ahojte..nasla som na balkone sykorku neviem ci bola len unavena,,ale normalne zaspala na krmidle..vzala som ju do ruk v spanku ked bola ? take cudne mi to pride na takeho vtacika,,,moze byt chora alebo totalne vycerpana bola len lebo .mam ju asi 15 m
dala by som ju na balkón, ale na zem a tam otvorila krabicu, aby som videla, či vie normálne odletieť, alebo či bola zranená, keď tam odpočívala. lebo neviem, či pri držaní v krabici sa nemôže stať, že by si v panike nejak ublížila. ale neviem, no :/
vypusti ju, ak už je živšia. musí to pre ňu byť stresujúce.
ak je aj chorá, neviem, ako by si jej mohla pomôcť. jedine nejakého chovateľa sa spýtať, ak poznáš. ale najlepšie spravíš, keď už ju vypustíš, podla mňa.
@cain daj ju naspäť von, lebo ak by aj bola chorá, sama sa s tým lepšie vyrovná ako ty keby si jej neodborne mala pomáhať, keď nepoznáš vtáčie zdravé prejavy a nie je to ani domáci miláčik, že by si ju mohla ďalej chovať určite to zvládne vtáčiky sa občas dostanú bližšie k ľuďom, tí ich kŕmia ale potom väčšinou buď aj tak sami odletia alebo to tých ľudí začne otravovať a už vymýšľajú finty ako sa ich zbaviť...možno si chcela iba oddýchnuť na tvojom balkóne, ale určite máš aspoň zážitok
ty si zaspal v dobe roman??co ma co spolocne tvoj prispevok s mojou diskusiou,? vezmi vzduchovku a vpal si to rovno do oka..,ja sa tu pytam co mam spravit s vtakom,a ty tu rozoberas kadejake kkciny,zaloz si svoju diskusiua tam si si ries svoje blboviny
uz som ju pustila ale ajtak sa vratila a opat zalahla spat tak neviem..po druhe je to preca zakonom chraneny zver nie?pomal ale isto uz sykorky ani nevidavam..a plus musi byt poondiany vkend..zajtra nedela zverolekar nerobi.ja mam doma psa a dalsie tri vtaky nemozem chovat este aj sykorku
vies co ja sa niekedy aj naozaj cudujem,clovek zalozi diskusiu.nieco sa chce len opytat a vzdy ale naozaj vzdy sa najde daky pribrzdeny dement co sa ozve aj ked nema s cim poradit,nema ziadnu informaciu nema vobec nic.jedine co urobi je ze napisa totalnu hovadinu s ktorou ta tak jedine nasere...ja ekd nemam s cim poradit tak ja nikde nepisem nic a nezhadzujem sa ,,ale poniektor musia dat proste o sebe vediet ze su tu za kazdu enu a poniektor reaguju mozno len preto aby si mali skym ked uz nie popisat tak aspon sa vyprovokovat...vsak.
vies co je zaujimave ze ja sa na tvojich reciach totalne ujebavam...a vlastne celu dobu nehapem naco preco a co ti dava to srdce sem pisat co mas z toho.. ? dobry pocit ....alebo sa snad tak neskutocne nudis?..ziadna sykorka ta vobec netrapila tak naco si sa tu vobec ukazoval?
@roman103 tak,tvoja mudra dokonalost si urcite ten mozog so vzduchovkou dokaze vystrelit a ked nie tak pouziinu zbran a zbav svet jedneho nepotrebneho cloveka,ok
hmm zaujimava situacia. Vratila sa a opat zalahla... Na spanie pouzivaju sykorky rozne dutiny v stromoch, alebo v mestach pouzivaju rozne ukryty ako nejake dute tyce, na panelakoch v skarach... Skus si ju nechat do zajtra. Daj jej vodu a pre sykorky su orechy uplne top, dalej slnecnica a ine semena... pomoze ti isto aj tento web » www.vtaky.sk/stranka/67-Vtac...
hej predstav si ze viem si urcit hodnotu dospelosti podla spravania sa a podla toho ako pises by som ti dala maximalne 13....lebo tvoje reci,a tvoje vystupovanie je bezdovodne take ake je..sam dobre vies ze provokujes ,plus,,,vyjadrujes sa o cudzich ludoch vulgarne..ze su jebnuty a podobne,,,ja by som ani cloveka ktoreho nemusim nenazvala jebnutym len tak ze mi to v tu dobu tam vo vete pasovalo ..ale ludi bez chrbtovej kosti uz poznam dost..nic nove premna
Keby som v budúcnosti nebol, tak by neexistovalo tolko budov, prestali by súkromné ťažby stavebných materiálov a príliš vela výrobkov z toho by prestalo existovať a nastala by pekná kríza v tejto oblasti.
