Skúste zabudnúť na všetky sterotipy a tradičný spôsob rodiny a predstavte si len ľudí, ktorí sa majú radi, bez ohľadu na orientáciu. Zdajú sa vám tieto videá aj napriek tomu čudné? Zabudniťe na to čo je podľa vás normálne a čo nie. Počúvajte svoje srdce.
Pleties boha s homosexualitou? Si asi nikdy necital bibliu...
Vravi to o tvojom intelekte dostatok.... Tak prosim nepropaguj homosexualitu, hadzes na nich zle svetlo.
som ateista,ale neznašam buzerantov,fuj boha!!!Ty hovoris ze budme ludia,my sme ludia ale co ste vy?horsi ste ako zvery,fuuuuj do pice.Ano k opice ste ehh :ble:vas boh chce aby sa ludia milovali navzajom ale nie aby ste si pchali ciciny do riti a huby.A spolocnost je uz k nicomu ale vy jej este dopomozete fujha :ble: :ble:
@jony1212
pochopila, je mi ich ľúto,a myslím si,že väčšina si svoju orientáciu necháva pre seba, je to každého vec... až na aktivistov, ktorí zabezpečia že za pár rokov aj pedofília bude normálna, ak sa také niečo vyskytuje aj v prírode, tak aj v živočíšnej ríši je to choroba
nejde o odsudzovanie ak som zastancom tradicneho manzelstva.... rovnako tak nie su diskriminaciou napriklad pochody za zivot.. ide len o to ze je to neprirodzene. .. registrovane partnerstvo este dajme tomu... ale adopcia homosexualnymi parmi to vobec nie..
@jony1212 jedna z charakteristik "zivej homoty" je okrem ineho schopnost reprodukcie , ... co nema tuto schopnost neprezije ( a teraz je uplne jedno ci veris v Boha alebo v evoluciu) ...
@maestra
ja nehovorím o tom, či prežijú alebo nie... to je už druhá vec, ale nezabudni na to, že homosexualita tu bola, je a bude. Hovorím o tom, že by sme ich mali akceptovať a nie ich diskriminovať.
@candy36
s prvým nesúhlasím, milovať by sme mali všetkých rovnako, aj Ježiš povedal, milujte svojich nepriateľov a ľudí, ktorích nenávidíte... s druhým súhlasím a pre ních to nie je len kus papiera, ale puto, ktoré ich spája
@azodariana PREČO by si homosexuálne páry nemohli adoprovať? pozri sa, koľko alkoholikov, narkomanov, kokotov, čo mlátia svoje deti behá po svete, koľko detí vyrastá v dojebaných rodinách, ktoré sa považujú za "normálne", keď by mohli mať dvoch oteckov alebo 2 mamičky, ktoré ich budú ľúbiť a starať sa o nich?
ak chceš argumentovať tým že im bude chýbať mužský/ženský vzor: na svete je veľa slobodných mamičiek, mali by sme v tom prípade zobrať deti aj im?
a ak chceš argumentovať tým, že sa im deti budú smiať a šikanovať ich budú, ale pohľad spoločnosti sa dá zmeniť, žiadne dieťa sa nerodí ako rasista ani ako homofób. sú to rodičia a spoločnosť, odkiaľ deti tieto sračky berú
a ďalej si treba uvedomiť, že nikto nie je dokonalý na tejto Zemi. Všetci sme výsledkom dedičného hriechu, všetci sme zmätený a nikto nevie čo je správne a čo nie, len Boh. Boh nám dal 10-toro božích prikázaní aby sme sa k nemu priblížili
Nečítala som to ani nepozerala, no vysvetlite my vy, ktorí to tvrdíte, ako to môže byť proti prírode, keď sama príroda to zariadila, aby sa aj takí ľudia rodili?
@jony1212 Ježiša mi sem nepleť
ale hej, nech si každý má rád koho chce, pre mňa je mužské a ženské telo rovnako krásne, a nechápem prečo by malo byť niečo zlé na tom, keď niekto preferuje jedno alebo druhé
Ja ich chápem. Ta ceremónia je mocná. Ak to myslíte skutočne tak nie je nič silnejšie a romantickejšie ako si vyznať lásku a prisahať doživotnú vernosť pred svojimi rodinami a priateľmi. To by ste museli zažiť.
