sorry, nie som gay, ale dúfam, že môžem aj ja dať nejaký komentár. .. na Slovensku to nie je bežné, že prejavujú svoje vzťahy na verejnosti a dlho ani nebude... a ja musím za seba povedať, že možno je to odomňa blbé, ale obracia sa mi žalúdok keď vidím dvoch chlapov sa bozkávať.. (a pritom proti nim nič nemám)
mozes sa vyjadrit a cakal som aj taketo reakcie....
budem uprimny..... mne sa tiez zdviha zaludok ked vidim 2 dievcata sa bozkavat proste som taky a tiez proti nim nic nemam..... ale tu v tt su celkom casto stretavane 2 lesbicky ktore maju u prdele moj ci kohokolvek nazor.... a priznam sa ze hoci nie som zavistlivy clovek (aspon si to o sebe nemyslim) velmi im zavidim ze maju odvahu mat u riti vsetkych okolo..... a ja by som tiez mal len nepoznam nikoho kto by na tom bol rovnako .....
@Hluzar kedy si to o sebe zistil ma zaujima?A ci si mas z coho vyberat?A ci si sa stretol s nejakymi negativnymi reakciami vonku ked sa pytas.Ups sorry teraz vidim, ze hetero sa asi nemaju vyjadrovat tak sorry, nemusis odpovedat samozrejme.
@Hluzar tak tu v tt je fakt, že lezbičky sú v prevahe.. aj u nás kedysi na základnej mali u prdele a aj teraz na strednej majú.. a dokonca takí dvaja chalani majú tiež na háku a chodia po prome a olizujú sa.. a robia to asi pravdepodobne z nejakej recesie....
Vedel som to odjakziva otazkou casu bolo si to priznat..... Vyber je vzdy..... ale je pravdou ze zatial som nestretol to co hladam.... a mozno stretol len som nevsimavy blbec
Negativne reakcie s ktorymi som sa doteraz stretol (odkedy to nie je tajomstvom) boli vzdy zbabele a zakerne za chrbtom.... len jeden jediny clovek sa mi odvazil povedat svoj homofobny nazor do oci.....
Vlastne ani sa mi pri tom nepozeral do oci.......
Bolo chvilu aj nejake prenasledovanie zo strani istych 2 tupcov ale tolko som s nimi vybabraval ze ich to prestalo bavit....
Samozrejme ze na Slovensku sa clovek negatvnym reakciam nevyhne ale povzniesol som sa nad to neberiem to nijak extra vazne a je dolezite povedat ze napriek tomu VACSINA reakcii mojho okolia je uplne v pohode
@Adaadisallaares o tych v prome som pocul ale zatial som nema tu cest to vidiet Zevraj su z Angely Merici ? Nepravdepodobne ale overim si drb Ked uz to spominas
ani nie, ale keď ona fakt navonok vyzerá ako chalan. (joke)
no, ale mňa raz veľmi príjemne prekvapilo, keď som na zastávke videla dve baby a zjavne som bola jediná, čo si ich vôbec všímala, aj to len preto, že som si chvíľu predtým myslela, že aká je to sprostá móda, držať sa za ruku s kamarátkou. áno, viem, že chalani to majú oveľa ťažšie, ale nečakala by so také niečo ani pri babách. a nemyslím, že by sa tí ľudia zámerne nedívali ich smerom alebo také niečo.
Toto bude otázka mierne z cesty, ale chcel by som vedieť, či pri nadväzovaní kontaktov je v tvojom prípade dôležitý fakt, či ide o chlapca, ktorý má bližšie vo vzťahu k úlohe ženy alebo k úlohe muža. Alebo sa takéto úlohy v pároch profilujú až počas fungovania vzťahu?
A ak ti nerobí problém, napíš, či je na tvojom výzore alebo správaní poznateľné, že si gay, alebo patríš k skupine latentných gayov, ktorí sú oveľa mužnejší vo výzore a v správaní ako napríklad ja.
@Radiophonic moj nazor je taky ze clovek sa postupne meni tym ako rastie..... kedysi som zzenstile typy nepovazoval slusne povedane za nic extra ale dnes som si tym uz taky isty neni v podstate mi ide o to aby moj partner nebol hruby aby bol citlivy ale nie az prilis precitlively ,
hlas uz neriesim ... sposob vystupovania vo velkej miere neriesim ale zase nechcem aby zachadzal do extremov ak do kategorie zzenstilych gayov pocitame aj zaluby robit domace prace moze a nemusi ale mal by byt poriadkumilovny ....
