ajojte trapi ma moje svedomie mozno nie svedomie ale zli pocit.viem ze na tom nic neni ked si prstujem susku ale potom sa citim zle ked vidim rodicov a oni mi tvrdia ze chcu byt na mna hrdy a aby zo mna nieco bolo v buduncnosti no a ked sa v ten den ako s
Nechápem prečo by si im to mala povedať. Oni ti tiež nehovoria, kedy sa zavrú v spálni a čo tam robia a napriek tomu žijú normálne. Veľa ľudí masturbuje a nie je to nič za čo by si sa mala hanbiť. Asi len je to niečo nového, čo si pred tým nezažila a máš s toho zvláštny pocit. Nič neboj, ten pocit prejde..
no nic moja.. neboj sa.. nieje to nic zle ani skazene.. a urcite to hvorit rodicom nemusis, stejne im to aj samym dodje, ze to niekedy robis samozrejme ked budes starsia, pre nich tak v 30ke
na co by si im to mala preboha,vraviet..tak,ked ti to je potom blbe tam si to nerob...je to uz na tebe..ale,ako nexapem,preco mas z toho divny pocit ved je to v podstate normalne,keby si vedela co robia oni,to su ine veci,ako len to co robis zatial ty...
pozri...vsetci masturbuju, tak jak ty tak aj rodicia a ludia okolo ...je to proste prirodzene tak nevidim dovod preco by si sa mala citit zle...a tiez netusim preco by si im o tom mala hovorit ...dle mne rodicia musia ratat s tym ze ich deti sa raz proste zoznamia so svojim telom
nie fakt nemaj zly pocit probuh ved tie veci maju byt pekne, nie zahanbujuce a nevidim suvislost s tym ze by na teba nemali byt hrdi alebo ze by z teba nemalo nic byt...to ze to ludia taja je normalne, ani ja rodicom nehovorim o svojom intimnom zivote
hej je to svedomie... a chrani ta, lebo si proste este taka nevinna... casom to rpestane, pretoze ho tym prehlusis, ale teraz ta varuje, ze je to uplna blbost robit.,..tak si to premysli...za ten pekny pocit ti to nestoji...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
to slovo sa mi tak páči šuška, šuška
Najskôr mi to slovo stále pripomenie nejakú nemeckú fekalistickú teen komédiu kde 15tky objavujú svoje ,,šušky,,
no nic moja.. neboj sa.. nieje to nic zle ani skazene.. a urcite to hvorit rodicom nemusis, stejne im to aj samym dodje, ze to niekedy robis samozrejme ked budes starsia, pre nich tak v 30ke
ale taký pocit mávajú niektorí teenageri (teenageri? ). že výčitky po tom. to ťa prejde
ale nic zle na tom nevidim obycajny ludsky pud
nie fakt nemaj zly pocit probuh ved tie veci maju byt pekne, nie zahanbujuce a nevidim suvislost s tym ze by na teba nemali byt hrdi alebo ze by z teba nemalo nic byt...to ze to ludia taja je normalne, ani ja rodicom nehovorim o svojom intimnom zivote
nech ťa neprepadne slabá chvíľka..to je to najhoršie dievča..a keď budeš o 5 rokov staršia,tiež im budeš VŠETKO vravieť,kvôli tvojim zlým pocitom?
Vôbec nemusíš mať výčitky svedomia, je to tvoje súkromie, tvoje telo, rodičia nemusia nič vedieť.