Na druhej strane súhlasím s názorom že manželstvo je zväzok muža a ženy. Takéto partnerstvo nie je plnohodnotné manželstvo. Preto si myslím že bude lepšie ak sa zavedú registrované partnerstvá.
@janqqo666
a ty si myslíš, že Boh chce aby si mrdal stále svoju ženskú až kým jej klitoris neodpadne? Zamysli sa! Boh dal človeku "sex" ako dar, ale len na to aby plodili deti na nič iné. Čovek si z toho vytvoril nástroj na uspokojenie svojich potrieb, túžob. Tak potom asi 80% ľudí už spalo s slobodnou osobou, tak potom prečo by nemohli gayovia a lezbičky? Je to rovnaký hriech
1 ,,Počúvajte svoje srdce." srdce mi vraví muž a žena - to je rodina.
2 ,,Budte ľudia a nie zvery, ktorým všetko vadí." prestaň so zvieratami, oni nemôžu za nič a sú omnoho láskyplnejšie ako ľudia (a to sa riadia inštinktmi a pudmi)
3 ,,Mali by sme sa posunúť na vyššiu úroven našej spoločnosti a nevracať sa do minulosti, to je len môj názor." vyššia úroveň? v čase tomto obrovskom morálnom úpadku chceš hovoriť o chápaní tohto hriechu? (myslí sa len sobáš, nie ľudia)
4 ,,Technológie napredujú neuveriteľnou rýchlosťou, len spoločnosť je trochu pozadu." technológie môžu zaisť len tam, kde ľudské oko dovidí a ono si stále rozmáha svoje zorné pole to isté sa snaží robiť aj v spoločnosti, ale treba si uvedomiť, že ľudia nie sú roboti (teda ako sa stvorili, tak aj musia fungovať)
4 ,,Toto chce Boh." chce aby sme sa milovali tak, ako Adam a Eva, nie ako kadejaký Peter so Štefanom
5 ,,Každý sa s orientáciou rodí, tak doprajme šťastný život aj týmto ľudom." tak ti poviem, keď sa tak niekto narodil, musí zostať celý život čistý (snáď chápeš ten pojem) a týmto "obmedzením" jeho život nie je o nič menejhodnotným ako ostatných
Proti homosexuálom NIČ nemám. Beriem ich ako absolútne normálnych a obyčajných ľudí. Za hriech sa však už považuje niečo, čo sa prieči s Bohom.
[Celý komentár je zameraný k kresťanskému pohľadu, keďže si tu začal zaplietať Boha]
@jony1212 Neviem co boh chce a ani m a to nezaujima.Ty by si sa mal zamysliet,ako chcete zit s ježiškarmi jeden vedla druheho.Ved oni su proti tomu aby sa zobasili rovnake pohlavia,alebo ze by uz zmenili nazor Najlepsie je na tom to ze kdo bude mama
@37 trocha sa tam prehodili čísla, tak si poposúvaj.
k 4: (teda ako sa stvorili, tak podľa toho nemusia vždy fungovať, lebo nie uskutočniteľné je vždy správne)
k 6: keď sa tak niekto narodil homosexuálom
@james144 Je to len o pojmoch a ich definícii... v podstate, ak by boli Právne náležitosti rovnaké - tak je asi každému jedno či sa to nazve reg. partnerstvo alebo manželstvo. Inak je hodnota manželstva len pojmový konštrukt v našej hlave. Ale ak sa to zrovnoprávni, je mi jedno ako sa to bude nazývať
Keď sa môžu brať muž a žena, ktorí nechcú/nemôžu mať deti, ani si nijaké nechcú adoptovať, tak nechápem, prečo by sa nemohli vziať tiež.
Dávnejšie som čítala nejaký výskum, kde sa ukázalo, že adaptované deti homosexuálnych párov majú väčšie sklony k depresiám a samovraždám, ale ak je to pravda, tak jedine preto, že spoločnosť to stále vníma ako tabu a potom sú tie deti šikanované, cítia sa ukrivdené alebo čo. Dieťa len opakuje to, čo vidí u dospelých, samému je to úplne jedno. Je kopa ľudí, ktorí by tie deti fakt nemali mať a nezáleží na tom, či sú homo/hetero.
každý nech si robí čo uzná za vhodné.
adopcia detí je veľmi diskutabilná.
mne skôr vadí, že chcú zrušiť rozdelenie na dievčenské a chlapčenské knihy a hračky, rozprávky o dvoch princoch napr., alebo neurčité pohlavie - to akože chlap nevie čo je, tak bude TO a bude chodiť na plavárni hoc aj do ženských spŕch alebo ako to bude vyzerať v praxi? lebo ja pochopím ešte keď je niekto homosexuál, ale keď nevie ani aké pohlavie je? to už je psychická porucha a mali by sa takí ľudia asi liečiť. úplne zle.
