tým čo som napísala rozhodne neobhajujem pána Rytmusa! Nepočúvam ho, sere si svojim prejavom do huby, nadáva na komerciu, a nechápem ako sa dá nazvať jeho tvorba inak ako komerčne sračky, takže len toľko.
Len mi nedalo nepoukázať na podobnosť názvov skladieb, a ešteže pesnička Jebať od Tragikomix(a??) vôbec nie je zlá!
(pre istotu upozorňujem, že slovo pána je v úvodzovkách)
Takže tajomstvo Tragikomixu odhalené, nevedela som či je to názov jednotlivca alebo kapely, nechcela som si sama nasrať do huby ako megaznalkyňa
Myslím, že túto tému ukončím, že hip hop a rap neodsudzujem, odsudzujem iba debilkov, čo vyhlasujú, že sú veriaci všerozjímajúci nekomerční priekopníci modernej hudby, a potom robia člena poroty v jednej nekomerčnej šou,...
pocuvam rap ale ozajstny ako je moja rec, gramo rokkaz dms atd atd ale rytmusa nemozem je mi zle z neho ako si kvalitne jebe sam na seba... mne je jedno co on robi nech si na seba vysype furik zlata nech sa drbe do superstar ale stve ma ze robi zle meno SR rapu
Takže ja tohoto kokota nebudem v živote volať že niaky rytmus lebo ten absolutne nemá.Pre mňa je to obyčajny jebudnutý kokot cigansky ktorí kazí biele deti s takýmito sračkami a potom nech sa nečudujú že tu mame samé znásilnenia vraždy a kriminalitu!! A čo sa týka tejto pesničky- teda to sa pesnickov ani nedá nazvať lebo je to len trápne opakovanie jedneho slova. A nechapem co takyto kokot robi v super star ked si tam vie len prdnut ustami
da sa najst aj dobra hudba, len treba chciet... toto je sracka bez pointy, no musim priznat, ze som nou akosi morbidne fascinovana - strasne nechapem, ako moze niekto toto vyprodukovat... nechapem!
ako tak pozerám tak väčšina nepochopila že tá pesnička od rytmusa je len čistá irónia nie som fanúšička rytmusa ale ten podmaz je fakt namotávka inak na texte sa len smejem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
A slovenská scéna sa určite uberá správnym smerom
@eraser podľa tohto konkrétne nie.
Ale ber to tak, že teraz je tu rytmus.
O pár rokov sa objaví ďalší jemu podobný alebo možno ešte jebnutejší, za ním ďalší a za ním zas ďalší.
A ak to bude stále pokračovať takto, reálna hudba sa jedného dňa stratí
a aky text ma tu? ze hip hop nie je len o slave, ale o kvalitnom texte a bla bla... zapredal sa a je nenomralne komercny
dobrá hudba stále existuje, a je jej na tony... len si ju treba vedieť nájsť...
podľa mňa by mala každá pieseň vyjadrovať pocity...a mala by mať nejakú tú pointu... ale toto.....otras!
Hovorím o ľuďoch ako sú GR, Tragikomix, Turbo Boost, Čistychov, Sedláci atď
Keď už sa bavíme o Tragikomix,skúsme zrátať koľkorát sa nachádza vulgarizmus v pesničke "Jebať"
(aj keď uznávam, tam sa dá hovoriť o hudbe viac ako tu)
Ale povedz mi, čo Ti dajú tracky od Rytmusa okrem grcnej nálady?
Teslove texty sú dobré na ventilovanie pocitov, Jebať počúvam vždy keď som na niekoho nasraný
toto je dobré
tým čo som napísala rozhodne neobhajujem pána Rytmusa! Nepočúvam ho, sere si svojim prejavom do huby, nadáva na komerciu, a nechápem ako sa dá nazvať jeho tvorba inak ako komerčne sračky, takže len toľko.
Len mi nedalo nepoukázať na podobnosť názvov skladieb, a ešteže pesnička Jebať od Tragikomix(a??) vôbec nie je zlá!
(pre istotu upozorňujem, že slovo pána je v úvodzovkách)
Vôbec nie zlá verzia!
Keď už tak od TragikomixU
Je tp predsa kapela..
Tragický Komix
A ke´d si ich vypočuješ.. myslím že Rytmus odkopíroval dáke veci aj od nich, hlavne urážky na vlatnú rodinu
Takže Rytmusko nielenže si serie do huby, navyše aj kradne texty
Takže tajomstvo Tragikomixu odhalené, nevedela som či je to názov jednotlivca alebo kapely, nechcela som si sama nasrať do huby ako megaznalkyňa
Myslím, že túto tému ukončím, že hip hop a rap neodsudzujem, odsudzujem iba debilkov, čo vyhlasujú, že sú veriaci všerozjímajúci nekomerční priekopníci modernej hudby, a potom robia člena poroty v jednej nekomerčnej šou,...