@swe nie, bolo by to divné, tak ako to bolo divné, národ sedlákov a robošov privesený k národu zemepánov? to proste funguje ešte menej ako národ sedlákov a robošov samostatne
ako mne by sa lúbilo kebyže je opäť Československo, ale malo by sa zmenit niečo. Trebars to že by sme neboli braní ako tí druhí. A za 2. Parlament by mal byť postavený v nejakom meste na hraniciach Slovenska a Česka. čiže aby bolo novo vybudované hlavné mesto.
@hetfield tak... priznávam že nie som historik, ani sa príliš neorientujem v dejepise, ale... vždy mi prišlo že tam bola koncentrácia buržoázie väčšia ako u nás.
a aj keby nie, rozhodne majú omnoho buržoáznejšiu mentalitu ako my (čo nie je automaticky kompliment že sú rozumnejší alebo čo, len ten prístup k veciam)
@midnight vsetka ceska slachta boli nemci alebo rakusania,cesko malo tu vyhodu oproti nam ze patrili pod rakusko a my pod madarsko ktore nemalo zaujem na tom aby sme sa nejako rozvijali
@hetfield ...súhlasím, aj keď neviem kam tým smeruješ, predpokladám že len dopĺňaš hypotetický scenár, ktorý sa nestal, čiže veci nevyzerajú tak ako by vyzerali keby sa stal.
@midnight my aspon nezereme na plazi pastiky,co myslis kvoli komu teraz v chorvatsku odmedzili dovoz potravin?kvoli pepanom lebo si doviezli celu spajzu
je mi to fuk proste sme ludia ja uznavam rozdelenie statov len ked ide o sport a podobne ale inak sme seci ludia a je takzo urcit co sme , ludia sa stahuju hore dole a nikto nevie akych ma davnych predkov mozno aj niektory velky vlastenci alebo dokonca aj nacisti co si myslia ze su "cisty slovaci" maju predkov ciganov , turkov atď.
aj tak to je zaujimave preco na kazdom rohu sa inak rozprava ludia vyzeraju inak ine zvyky maju atď. nechapem tomu ako to mohlo vzniknut a tomu vlastne nechape asi nikto je to nieco ako vznik vesmiru no a este k tej teme ... neni toto divne ze u nas sa vsade blizko k hraniciam rec prisobuje susediacemu statu ? napriklad u nas na zahori , zahoractina je viac podobna cestine ako slovencine
Nééé, Slováci nie sú žiadni Česi... božeee, to by bola urážka na Česko Moje milované Česko ... Česi sú Česi a Slovensko je .... no comment Ale brala by som to, ak by sme boli znova Československo, aspoň by som bola Českoslovenka LIKE
@swe Nééé, Slováci nie sú žiadni Česi... božeee, to by bola urážka na Česko Moje milované Česko ... Česi sú Česi a Slovensko je .... no comment Ale brala by som to, ak by sme boli znova Československo, aspoň by som bola Českoslovenka LIKE
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
53 komentov
toť vše
ale ČSFR by som veru bral, radšej jak toto čo tu je
a aj keby nie, rozhodne majú omnoho buržoáznejšiu mentalitu ako my (čo nie je automaticky kompliment že sú rozumnejší alebo čo, len ten prístup k veciam)
"co myslis kvoli komu teraz v chorvatsku odmedzili dovoz potravin?"
...kvôli niekomu v chorvátskej vláde kto sa rozhodol že nie, nemôžeme ľuďom dovoliť jesť čo chcú prinesené odkiaľ chcú?
...a?
nevedel som že je protizákonné neminúť v štáte v ktorom sa nachádzaš žiadne peniaze. teda, teraz už vlastne prinajmenšom v chorvátsku sčasti je, žejo.
ako... chápem plne o čo im šlo a čo ich k tomu motivovalo, ale to nič nemení na tom že je to jebnutý nápad/názor.
@sturmer a ukrajinci su vychodny slovaci ne ?