To co nas muzov definuje a v zasade odlisuje od dievcat by mu vsak chybat nemalo (po povahovej stranke) a to su prevazne schopnosti zartovat v kazdej situacii , hravost z ktorej nikdy ziadny chlap este nevyrastol
Aby som to zhrnul moja predstava je umierneny chalan ktory ma pritomnost testosferonu ale nema ho prehnane mnozstvo proste zlata stredna cesta....
Na mojom vyzore to zatial nikto nespoznal..... Ale cim som starsi tym viac zacinam splnat znaky tej prvej kategorie a nemyslim si ze to aky som teraz je moja finalna forma......
S mnohymi ludmi ktorych som mozno este rok dozadu super rozumel si zrazu dnes nemam co povedat.... zacinam vyhladavat inu spolocnost takze co zo mna nakoniec bude to sa uvidi netrufam si povedat....
Osobne by som sa tajil len na niektorých miestach. Medzi neškodnými luďmi je mi absotútne jedno, čo si pomyslia, ale kebyže idem napr. okolo nejakých pochybných indivíduí, ktoré vyzerajú, že by ma v pohode za to, že sa držím s chalanom za ruku dokázali aj zmlátiť, radšej sa pustím chalanovej ruky a tvárime sa len ako kamaráti. Je to nespravodlivé voči nám, lebo ja sa skrývať nechcem, ale čo už.
Moj nazor na toto vsetko je asi taky, ze tak, ako sa moze bozkavat baba s chalanom, takisto je uplne normalne aby sa bozkavali baba s babou a chalan s chalanom..Nikto by nemal odsudzovat inych za to, ze niekto miluju.. Je to prirodzena vec.. Ked sa dvaja maju radi, nezavisi na pohlavi!! Taketo veci sa odsudzovali kedysi, bralo sa to ako choroba, dokonca niektori ludia su aj v dnesnej dobe toho nazoru, ze je to psychycka vada.. Takito ludia su podla mna s prepacenim "neinteligentne hovada" a zelala by som im, aby sa oni zamilovali do niekoho s rovnakym pohlavim ako je on.. Mozno by to konecne pochopili..
Vela krat som v skole aj vonku videl holky co sa bozkavali ale nemyslim si ze su automaticky lezbicky. Nevadi mi to ale nemyslim si ze tym davaju dobry priklad. Podla mna akekolvek prejavy naklonnosti nepatria na verejne priestranstva
Každý jednotlivec sa vekom vyvíja - toto je objavná myšlienka. A moje zmeny dokonca častokrát nesúvisia s časovým postupom, teda so starnutím, ale s momentálnym naladením alebo napríklad so spoločnosťou, v ktorej sa plánujem vyskytnúť. Od tohto sa potom odráža to, či nahodím normálny imidž, teda mne prirodzený, alebo sa posuniem k nejakému extrémnejšiemu, teda že sa viac pomužštím alebo zženštím. Nemám s tým problém. Teda z toho vyplýva, že ma zmenil čas a že sa mením z času na čas.
Ale pozri, na robení domácich prác nevidím nič zženštilé, dokonca si myslím, že veľa žien ocení muža, ak jej v tomto smere môže a chce byť nápomocný.
@Radiophonic ...... neviem aky budem za 2 roky za 5 rokov za 10 ale iste je ze budem iny ako som dnes.... 2 krat do tej istej rieky nevstupis a to plati pre kazdeho....
A ja strasne rad robim domace prace Preto som pisal ze moze a nemusi
ja som gay a netajim sa tym, no cmulať sa na verejnosti, bchytkavať a pod , je nedôstojne, nerad uputavam na seba pozornosť, take veci nech si každy necha na doma v sukromi....filip
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
budem uprimny..... mne sa tiez zdviha zaludok ked vidim 2 dievcata sa bozkavat proste som taky a tiez proti nim nic nemam..... ale tu v tt su celkom casto stretavane 2 lesbicky ktore maju u prdele moj ci kohokolvek nazor.... a priznam sa ze hoci nie som zavistlivy clovek (aspon si to o sebe nemyslim) velmi im zavidim ze maju odvahu mat u riti vsetkych okolo..... a ja by som tiez mal len nepoznam nikoho kto by na tom bol rovnako .....
Negativne reakcie s ktorymi som sa doteraz stretol (odkedy to nie je tajomstvom) boli vzdy zbabele a zakerne za chrbtom.... len jeden jediny clovek sa mi odvazil povedat svoj homofobny nazor do oci.....
