Bola som na chate . Stretli sme sa tam a proste s ato stalo . Používali sme kondom , ale nie od zaciatku . A ja som pocula že možem otehotieť aj z toho co ide z penisu od začiatku . Lenže ja som mala dostať krámy ...dostala som ich presne ale jebali sme e
OMG ..akokeby soms a spýtala že neviem čo robíte z toho ... Ja sa len pýtam ci ej možne otehotnieť z toho ked sme nepouzivali kondom a mala som krámy , pretože som cítala že zevraj to ide . A ako dik za tie vaše rady , ako strašne moc ste mi pomohli ...
snazil som sa nesmiat , ale pri vete "ale jebali sme ešte aj pocas nich " to som sa nezdrzal ale ano , mas pravdu ze , aspon som tak pocul , ze kondom treba mat od zaciatku ....
@xtinyx to bude asi tým že témy na tento spôsob tu boli už asi milión krát tak sa nieje čomu diviť že si z toho ludia robia srandu. Ak chceš odpoveď tak pozri si staršie fóra alebo zalistuj v starom časáku, tam to tušim tiež bolo spomínané ...
počkať.. počas toho si dostala krámy ? ale pokiaľ viem, tak otehotnieť môžeš hlavne v plodných dňoch.. a ono to počas krámov asi nebude ale možno sa mýlim každopádne - dostaň rozum a potom niečo rob !
@xtinyx podla mna si fake .... ale k otazke ... neboj sa neotehotnejes ... a ten kto povie ze je to mozne aj pocas kramov je bud chuj abo vie hovno o fyziolofii .... pripadne kombinacia oboch
Kašlať na následky,hlavne že si si kvalitne zajebala no a teraz na veselšíu tému. Aj v tekutine ktorá vyteká z penisu pri vzrušení, sa v malom množstve nachádzajú spermie a výnimočne môže dôjsť k oplodneniu aj počas krámov resp. tesne pred.
@ubosko fyziologia hovori o tom ako funguju jednotlive organy a systemy v telach zivocichov ..... ide o to ze .... pocas kramov sa neoplodnene vajicko dostava prec z tela ... a pre tehotenstvo je praveze potrebne aby tam ostalo .... vysvetli mi prosim jak je mozne dosiahnut obidve tieto skutocnosti naraz ? ... ten odbornik co pisal tu odbornu literaturu asi az taky odborny nebol ... alebo loboval za farmaceut spolocnosti aby sa zeni chranili HAK lebo otehotniet sa vraj moze aj pocas kramov ----
No tak vás rozsúdim ... pravdu má... poprosím bubny... ... @ubosko , uvádza to aj Žourková a kolektív v klinickej sexuológii, spermia môže prežiť aj 4-5 dní, vajíčko môže prežívať určitý čas- okolo 7 dní uchytené v nejakej časti maternice-čím dlhšie prežíva, tým vo vyššej časti maternice bolo uchytené a narušený nie je celý epitel maternice, takže môže dôjsť k prípadnému oplodneniu, no odhaduje sa do 5% šance, že k tomu dôjde...
prečo proste keď máte takýto problém, nenavštívite odborníka (v tomto prípade gynekológa) ale riešite to v takýchto fórach, po prvé sa ti aj tak každý vysmeje, po druhé, čo ja viem, vyťahovať sa s takouto historkou a po ďalšie, prečo robíš také nerozumné veci, keď nechceš otehotnieť, tak tú ochranu proste používaj stále a nebudeš musieť riešiť takéto problémy
môžeš a nemusíš, nie je to také pravdepodobné. zabi si tabletku do 5-tich dní, znížiš riziko (ale stojí asi 30 eur) a budeš kludnejšia. treba si dávať bacha, hlavne na takýchto akciách... na chatovačkách a bytovačkách sú ľudia veľmi prítulní, netreba to podceňovať. držím palec a dúfam, že sa poučíš
@rothschild ja viem o čom je fyziológia ale ty si napísal fiziolofia (viem že preklep) robil som si prču.Ale za pravdu mi dal aj @medicus ,ktorý to asi študuje keď cituje p.Žourkovú.
@xtinyx notak bohaaaa nepochopim ty is inak jebnuta boha tak sama tu pises ze si citala ze mozes tehotniet a tunak zalozis forum a sa pytas.. tak co citas ked potom neveris a co jebes ked sa potom bojis ze budes mat decko.. tak nejeb..