@jony1212 Vo svete.je čoraz viac protestov a stúpa nenávisť voči homosexualom... Takže myslenie ľudí sa bude ťažko meniť na obhajovanie niečoho neprirodzeneho... Vieš, je mi jasné ze ty patris k ....... nim. Tak ale to je dôvod podporovať koniec sveta? Nebuď senecký a pozri sa nato z globálneho hladiska... Nemusíš chcieť aby bol zákon taký, aby vyhovoval tebe...
@rayennn
vieš koľko vecí je na tomto svete neprirodzených a ani o nich nevieš a akceptuješ ich? dosť na to aby sa to zmestilo na 1 A4. Ja nepatrím do žiadnej skupiny, len sa ich snažím pochopiť ako človek. čo za sprostosti to zase trepeš/píšeš keď sa odvolávaš na koniec sveta. Koniec sveta podľa Biblie nastane, keď sa ľudia budú neustále nenávidieť, nie vtedy, keď sa budú všetci rešpekovať. Iba Boh vie kedy nastane, takže si tie tvoje teórie nechaj pre seba
@jony1212 však to je choré, strkať kábel do kábla... To je uz úplne odveci, však oni ani decká nemôžu mať... Ja chcem teda pochopit Hitlera a tolerovať ho, vsak podľa Biblie sa máme mať radi, On bude šťastný keď budú židia v plyne, tak ho pochopme a chápme a tolerujme, je to jeho vec...
@rayennn
ty si už kkt ale ozaj... neviem ako si ty predstavuješ sex dvoch gayov ale obvykle si to ony dávajú do riti... kábel a zásuvka... ... aj neplodní nemajú/nemôžu mať deti a predsa sa beru (dobrá poznámka od hellium!) čo tu zase trepeš o Hitlerovi - pochopiť niekoho ideológiu a mať niekoho rád je rozdiel presadzovať niečo čo je násilnosť je hiech ale milovať človeka je vec druhá, ako škoda reči sa tu s tebou tom hádať, pa
to ze sa maju radi im neberiem, tiez by mi neprekazalo keby vychovavali dieta, pretoze si myslim ze mnoho detom-napr. z detskeho domova- by bolo lepsie u nich ako tam kde su teraz. ale nepacilo by sa mi, keby sa ich vztahy zvyhodnovali alebo nejako prilis riesili a tym ohrozovali tradicne rodiny.
Prečo sa do tejto problematiky pletú kresťania ? Do zákonotvorného procesu by nemalo zasahovať žiadne náboženstvo a mal by byť sekulárny.
@rayennn Áno stúpa nenávisť, možno preto sa pomaly v ďalších a ďalších krajinách legalizujú registrované partnerstvá. Len to, že ty sa obklopuješ rovnako nenávistnými ľuďmi ako si ty neznamená, že tvoj pohľad je objektívnym zhodnotením svätových trendo v danej oblasti. Simpleton.
pokial im ide o to slovickarenie, tak by som pre homosexualov ponechala termin registrovane partnerstvo - ale nech maju rovnake vyhody ako manzelia /danove zvyhodnenie, pravo na informacie v pripade choroby partnera a pod./
a adopcia deti - preco nie? myslim ze je to dobry sposob ako vychovat z decka tolerantneho cloveka.
nie je mi jasné ako svatba homosexuálov poškodzuje tradičnú rodinu, ako mnohí tvrdia. ži a nechaj žiť, toť môj názor a ak ich to spraví šťastnými take nech sa sobášia ale tie pochody v slipoch by si mohli odpustiť, lebo len zbytočne dráždia ľudí a škodia sami sebe.
@motylik141 Myslím si, že iba náboženstvá z toho robia haló, keby sa nepoužívali sväté knihy ako keby boli pádny argument na čokoľvek tak by nemali tieto veci toľko pozornosti plus ani tí premotivovaný lgbt aktivisti by sa nemali na čo pri rovnoprávnosti sťažovať a tak by to celé zhaslo.