naivna .co am spolocne naivita s mojim nazorom. .ja viem..ze ide o silu ale ajtak silnejsiu vzduchovku nekupis ako 16J a aj na vzduchovku potrebujes zbrojny...a co teraz..??so vzduchovkou sa da ublizit .a rychlost strely ovplivns brokom...ja som strielala s otrimi..respekt spicatymi....
ty si z BA?? a ja si davam tu namahu komentovat..to len strata casu...tam co clovek to hulvat,,,seci sa tam vyjadruju presne ako ty,,,na koho som natrafila...s 20 ludi co tam poznam je len jeden co sa normalne vyjadruje a da sa snim bavit ako s clovekom..
uvas v ba to len sama kurva pica kokot a podobne kazde druhe slovo love su dolezite ,,cim sprostejse sa vyjadrujes tym si veci pan...ale to je proste ba.....hlavne ze seci cez leto co su z BA sa jebu sem na stred lebo tam nemaju poriadne ani zeleny strom
bud taky laskavý,otvor si okno nadychaj sa toho vaseho smogu,,ukludni sa a choj reagovat na ine prispevky ak sa tak nudis.ja idem het lebo presne s takymi ako si ty len ludia stracaju cas... ...hlavne ze sa viznas do vzduchoviek....to je dolezite
@cain Všetci žebráci sa možno cez leto jebú k vám na stred, ja cez leto precestujem vždy najluxusnejšie miesta v zahraničí, lebo som cestovatel, nie nejaký domased, čo sa vybere niekam na slovenskú túru... Akurát Vysoké Tatry, to je O.K., len aby si vedela, moja...
A nevolá sa ten normálny človek náhodou Šimon alebo Martin?
@roman103 Počúvaj ty cigáň z lesa a ty koho tu osobne poznáš že si tu na nich dovoluješ? V Škole sa ti očividne smejú, kamarátov nemáš a tu ideš skákať do ľudí po nete, ktorý je ti asi jediný blízky. Neviem na čo sa tu hráš, ale hráš sa na to len sám pred sebou... A neboj tou vzduchovkou by si si vystrelil mozog ako nič, tá tvoja zmäknutá hlava ti brok nezadrží
Všetky druhy voľne žijúcich vtákov sú na Slovensku zákonom chránené, ale čudujem sa, že sýkorky už takmer nevídaváš, ja ich stále vidím dosť A ak nájdeš zraneného vtáka, môžeš zavolať napr. ŠOP SR, ale vlastne @sadistrom ti už dal užitočný link
1. Nie som cigán, cigánov by som vraždil, lebo sú to špinaví kokoti a kludne ma považuj za rasistu, zato že neuznávam tvoj "ľud".
2. V lesoch máme akurát chaty, ty chuj.
3. Osobne tu nepoznám nikoho.
4. Ja môžem všetko, takže aj dovolovať si tu na vás mravencov.
5. V škole ma všetci zbožňujú.
6. Poznám tisíce ludí osobne, takže kamošov mám príliš vela.
7. Si si asi nevšimol ako ty tu vyskakuješ.
8. Nikdy sa mi tu nedokáže rovnať, ale aj napriek tomu je tu pár fajn ludí.
9. Na nikoho sa tu nehrám, ty skurvysyn.
10. So vzduchovkou si mozog nevystrelíš.
11. Každý deň som v posilke a aj keď som vrazil do titanových dverí, nič sa mi nestalo, ale ty si asi tak mäkký tučko, že aj keby som na teba postavil pierko, tak by zapadlo do tvojho tuku.
no ved vravim..a co ma spolocne sa ty behas po dakych luxusnych tychto a ako mozes vediet naprikad ci aj niesom na dakej dobrej pracovnej pozicii a ci aj ja nechodim kazdy rok niekam ..a predstav si ze chodim..a mam pracu v 5hviezdickovom hoptely de som navrhar,..tak ak sa chces vytahovat niecim co ti platia este tvoji fotrovci tak sa mozem len zasmiat jedine ak nemas 13 ale uz viac a platis si vsetko sam,.
