@filipkvietok nejako posthuntis... keby si sa aspon vyjadril k teme... ale ako vidim je to nad tvoju inteligenciu... a ano ten nazov sa mi pacil tak som ho pouzil...
ale k teme... tak do ruky ked padnu je to fajn... velke sa mi ani nepacia... myslim 4 a viac aj ked... da sa s nimi robit kadeco
má priateľku a v podstate ani neviem aké má prsia ... nie žeby so bol slepý alebo tak nevšímavý .... je to proste tak , že keď somj s ňou , vidím len jej charakter ... teda hm aj zvonkajšok , ale aby som nejak testoval aké je jej poprsie ... hmm prečo to robiť ... ??? ale inak .. neviem .. mne je to prakticky jedno , aké má devča prsia , zohráva to v niečom rolu ?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
62 komentov
Pevné a súmerné? Mäkké a rozmerné? Alebo len také malinké lentiločky?
» magazin.atlas.sk/vztahy-a-sex/se...
ale k teme... tak do ruky ked padnu je to fajn... velke sa mi ani nepacia... myslim 4 a viac aj ked... da sa s nimi robit kadeco
@32 neviem to mi segra kupuje v anglicku,lebo tu nič nenájdem
moje su frajerovi akurat do ruky
Je jedno ake budu len nech tam nejake su ....nieze clovek zacne hladat a ruka mu spod tricka vybehne na chrbate bez vysledku
ale taka eva angelina...tiez ich nema zle ale ako uz kdesi inde niekto pisal: zalezi od postavy zeny,...