Minule som mal diskusiu že o jednej babe ktora ma priatela... Zatial som ju nepobozkal ale sa mi prihodilo nieco lepsie... mal som na icq status že "chybaš mi " a to bolo pre tu holku ktoru som chcel pobozkať... a ja len tak zo srandy že ty ...a už to
no nechcem ti kaziť radosť, ale takú holku by som akurát tak pojebal a odhodil...to jej hocikto také niečo napíše a bude zase jeho? a inak tipujem že nejaká pubertiačka...
Že si škaredo prebral chlapcovi dievča.Aspoň dúfam že sa mu s tým už priznala a nehrá na dve strany.Nemám nič proti tomu keď si nájde niekto vhodnejšieho partnera ale každopádne netreba klamať.
ASI SME SA NEPOCHOPILI!!! JA STOU BABOU NECHODIM 4O MA PRIATELA ALE PISAL SOM SI S JEDNOU KAMARATKOU A ONA ZE PRECO MAM TAKY STATUS ZE KTO MI CHYBA A JA LEN TAK Z VIDEA ZE TY AKO TA KAMOSKA S KTOROU SOM SI MOMENTALNE PISAL:::A ONA JE FAKT? NO A UZ TO SLO PO MASLE!!! TAK SOM TO MYSLEL:...
holyknight- A TOTA KAMOSKA CO MA PRIATELKA NIEJE PUBERTIACKA ONA UZ MATURUJE!...LEN CI SI TY ZMATUROVAL
JA VAS DOBIJEM: IDEM POPORIADKU... PRED TYM SOM lubil moju najlepsiu kamaratku... ale ona sa dala dokopy s jednym chalanom. ja som mal velku potrebu ju pobozkat ale nenabral som odvahu chcel som to... jeden den som mal status "chybas mi" Ten status bol pre tu babu ktora sa dala dokopy s jednym chlapcom... ALE ina moja kamaratka mi napisala že kto mi chyba a ja len tak zo srandy som napisal že Ty! no a potom sme pisaly take hluposti no a od dneska som snou zacal chodiť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
@5
holyknight- A TOTA KAMOSKA CO MA PRIATELKA NIEJE PUBERTIACKA ONA UZ MATURUJE!...LEN CI SI TY ZMATUROVAL
Super, zas som o niečo múdrejšia