@karlotiskot Takže titanové auto, sa nevieš ani vyjadrovať, ty kurva židovská, máš traumu z toho, že ťa každý jebal a nikoho nepoznáš, tak sa z toho skúšaš vymotať.
K takému chujebákovi ako si ty, to sa ani vyjadrovať nedá, lebo zanikne z toho ešte internet.
@roman103 Titanové auto ti lieta okolo hlavy keď ti doktor podáva lieky. A práve sa skúšaš vymotkávať ty, ale čo už, Mysli na mňa, keď ti v škole do hlavy atlas hodia.
@karlotiskot Máme karbónové autá a ak by mi niekto hodil do hlavy atlas, hneď letí zo školy a jeho rodičia by boli zbavení práce a jasneže by som mu ten atlas ojebal o hlavu, až by krvácal.
si len dalsi rozmaznany blavacky narcismom a prachmi posadnuty fracek,,,ktory bude mat tych akoze priatelov len doftedy kym budes mat prachy...ked sa pominu ostanes sam..nechaju ta v zadu a ak uz si teraz posadnuty prachmi..a je to to jedine cim sa dokazes prezentovat tak mi ej ta aj v celku luto...to ze ty obehnes dake luxusne miesta ma byt akoze co..niesi ejdiny na svete...co niekde bol...nikdy si nedokazes uzivat zivot,,pretoze prachy ta nebudu vecne naplnat ,a s tvojou povahou to musia mat alebo len budu mat tvoji spolupracovnici tazke....hlavne ak sa k nim budes spravat tak ako sa prezentujes tu ..takychto debov mame aj v rodine..ked pride k nim clovek na navstevu tak 3 hod ich len pocuvame co si kupili de boli a setko sa toci len okolo ich sveta....a s takymito ludmi su priatelia iba ludia co sa spravaju presne rovnako ako oni .vrana k vrane sada...
@roman103 Hej, štyri, parkujú na planéte FOFO v galaxii medovinových sopiek a parkuje vám ich lepricorn v červenej veste, ktorý berie sprepitné v rumových bonbónoch.
salkoo ...ja viem velmi dobre pretoze presne tento typ cloveka si nedokaze pripustit nic k telu...co by nesuhlasilo s jeho nazorom....ale ked dokaze dake 13 rocne decko co vie hovno o zivote sa takto vyjadrovat tak nepozastav sa....vytahuje sa niecim co vlastne on sam nema ale jeho fotrovci....on nema nic velke Hovno zatial..ked bude mat pracu vlastne prachy a byt ..tak nak potom sa chvali s tym co ma a de bol......ja som uz samostatna...ked bude aspon na takej urovni nak sa potom hlasi ....teraz je len decko co sedi v skolskej lavici a nema nic ine na starosti len sa naucit dake trapne ucivo a flakat sa povonku...
@karlotiskot Kúpim ti psychiatrickú liečebňu s celým sortimentom, aby ťa vyliečili, lebo ty práve prežívaš taký extrémny LSD trip, že to ti prejde možno po 30 rokoch, tak zatial dovi, Mr. Rockefeller Junior.
@cain je mile co robis a daju sa podla mna na nete najst uzitocne info podobneho razu, tamten link priklad alebo pogooglit viac,
tamtoho trpáka by som proste ignoroval,
a bratislavcania niesu taki ako si myslis a prezentovala si tu, studujem tu 4ty rok, poznam osobne asi zo 10-15 bratislavcanov, plus cca 14 clenovia mojej rodiny (mama je odtialto, dve sestry a ich rodiny) a nikto nie je taki, skvele osobky, ... nenadavaju na zbytok slovenska, maju radi prirodu (a je aj tu, jasne, len nie tak "blizko" ako ked som mal doma 15min od domu les) a niesu nakupni maniaci a s vychodnarmi sa len tak dotahuju (so spoluziakmi sa bavime, ked si dame tieto regionalne "fighty" a je jedno kto je odkial, )
...niesu vseci rovnaky to je pravda..ale na uliciach som postretavala vela arogantov,,,neviem take divne mne to naoplatku prislo v BA...nikdno nic ochotny..ine ako v Prahe de som zhodou nahod zila pol roka a chcela by som tam zit uz nafurt..iny pristup vsetko.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
72 komentov
ak je aj chorá, neviem, ako by si jej mohla pomôcť. jedine nejakého chovateľa sa spýtať, ak poznáš. ale najlepšie spravíš, keď už ju vypustíš, podla mňa.
načo by som si mala pamätať? alebo čo si chcel svojím plnohodnotným komentárom zvestovať?