Vlastne ani sa mi pri tom nepozeral do oci.......
Bolo chvilu aj nejake prenasledovanie zo strani istych 2 tupcov ale tolko som s nimi vybabraval ze ich to prestalo bavit....
Samozrejme ze na Slovensku sa clovek negatvnym reakciam nevyhne ale povzniesol som sa nad to neberiem to nijak extra vazne a je dolezite povedat ze napriek tomu VACSINA reakcii mojho okolia je uplne v pohode
no, ale mňa raz veľmi príjemne prekvapilo, keď som na zastávke videla dve baby a zjavne som bola jediná, čo si ich vôbec všímala, aj to len preto, že som si chvíľu predtým myslela, že aká je to sprostá móda, držať sa za ruku s kamarátkou. áno, viem, že chalani to majú oveľa ťažšie, ale nečakala by so také niečo ani pri babách. a nemyslím, že by sa tí ľudia zámerne nedívali ich smerom alebo také niečo.
Voyeeeuuur!
Toto bude otázka mierne z cesty, ale chcel by som vedieť, či pri nadväzovaní kontaktov je v tvojom prípade dôležitý fakt, či ide o chlapca, ktorý má bližšie vo vzťahu k úlohe ženy alebo k úlohe muža. Alebo sa takéto úlohy v pároch profilujú až počas fungovania vzťahu?
A ak ti nerobí problém, napíš, či je na tvojom výzore alebo správaní poznateľné, že si gay, alebo patríš k skupine latentných gayov, ktorí sú oveľa mužnejší vo výzore a v správaní ako napríklad ja.
hlas uz neriesim ... sposob vystupovania vo velkej miere neriesim ale zase nechcem aby zachadzal do extremov ak do kategorie zzenstilych gayov pocitame aj zaluby robit domace prace moze a nemusi ale mal by byt poriadkumilovny ....
To co nas muzov definuje a v zasade odlisuje od dievcat by mu vsak chybat nemalo (po povahovej stranke) a to su prevazne schopnosti zartovat v kazdej situacii , hravost z ktorej nikdy ziadny chlap este nevyrastol
Aby som to zhrnul moja predstava je umierneny chalan ktory ma pritomnost testosferonu ale nema ho prehnane mnozstvo proste zlata stredna cesta....
Na mojom vyzore to zatial nikto nespoznal..... Ale cim som starsi tym viac zacinam splnat znaky tej prvej kategorie a nemyslim si ze to aky som teraz je moja finalna forma......
S mnohymi ludmi ktorych som mozno este rok dozadu super rozumel si zrazu dnes nemam co povedat.... zacinam vyhladavat inu spolocnost takze co zo mna nakoniec bude to sa uvidi netrufam si povedat....
Ty si stale rovnaky ako si bol v mojom veku ?
a ostatní ľudia sú pri nej nepodstatní
Teraz vážne- keby som bola lesbička a moja partnerka by nemala problém to prejaviť, tiež by som sa nehanbila.
Ja osobne sa nerada bozkávam na verejnosti aj ked nemam poriadny dovod že prečo nie, proste mi to vadí, teda dokým nie som pripitá.
Každý jednotlivec sa vekom vyvíja - toto je objavná myšlienka. A moje zmeny dokonca častokrát nesúvisia s časovým postupom, teda so starnutím, ale s momentálnym naladením alebo napríklad so spoločnosťou, v ktorej sa plánujem vyskytnúť. Od tohto sa potom odráža to, či nahodím normálny imidž, teda mne prirodzený, alebo sa posuniem k nejakému extrémnejšiemu, teda že sa viac pomužštím alebo zženštím. Nemám s tým problém. Teda z toho vyplýva, že ma zmenil čas a že sa mením z času na čas.
Ale pozri, na robení domácich prác nevidím nič zženštilé, dokonca si myslím, že veľa žien ocení muža, ak jej v tomto smere môže a chce byť nápomocný.
A ja strasne rad robim domace prace Preto som pisal ze moze a nemusi
bozkavanie? kde? na usta alebo inde na tvar? a ked na usta, tak nejaky vasnivi polibek, alebo len taka pusa?
objatie? obimaju sa aj hetero chalani, takze v tom nevidim zaden problem.
ps, dokonca som videl, ako sa lizali dvaja hetero!!! chalani, tak neviem.....
ale celkom ma baví také skryté dotýkanie sa
ako drzat sa za ruky pod stolom alebo hladkat po kolene a podobne alebo aj pusa ked sa nikto nedíva trosku adrenalin