FB používam na rozprávanie len s ľuďmi s ktorými sa nemôžem osobne... Napríklad kamaráti z Česka a podobne. Ináč cez FB len dohadujem stretnutia a získavam info.
no ja fb nepouzivam skoro vobec ani nemam s kym tam pisat poriadne a ani to nejak nepotrebujem ludia co tam mam byvaju vacsinou kusok odomna tak keby som chcel mozem sa s nimi porozpravat normalne a par ludi co poznam a ziju daleko no tak s nimi si raz za rok prehodim par slov a hotovo tak by sa mi moc zivot nezmenil a birdz neviem ci da povazovat za soc. siet ale myslim si ze by bolo najlepsie keby to ani nikdy nevzniklo keby bolo iba nieco ako icq alebo skype len by sa tam ludia vyhladavali podla mena aby sa mohli najst po rokoch a podobne ako na fb
na to aby si reálne vyjadril svoj názor a žil medzi ľuďmi musím postaviť svoj zadok zo stoličky a ísť von, do reálneho sveta kde prebieha reálna fyzická komunikácia, kde nemáš garanciu bezpečia ako doma a kde záleží iba od toho čo vieš a čo všetko dokážeš ...
na to aby si sa vyjadril na soc. sieti ti stačí prdieť do gauča so smartfonom v ruke a baličkom čipsov v druhej .. nemusíš nič, iba myslieť a použiť prsty pre slová
dnes má na môj vkus veľa ľudí privela rečí bez nejakej hodnoty ... veľa ľudí dostalo priestor a občas by bolo na škodu keby ho nemali ...
ja mám tiež občas pri vela rečí a radšej by som mohol byť niekedy ticho
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
stena jej neda dislike
na to aby si reálne vyjadril svoj názor a žil medzi ľuďmi musím postaviť svoj zadok zo stoličky a ísť von, do reálneho sveta kde prebieha reálna fyzická komunikácia, kde nemáš garanciu bezpečia ako doma a kde záleží iba od toho čo vieš a čo všetko dokážeš ...
na to aby si sa vyjadril na soc. sieti ti stačí prdieť do gauča so smartfonom v ruke a baličkom čipsov v druhej .. nemusíš nič, iba myslieť a použiť prsty pre slová
dnes má na môj vkus veľa ľudí privela rečí bez nejakej hodnoty ... veľa ľudí dostalo priestor a občas by bolo na škodu keby ho nemali ...
ja mám tiež občas pri vela rečí a radšej by som mohol byť niekedy ticho