@tenario To akoze chces diskusiu kde budu vraviet vsetci to iste a to same ??? Pri kazdej diskusii su aspon dve strany co uz s tym narobis , otom su diskusie
politika aspon povzdvihuje uroven fora... aspon sa tu hovori o veciach ktore sa tykaju nas vsetkych... prispevky su na ovela vyssej urovni ako v inych forach...
sak ked sa chce niekto hadat kvoli hovadinam ktore aj tak neovplyvni nech sa paci ja o svojej pravde nikoho npresvedcia tak vas dodatocne prosim aby ste mi tiez spravili tu laskavost dik
nejde o to aka je anketa ale kdo na nu odpoveda... a zase su aj vyslovene j... ankety od veci. ale preco by mali byt zrusene o politike? uz aj tu vam dobre j...?
ale inak, toto som napisal tenariovi do tsky, tak to sem skopirujem:
rozdiel medzi nabozenstvom (ktore som uplne zacal mazat) a politikou je v tom.
ze nabozenstvo je kontinualny problem, stale vznikaju take hadky a nenavisti (a zaroven to zneuzivaju ludia na propagandu)
pri politike je to viac o nazoroch, nie o propagande (menej sa to zneuziva), a navyse rozdiel je ze je to OBCASNA tema
teraz boli volby, cize par dni pred a par dni po volbach rezonuju vo vsetkych mediach (a aj na birdzi) politicke diskusie.
s tym ze o tyzden ich to prestane bavit a ziadne politicke diskusie uz pribudat nebudu, resp. velmi malo.
volby prezidenta su ako eurovizia, superstar, zavedenie eura, proste jednorazova aktivita, ktora par dni robi velky rozruch a potom sa stabilizuje.
birdz stale maze propagandisticke texty (tak ako ked niekto kopiruje evanjelia - tak to hned mazeme, tak isto ked dakto zacne kopirovat politicky program nejakej strany, k tomu sa budeme spravat rovnako)
Nie nezakazal. Myslim, ze aj o politickej situacii by mal kazdy clovek co to vediet a mat svoj nazor. Zvrhlo by sa to tu k sprostemu pokecu so sprostymi temamy.
Ja som sa aj tu v tých politických témach toho dosť dozvedel a myslím, že nie som sám a rovnako myslím, že a priori zakazovať rozoberanie tak dôležitej témy len kvôli tomu, že sa diskusia zvykne deliť na dva tábory je hlúposť ...
Ba sa domnievam, že to je jedna z tých prínosných úloh, ktoré môže plniť teenagerské fórum ...
@2 je pravda co hovoris.aj francuzi maju "za stolom" pravidlo.ziadne reci o politike viere a peniazoch tak nejak.
ale ja by som to nechal...ved ty co sa chcu hadat nech sa hadaju..ja mma tiez svoj nazor ale sem o takych veciach nepisem.asi lebo sa nechcem hadat a viem ze prehovarat inych je zbytocne.
ale tak vies..sloboda je sloboda...aspon nejaka by mohla byt stale...
ak ti vadi ze sa hadas o tom tak tam neprispievaj a hotovo...ved nikto ta nenuti
niektori si dobre ponadavaju a niektori sa dokonca mozu aj daco naucit ci vylepsit svoj nazor...uz ani nehodnotim ktory nazor je spravny kedze kazdeho cloveka je spravny ten jeho
A Vam by sa pacilo keby ste bli politikom co vedie tento stat a niekto by vas v nejakej blbej ankete alebo diskusii ohovaral??A vacsinou su to taky,co sa do toho mimimalne vyznaju no nie??Som uplne PROTI
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
preco ludia nechcu vediet skutocnosti?
rozdiel medzi nabozenstvom (ktore som uplne zacal mazat) a politikou je v tom.
ze nabozenstvo je kontinualny problem, stale vznikaju take hadky a nenavisti (a zaroven to zneuzivaju ludia na propagandu)
pri politike je to viac o nazoroch, nie o propagande (menej sa to zneuziva), a navyse rozdiel je ze je to OBCASNA tema
teraz boli volby, cize par dni pred a par dni po volbach rezonuju vo vsetkych mediach (a aj na birdzi) politicke diskusie.
s tym ze o tyzden ich to prestane bavit a ziadne politicke diskusie uz pribudat nebudu, resp. velmi malo.
volby prezidenta su ako eurovizia, superstar, zavedenie eura, proste jednorazova aktivita, ktora par dni robi velky rozruch a potom sa stabilizuje.
birdz stale maze propagandisticke texty (tak ako ked niekto kopiruje evanjelia - tak to hned mazeme, tak isto ked dakto zacne kopirovat politicky program nejakej strany, k tomu sa budeme spravat rovnako)
aj skola by mala byt a hlavne ze gasparkovic si bol u nas v skole robit kampan...
Ja som sa aj tu v tých politických témach toho dosť dozvedel a myslím, že nie som sám a rovnako myslím, že a priori zakazovať rozoberanie tak dôležitej témy len kvôli tomu, že sa diskusia zvykne deliť na dva tábory je hlúposť ...
Ba sa domnievam, že to je jedna z tých prínosných úloh, ktoré môže plniť teenagerské fórum ...
ale ja by som to nechal...ved ty co sa chcu hadat nech sa hadaju..ja mma tiez svoj nazor ale sem o takych veciach nepisem.asi lebo sa nechcem hadat a viem ze prehovarat inych je zbytocne.
ale tak vies..sloboda je sloboda...aspon nejaka by mohla byt stale...
ak ti vadi ze sa hadas o tom tak tam neprispievaj a hotovo...ved nikto ta nenuti
niektori si dobre ponadavaju a niektori sa dokonca mozu aj daco naucit ci vylepsit svoj nazor...uz ani nehodnotim ktory nazor je spravny kedze kazdeho cloveka je spravny ten jeho
btw, neber to tak tragicky, po tyzdni uz nikto prezidenta riesit nebude, a okrem toho sa tu politika rozobera minimalne, az vobec.
Malo by sa zakázať hovorenie o ľuďoch všeobecne, aby náhodou niekto niekoho neohováral ...