je to idealne do hory kde neni voda ani nic, ale na bezne umyvanie by som to neskusala a vobec nikdy by som to neskusala...zda sa mi to divne ale nestretla som sa s tym este,...
pred dakymi 7 rokmi asi som parkrat pouzil...este daky z komancskej ery zvysil a kym sa minul, tak som si sem tam dal, ked so mmal mastne vlasy a sa mi nechcelo zmyvat...teraz uz mam len mastne vlasy kedze som myslel, ze sa to nevyraba...ale svita asi na lepsie casy! fachcilo to normalne no, to je ako puder daky alebo co, odmastilo to gebulu a tak...vedlajsie ucinky neviem, mozno su, ale nepozoroval som, alebo som ich nepripisoval samponu
nestretla som sa s tým, ale podľa mňa to je blbosť... práve o tom je odmastenie si hlavy, nielen o šampóne ale aj o tej teplej vode, o vymytí bordelu... takéto niečo by mohlo riadne zničiť vlasy... zaručene to poškodzuje pokožku aj samotné vlasy, lebo to musí byť len riadna chemikália, keď to tak odmasťuje... to bude ako tá citra, či ako sa to volá, čím sa čistia vane... nikdy by som to neskúsila...
Preco nahodou ja som bola spokojna so suchym samponom ..... pokial to potrebujes fakt vyuzit na nejake situacie ze nestihas tak kludne ... No na kazdy den urcite nie ...
Ale je to super vecicka ked nestihas umyt vlasy tak je to prakticke a rychle vyriesenie....
niekedy som to si obcas,dala teda a hlavne moja mama to casto pouz...ale ja som to nemala rada,nvm take divne to bolo,no a aj tie lupiny alebo co to z toho bolo...nvm,no ja to nemam rada..uz to absolut.nepouz....
ten od Amicy mám aj ja, súhlasím s tým, že svoj účel splní ale každopádne nie je na denné používanie miesto ozajstného umývania vlasov a ešte ma na ňom vytáča že ho používala moja starká a keď si ho dám, mám pocit, že páchem ako ona.
to kupis aj v tescu xD ... hej ja ho pouzivam ked nemam cas a mam mastne vlasy ... o tom ze mam ho nechat dve minuty posobyt a vycesat som nepocula... ja to nevycesavam xD...
ked nestihas, na dlhe cesty, na miesta kde nie je voda tak je suchy sampon dobry a uzitocny ale ked mozes umyt normalnym samponom a vodou tak radsej vyuzi to...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
8, 60 ? tak nejak? ak je to ten co ja myslim ten kupis len v lekarni a pokial mas zakaznicku karticku v lekarni tak sa to da prezit
lebo mne by ani nebolo treba si umyvat kazdy 2-hy den vlasy, kebyze sa mi tych par zvrchu nemasti
neznasam svoje jemne vlasy
sice znacka toho samponu ma dobre meno...
dokonca tam boli na vyber 2 druhy na normalne a na mastne vlasy...
alebo zavolam koznej a poradim sa s nou
Preco nahodou ja som bola spokojna so suchym samponom ..... pokial to potrebujes fakt vyuzit na nejake situacie ze nestihas tak kludne ... No na kazdy den urcite nie ...
Ale je to super vecicka ked nestihas umyt vlasy tak je to prakticke a rychle vyriesenie....
» www.mojalekaren.sk/amica-suchy-sam...
Možno by som mala skúsiť inú značku