@janqqo666 Ak budú dvaja chlapy tak budú dvaja otcovia a ak dve ženy tak budú dve mamy, prečo si myslíš, že sa homosexuálne páry rozdeľujú takto ? Ako ak chcem chlapa tak chcem chlapa, nechcem z neho robiť ženu a naopak.
@sws333 náboženstvo nikdy neprinieslo nič dobré - to hovorím a stojím si za tým. Často sa náboženstvo používa ako zámienka konať zlo a presadzovať prijebané názory a ak sa používa ako zámienka konať dobro ok... no ak potrebuješ zámienku konať dobro vážne je to dobro? To rovno môže byť filantropia povinná zo zákona ale nestratí potom svoju vznešenosť???
@oiquell
Presne s tebou súhlasím... čo tam koho do toho, koho si kto zoberie... to neznamená, že tým narúša tradičnú rodinu. Čo sa týka tých Gay pride-ov, mám na to rovnaký názor ako ty. Myslia si, že tým, že sa budú pretŕčať na verejnosti, že im hetero ľudia padnú do náručia a dajú im rovnaké práva. Treba zmeniť LGBT ideológiu založenú na priateľstve nie provokovaním, lebo to vedie k nenávisti
@janqqo666 Napísal si "Najlepsie je na tom to ze kdo bude mama." Takže mi príde očividné čomu nechápeš a nie si schopný spratať do svojho obmedzeného malomeststkého svetonázoru. Keď som napísal: "Ako ak chcem chlapa tak chcem chlapa, nechcem z neho robiť ženu a naopak.", tak sa to nevzťahovalo len na sex, a nemyslel som to doslova, vzťahovalo sa to všeobecne na všetky funkcie a tvoju neschopnosť pochopiť, že keď mám dvoch chlapov vo vzťahu tak asi tam mama nebude. Simpleton.
nechce sa mi zas rozpisovať, ale registrované partnerstvo- áno, jeto zmluva, obyčajný papier, žiadna sviatosť manželstva. kým toto cirkev a Hrušovský nepochopí, jebem im na hlavy.
a vy trubky co tak fandite teplosom,polovica z vas sa tu robi velkymi jeziskarmi a zrazu vam to je jedno.Mozte sa pridat k teploskom na faju aj na pich do riti
@janqoo666 , neviem o čo ti ide týmito " hejtmi " to fakt nevieš rešpektovať názory iných ľudí kt. gaovia/ lesby nevadia? Ty máš ani strašné nutkanie urážať ludí kt. majú iný názor ako máš ty
@sws333 broer wist ik wat om je geest te vertellen dat je moest altijd aap dat is jouw probleem oke.Hij zei dat eerlijk ik haat homo´s en ik neukte de hele samenleving oke.
@janqqo666 Ooo, pomaly uberáš na vulgarizmoch, respektíve aspoň nepoužívaš až tak primitívne výrazy. Dobrá práca .
Pocvičíš a možno za pár mesiacov sa budeš vyjadrovať ako niekto po puberte. CG.
Nádherné Myslím že každý bezohľadu na pohlavie.
Ale boha a cirkev by som do toho neplietla,už v rannom období cirkvi nemali nič proti znásilneniu alebo sexu s malými dievčatkami či dohodnutým sobášom ale homosexualitu odsúdili.
K svadbám robnekého pohlavia,dúfam že ich raz povolia aj tu a v čo najviač štátoch lebo je to humánne a pokrokové a možno sa mi to raz zijde :-S
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
96 komentov
Vravi to o tvojom intelekte dostatok.... Tak prosim nepropaguj homosexualitu, hadzes na nich zle svetlo.
nepletiem Boha s homosexualitou, iba som napísal, že človek by mal milovať svojho blížneho to je celé.
si ma nepochopila... mal som to namysli tak, že by sme sa mali vcítiť do nich a pochopiť ich, nie ich odsudzovať
pochopila, je mi ich ľúto,a myslím si,že väčšina si svoju orientáciu necháva pre seba, je to každého vec... až na aktivistov, ktorí zabezpečia že za pár rokov aj pedofília bude normálna, ak sa také niečo vyskytuje aj v prírode, tak aj v živočíšnej ríši je to choroba
a čo je proti prírode? Aj príroda sa vyvýja
ja nehovorím o tom, či prežijú alebo nie... to je už druhá vec, ale nezabudni na to, že homosexualita tu bola, je a bude. Hovorím o tom, že by sme ich mali akceptovať a nie ich diskriminovať.
