netvrdil by som, ze som v tom dobry, ale nerobil som to podla navodu a robil som to sam. upravy len v skicare. a bolo to moje prva skusenost s CSS, takze som na to aj patricne hrdy
ja som so svojím spokojný len som si tú lištu, kde je menu na webke musel dopasovať z už pripraveného dizajnu bo sa mi nechce zas kvôli jednorázovke sťahovať nejaký program na to a ostatné kódy som mal uložené
ja som si prerobil css na predvoleni design sa mi zda som mal nasteveny nejaky iny a urobil som si taky ako na uvodnej stranke birdzu... farby a.t.d. potom som zistil ze tak isto vyzera prevoleny len ma horsi prechod farieb na pozadi
Najprv som robila podľa CSS návodu,ale nešlo mi to až tak podľa mojich predstáv a potom mi niektorý BIRDZák odporučil návod od kosmiklove,potom som išla podľa jeho návodu a vyšlo to.Potom som už návod nepotrebovala,iba som si pomenila kódy,keď som chcela nové CSS. S tou lištou som mala problém,dlho som na nej makala vo photoshope,ale nakoniec som to zvládla.
iba s jednou jedinou vecou /už to síce nemám/ ale s priehľadným pozadím mi musela pomôcť jedna milá birdzáčka inak sama s pomocou návodu... ale tak teraz to už celkom dobre viem, hoci nie nejaké špeciálne finty, ale tak návod ovládam
pôvodne som si ho robila sama z návodom a ešte aj všetkým známim pomaly alejaksi som nemala naladu si ho zmenit a chcela som si ho zmenit a vobec sa mi nedarilo tak som poprosila @emotoya a výsledok bol skvelý...akurát že pri mojich výkyvoch nálad som si to troška zmenila ale opdstata je stále tá čo spravil on
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
som kreatívna a aj sa to odzrkadluje na mojich webkách..