Tak mu powedz nech ti to modre z neba znese, ze jak sa zatwari ale nee.mno tak nech wam to dlho wydrzi...aj ked secky wztahy takto zacinaju ale potom to wacsinou ide dolu wodou...ale mozno wam to wyde..
no neviem ci ta to bude dlho bavit lebo ked tak casto sa neozyva tak si ho viac vazis a takto ta to moze omrzet za chvilu . ale to je len moj postoj heh a preto svojej tak casto nevolam
hm...mam napad podme sa vsetci chvalit ako pointa usla daleeeko...veelmi...keby si vedela akeho chalana mam ja by si o tom svojom ani necekla...ked sa uz chvalime
no ako ty mu napises on ti hned odpise,ty skocis z mosta a on hned za tebou???ako nechapem toto sak aj ked ta ma rad musi ta trochu drzat v neistote neee????a ne sa ti do riti pchat sms-kami...mozes mi powedat aky je ked si s nim vonku???
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
ja by som sice strasne rad take robil, ale neviem si predstavit, kde by som na take nasiel cas.
teraz myslim na znasanie modreho z neba