môj názor: keď sa majú radi nech sa vezmú, aj keď je to len kus papiera, nemali by sme žiadnemu človeku upierať právo mať niekoho rád
tak potom ich nechápeš...
s prvým nesúhlasím, milovať by sme mali všetkých rovnako, aj Ježiš povedal, milujte svojich nepriateľov a ľudí, ktorích nenávidíte... s druhým súhlasím a pre ních to nie je len kus papiera, ale puto, ktoré ich spája
ak chceš argumentovať tým že im bude chýbať mužský/ženský vzor: na svete je veľa slobodných mamičiek, mali by sme v tom prípade zobrať deti aj im?
a ak chceš argumentovať tým, že sa im deti budú smiať a šikanovať ich budú, ale pohľad spoločnosti sa dá zmeniť, žiadne dieťa sa nerodí ako rasista ani ako homofób. sú to rodičia a spoločnosť, odkiaľ deti tieto sračky berú
ale hej, nech si každý má rád koho chce, pre mňa je mužské a ženské telo rovnako krásne, a nechápem prečo by malo byť niečo zlé na tom, keď niekto preferuje jedno alebo druhé
a ty si myslíš, že Boh chce aby si mrdal stále svoju ženskú až kým jej klitoris neodpadne? Zamysli sa! Boh dal človeku "sex" ako dar, ale len na to aby plodili deti na nič iné. Čovek si z toho vytvoril nástroj na uspokojenie svojich potrieb, túžob. Tak potom asi 80% ľudí už spalo s slobodnou osobou, tak potom prečo by nemohli gayovia a lezbičky? Je to rovnaký hriech
áno, jedno môže súvisieť s druhým
ale zaujímavé, že lesbičky skoro nikomu nevadia
1 ,,Počúvajte svoje srdce." srdce mi vraví muž a žena - to je rodina.
2 ,,Budte ľudia a nie zvery, ktorým všetko vadí." prestaň so zvieratami, oni nemôžu za nič a sú omnoho láskyplnejšie ako ľudia (a to sa riadia inštinktmi a pudmi)
3 ,,Mali by sme sa posunúť na vyššiu úroven našej spoločnosti a nevracať sa do minulosti, to je len môj názor." vyššia úroveň? v čase tomto obrovskom morálnom úpadku chceš hovoriť o chápaní tohto hriechu? (myslí sa len sobáš, nie ľudia)
4 ,,Technológie napredujú neuveriteľnou rýchlosťou, len spoločnosť je trochu pozadu." technológie môžu zaisť len tam, kde ľudské oko dovidí a ono si stále rozmáha svoje zorné pole to isté sa snaží robiť aj v spoločnosti, ale treba si uvedomiť, že ľudia nie sú roboti (teda ako sa stvorili, tak aj musia fungovať)
4 ,,Toto chce Boh." chce aby sme sa milovali tak, ako Adam a Eva, nie ako kadejaký Peter so Štefanom
5 ,,Každý sa s orientáciou rodí, tak doprajme šťastný život aj týmto ľudom." tak ti poviem, keď sa tak niekto narodil, musí zostať celý život čistý (snáď chápeš ten pojem) a týmto "obmedzením" jeho život nie je o nič menejhodnotným ako ostatných
Proti homosexuálom NIČ nemám. Beriem ich ako absolútne normálnych a obyčajných ľudí. Za hriech sa však už považuje niečo, čo sa prieči s Bohom.
[Celý komentár je zameraný k kresťanskému pohľadu, keďže si tu začal zaplietať Boha]
Zbohom. :letim:
k 4: (teda ako sa stvorili, tak podľa toho nemusia vždy fungovať, lebo nie uskutočniteľné je vždy správne)
k 6: keď sa tak niekto narodil homosexuálom
Dávnejšie som čítala nejaký výskum, kde sa ukázalo, že adaptované deti homosexuálnych párov majú väčšie sklony k depresiám a samovraždám, ale ak je to pravda, tak jedine preto, že spoločnosť to stále vníma ako tabu a potom sú tie deti šikanované, cítia sa ukrivdené alebo čo. Dieťa len opakuje to, čo vidí u dospelých, samému je to úplne jedno. Je kopa ľudí, ktorí by tie deti fakt nemali mať a nezáleží na tom, či sú homo/hetero.
adopcia detí je veľmi diskutabilná.
