Nejaký olejček alebo čo sa to na ne dáva ak sú vysušené ? a detail nie sú s toho mastné splasnuté vlasy? prípadne nejaké masky, najlepšie ak by sa to dalo zohnať v bežnej drogerke
Kokosový olej.
V Avone je dajaký olejček z marockého oleja. Dobrý je, nie je z neho mastná hlava.
Taktiež známe si dávajú na hlavu aj olivový olej.
Kok. olej neviem či sa dá kupiť v bežnej drogérii, lebo ho nemám zo SR. No určite je aj na SR trhu. Olivový olej patrí do domácnosti a v normálnej drogérii ti pracujúca už poradí.
Pokial si ten olej nedáš na korienky tak nebudeš ich mať masne a splasnuté, navyše si daš primerane možstvo oleja a nie cely kybel.. Ja som pouzivala z lorealu ale teraz použivam z Balei, a vonia nenormalne
Ja používam Kerastase momentalne som s nim spokojna ale najlepsi bol podla mna od CHI silk infusion, jemu sa nic nevyrovná a to som poskusala uz strasne vela
Cauko, mam najlepsie skusenosti s vecami od Weledy., masku na vlasy maju uplne skvelu, je z ovsa, krasne vonia a neskutocne ucinkuje! A na konceky pouzivam vlasovy olej, je bylinkovy a krasne vonia. Pripadne raz za cas si robim kuru z mandloveho oleja tiez od nich. Daju sa kupit v DMkach, pripadne nasla som aj na strankach Dr Max, tak mozno aj tam
@akzujs to je milé...vieš čo je vtipné, že je 3 roky od príspevku a problém vyriešený !!! nefarbiť, prírodné šampony a moj zázrak henna , kt. nepustím z ruky, .....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
V Avone je dajaký olejček z marockého oleja. Dobrý je, nie je z neho mastná hlava.
Taktiež známe si dávajú na hlavu aj olivový olej.
Kok. olej neviem či sa dá kupiť v bežnej drogérii, lebo ho nemám zo SR. No určite je aj na SR trhu. Olivový olej patrí do domácnosti a v normálnej drogérii ti pracujúca už poradí.