@piter09 zbytocnost. Sykorka ja prvy vyvojovy stupen a tak ma malo HP. Oran berry by to urobil.
Už len môj Articuno... keď už musia byť legendy... a pápá.
Hoci, možno by stačil aj Zoroark
Stačí ti toto vysvetlenie alebo ti mám kúpiť zopár lekárov a vedcov?
uz som ju pustila ale ajtak sa vratila a opat zalahla spat tak neviem..po druhe je to preca zakonom chraneny zver nie?pomal ale isto uz sykorky ani nevidavam..a plus musi byt poondiany vkend..zajtra nedela zverolekar nerobi.ja mam doma psa a dalsie tri vtaky nemozem chovat este aj sykorku
Keby som v budúcnosti nebol, tak by neexistovalo tolko budov, prestali by súkromné ťažby stavebných materiálov a príliš vela výrobkov z toho by prestalo existovať a nastala by pekná kríza v tejto oblasti.
Ináč kolko si na Birdzi?
uvas v ba to len sama kurva pica kokot a podobne kazde druhe slovo love su dolezite ,,cim sprostejse sa vyjadrujes tym si veci pan...ale to je proste ba.....hlavne ze seci cez leto co su z BA sa jebu sem na stred lebo tam nemaju poriadne ani zeleny strom
A nevolá sa ten normálny človek náhodou Šimon alebo Martin?
...a v Bratislave nadáva každý...
1. Nie som cigán, cigánov by som vraždil, lebo sú to špinaví kokoti a kludne ma považuj za rasistu, zato že neuznávam tvoj "ľud".
2. V lesoch máme akurát chaty, ty chuj.
3. Osobne tu nepoznám nikoho.
4. Ja môžem všetko, takže aj dovolovať si tu na vás mravencov.
5. V škole ma všetci zbožňujú.
6. Poznám tisíce ludí osobne, takže kamošov mám príliš vela.
7. Si si asi nevšimol ako ty tu vyskakuješ.
8. Nikdy sa mi tu nedokáže rovnať, ale aj napriek tomu je tu pár fajn ludí.
9. Na nikoho sa tu nehrám, ty skurvysyn.
10. So vzduchovkou si mozog nevystrelíš.
11. Každý deň som v posilke a aj keď som vrazil do titanových dverí, nič sa mi nestalo, ale ty si asi tak mäkký tučko, že aj keby som na teba postavil pierko, tak by zapadlo do tvojho tuku.
2 les si ani nevidel od narodenia lebo stale si za pocitacom
3 hlavne ze mozes picovat ale oni su podla jebli ked picuju do teba a nepoznaju ta
4 mravce mas akurat tak u mamky v kuchyni
5 a preto ta tam volaju potkan?
6 hej a preto sedis cele dni na birdzi
7 Nie nevsimol, skus mi to objasnit
8 jedine v kokotizme sa ti neda rovnat
9 lepsie mat za mater kurvu ako sestru svojho tata, ty by si o tom vedel rozpravat
10 ty hej, lebo hovno ňou prestrelíš
11 ty si titan videl, akurát tak na otcovej karicke
K takému chujebákovi ako si ty, to sa ani vyjadrovať nedá, lebo zanikne z toho ešte internet.
Ešte nám niečo prezraď ty Rokefeller junior.
Ja len, aby si sa prestal chvastať legendami
tamtoho trpáka by som proste ignoroval,
a bratislavcania niesu taki ako si myslis a prezentovala si tu, studujem tu 4ty rok, poznam osobne asi zo 10-15 bratislavcanov, plus cca 14 clenovia mojej rodiny (mama je odtialto, dve sestry a ich rodiny) a nikto nie je taki, skvele osobky, ... nenadavaju na zbytok slovenska, maju radi prirodu (a je aj tu, jasne, len nie tak "blizko" ako ked som mal doma 15min od domu les) a niesu nakupni maniaci a s vychodnarmi sa len tak dotahuju (so spoluziakmi sa bavime, ked si dame tieto regionalne "fighty" a je jedno kto je odkial, )