tabuľou bol z pospolitosti, alebo z AN ??? Čiže mi nehovor, že tam bola len Pospolitosť, alebo AN
Alebo pri pochode proti drogám (v podstate prednedávnom v Blave) čo ten dedko posielal "marihuanu a narkomanov do plynu" bol tiež z nejakej organizácie ?
Ale ja zasa netvrdím, mohol aj nejaký pospoliťák hodiť kameň, alebo slzák, tá pravdepodobnosť tam je...ale predsa kvôli tomu nebudem nadávať na Kotlebu, Sýkoru, alebo Cagáňa.
Napísala si, že "pretože ľudia, ktorých politické názory oni vyznávajú, sa tak správajú"...
No koľko z nich hádzali kamene a slzáky ??? Mizivé percento.
Samozrejme mám rád objektívnosť a preto keď niekto tvrdí A, treba povedať aj B...o nič iné mi nejde.
ja toto s ľuďmi ako si ty, nebudem rozoberať, viem, kto bol na pochode, nejde mi o starých fašistických dedkov, ktorí sa bijú za Tisa, videla som, kto hádzal slzák medzi ľudí, kde boli malé deti, a možno by si bol dosť prekvapený. proste, koniec diskusie, viem, prečo som napísala to, čo som napísala.
len mňa zas zarazilo, že si sympatizant pospolitosti, tým pádom sa pre mňa stávaš človekom, ktorý sympatizuje s tými, ktorí tvrdia, že homosexuáli sú chorí ľudia a mali by sa liečiť a zahlasoval si za odpoveď, že homosexuáli sú na slovensku akceptovaní.
no a to, že nemám nič proti buzerantom, ale nech si to robia doma je ekvivalentné tomu, že nie si rasista, ale černosi smrdia. trápny alibizmus a opekňovanie sa
V pohode, tvoj názor ti neberiem
Kde sympatizujem s pospolitosťou ?? Ako si na to prišla ????
Samozrejme, podľa môjho názoru s homosexuálmi nie je niečo v poriadku a to, že ešte ju dnes terapiou nevieme liečiť neznamená, že to nie je choroba, keďže v dnešnej dobe je x chorôb, ktoré nevieme liečiť a napriek tomu ich označujeme ako choroby.
No a toto ma zabilo
"no a to, že nemám nič proti buzerantom, ale nech si to robia doma je ekvivalentné tomu, že nie si rasista, ale černosi smrdia. trápny alibizmus a opekňovanie sa"
Takže heterosexuáli si to môžu robiť na verejnosti a homosexuáli sú v tomto diskriminovaní ?? ?????
No a rasista nie som a medzi kamarátmi mám aj nejakých miešancov, takže sú trochu tmavší, ale podľa teba, som aj tak som rasista...
Takže príjemné, ničím nerušené nálepkovanie prajem.
Nech žije zdravý rozum