@xtinyx ja som spala s priatelom pocas plodnych dni a bez kondómu .. (ach) ... a nic , tehotná neisom .. len 4 dni mi meskali krámy to boli kurva nervy .... ale nelutujem to a tie prednasky ze som malda a ked to chcem robit tak s ochranou .. nemusim .. chcela som to chcel to aj on a nasledkov sme si boli vedomí a k tvojmu problému .. je len malé % pravdepodobnosti ze budes tehotná ale ked sa bojis , skús tehotensky test
@yeya - a akej "normálnej" odpovede by sa podľa teba mala dočkať? sama hovorí že čítala že to možné je a v tom má pravdu, tak čo chce počuť, "nie, neboj, biológovia čo na to prišli si to vycucali z prsta aby zabránili nezodpovedným deťom šukať", či čo?
@xtinyx si kurva skurvená špinavá a neprajem ti nič iné, ako to, že by si mala decko, ktoré by ti vypilo krv a rozjebalo nervy! Bodaj by bolo po tebe a fotrovi naraz...
škoda, že to decko na 99.9% mať teraz nebudeš... joj, ako by som ti ho prial
@ubosko a nenapadlo ta ze ta p Zourkova moze robit jak pisem lobi pre niekoho ? ale dobre, ked nechame vsetky konspiracie ... poznas aj ty niekoho osobne kto otehotnel zo sexu pocas menstruacie ? ... lebo ja nie ... a takym veciam ze jedna babka povedala ja neverim ... mozno to mozne je .... ale urcite je to mozno 1 pripad z miliona ......
@rothschild ja taky par poznam osobne, nedarilo sa im splodit dieta normalne, tak to skusili pocas menstruacie a podarilo sa.... btw, zeny asi vedia lepsie, ci sa to da alebo neda, nemyslis?
@alpanu Je veľmi nepravdepodobné, aby žena otehotnela počas menštruácie, čo vychádza už len zo samotnej fyziologickej konštrukcie hormónov ženského tela. 1. Menštruácia znamená, že vajíčko, ktoré sa cca 14. deň cyklu uvoľnilo vo vaječníku a putovalo vajcovodom do maternice a čakalo, kým bude oplodnené, oplodnené NEBOLO, tým pádom sa zmení hormonálny pomer a spustí sa krvácanie, ktoré vajíčko vyplaví z tela von. Za tých 28 dní trvania zrenia a putovania vajíčka sa zrenie ostatných vajíčok vo vaječníkoch zastaví! (takže žeby vychádzala ovulácia niektorým ženám na menštruáciu je šanca asi 1 k nekonečnu, hormóny to jednoducho nedovoľujú). 2. pre uchytenie vajíčka v maternici musí byť aj maternica určitým spôsobom pripravená na uhniezdenie tohoto vajíčka, čo je už v období menštruácie veľmi nevhodné prostredie na takýto proces. 3. hoci je fakt, že vajíčko sa môže vyplaviť von z tela v prvý, druhý, ale i posledný menštruačný deň. Popísané sú ojedinelé prípady otehotnenia aj počas menštruácie. Inak je to naozaj zriedkavé. No ale môže sa všetko a nemusí sa nič...(a len tak mimochodom, vôbec nič spoločné to nemá s vyplavovaním spermií menštruačnou krvou alebo teóriou, že u žien neužívajúcich HAK je riziko otehotnenia veľmi vysoké. Naopak, je veľmi nízke). Asi toľko k tomu. ....... takze tak, nehovorim ze je to nemozne , ale je to velmi velmi velmi nepravdepodobne
@rothschild Je to manželský pár,snažili sa o dieťa niekoľko rokov,tak im lekár poradil práve taký spôsob.A áno,tehotenstvo sa dá zistiť už niekoľko dní po počatí a bolo zistené prv,ako by podľa cyklu nastali plodné dni.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
107 komentov
len som zbadala názov tohto fóra už som sa msiala
ale pred časom to tu bolo každý týždeň
...a z Birdzu sa pomaly stáva masturbačno-tehotenská poradňa
Skús tehotenský test
Príznaky:
------------------------------------------------------------
Tvoja bazálna teplota bude zvýšená
Vynechala ti menštruácia
Časté močenie
Nafúknuté brucho
Zvýšená citlivosť na pachy
Nevoľnosť alebo zvracanie
Jemné krvácanie počas uhniezďovania vajíčka
Únava
Citlivé, naliate prsia
ach,milujem taketo fora.
btw, príznaky sa dajú vygúgliť.
...ja som raz niekde čítal že 2+2 je štyri, tak sa radšej spýtam náhodných okoloidúcich, napríklad teba, koľko je 2+2? súrne, ďakujem.
budem sexovať aj za teba. a ty sa na to prosím ťa, vykašli.
nič rozumné ma nenapadá
....a nabudúce hopakajte aj s gumou... lebo normálnej odpovedí sa tu aj tak nedočkáš
Celé fórum ma neskutočne pobavilo
škoda, že to decko na 99.9% mať teraz nebudeš... joj, ako by som ti ho prial
16-tka, chata, krámy, jebe...
Krásna to veta "Boha jeho ľudia, zase jebú! "