mne skôr vadí, že chcú zrušiť rozdelenie na dievčenské a chlapčenské knihy a hračky, rozprávky o dvoch princoch napr., alebo neurčité pohlavie - to akože chlap nevie čo je, tak bude TO a bude chodiť na plavárni hoc aj do ženských spŕch alebo ako to bude vyzerať v praxi? lebo ja pochopím ešte keď je niekto homosexuál, ale keď nevie ani aké pohlavie je? to už je psychická porucha a mali by sa takí ľudia asi liečiť. úplne zle.
dá sa zmeniť myslenie ľudí. To úplne postačí
vieš koľko vecí je na tomto svete neprirodzených a ani o nich nevieš a akceptuješ ich? dosť na to aby sa to zmestilo na 1 A4. Ja nepatrím do žiadnej skupiny, len sa ich snažím pochopiť ako človek. čo za sprostosti to zase trepeš/píšeš keď sa odvolávaš na koniec sveta. Koniec sveta podľa Biblie nastane, keď sa ľudia budú neustále nenávidieť, nie vtedy, keď sa budú všetci rešpekovať. Iba Boh vie kedy nastane, takže si tie tvoje teórie nechaj pre seba
ty si už kkt ale ozaj... neviem ako si ty predstavuješ sex dvoch gayov ale obvykle si to ony dávajú do riti... kábel a zásuvka... ... aj neplodní nemajú/nemôžu mať deti a predsa sa beru (dobrá poznámka od hellium!) čo tu zase trepeš o Hitlerovi - pochopiť niekoho ideológiu a mať niekoho rád je rozdiel presadzovať niečo čo je násilnosť je hiech ale milovať človeka je vec druhá, ako škoda reči sa tu s tebou tom hádať, pa
@rayennn Áno stúpa nenávisť, možno preto sa pomaly v ďalších a ďalších krajinách legalizujú registrované partnerstvá. Len to, že ty sa obklopuješ rovnako nenávistnými ľuďmi ako si ty neznamená, že tvoj pohľad je objektívnym zhodnotením svätových trendo v danej oblasti. Simpleton.
pokial im ide o to slovickarenie, tak by som pre homosexualov ponechala termin registrovane partnerstvo - ale nech maju rovnake vyhody ako manzelia /danove zvyhodnenie, pravo na informacie v pripade choroby partnera a pod./
a adopcia deti - preco nie? myslim ze je to dobry sposob ako vychovat z decka tolerantneho cloveka.
@motylik141 Myslím si, že iba náboženstvá z toho robia haló, keby sa nepoužívali sväté knihy ako keby boli pádny argument na čokoľvek tak by nemali tieto veci toľko pozornosti plus ani tí premotivovaný lgbt aktivisti by sa nemali na čo pri rovnoprávnosti sťažovať a tak by to celé zhaslo.
@janqqo666 Ak budú dvaja chlapy tak budú dvaja otcovia a ak dve ženy tak budú dve mamy, prečo si myslíš, že sa homosexuálne páry rozdeľujú takto ? Ako ak chcem chlapa tak chcem chlapa, nechcem z neho robiť ženu a naopak.
Presne s tebou súhlasím... čo tam koho do toho, koho si kto zoberie... to neznamená, že tým narúša tradičnú rodinu. Čo sa týka tých Gay pride-ov, mám na to rovnaký názor ako ty. Myslia si, že tým, že sa budú pretŕčať na verejnosti, že im hetero ľudia padnú do náručia a dajú im rovnaké práva. Treba zmeniť LGBT ideológiu založenú na priateľstve nie provokovaním, lebo to vedie k nenávisti
» haviernikova.blog.sme.sk/c/351150/Homose...
fajci kokoty a este o tom verejne hovori.
lot, a ty si potom 100 rokov za opicami alebo s tvojím názorom asi tak v stredoveku. Zobuď sa!
že si ty homoš? a zakrývaš takýmto spôsobom svoju orientáciu?
Pocvičíš a možno za pár mesiacov sa budeš vyjadrovať ako niekto po puberte. CG.
Ale boha a cirkev by som do toho neplietla,už v rannom období cirkvi nemali nič proti znásilneniu alebo sexu s malými dievčatkami či dohodnutým sobášom ale homosexualitu odsúdili.
K svadbám robnekého pohlavia,dúfam že ich raz povolia aj tu a v čo najviač štátoch lebo je to humánne a pokrokové a možno sa mi to raz zijde :-S