takze sa ospravedlnujem... to len zaciatok bol taky isty ako v minulom diely... btw preco tu nie je ziadna reklama, ze uz je novy diel? nech nemusim tipovat kery to je nabuduce
Ludkovia viem pochopit kritiku v tomto pripade aj sarkasticke vysmievanie ci cynickost, ale urazky. Uz odjakziva je zname ze kritika zenie ludi do predu, preto sa snazime zdokonalovat vo vsetkom co nam tu vytkynate, ale snazte sa pochopit ze sme na tom podobne asi tak isto ako kazdy jeden z vas.Niesme velke filmove,produkcne spolocnosti(bohuzial ), herci nezarabaju za kazdu zacatu vetu 20000 v podstate vsetci to robia dobrovolne, uplne zadarmo, nič z toho nemaju,mozno len ten dobry pocit ked to vyjde vonku a mozu si to pozriet aj ostatni.Len je mi luto ze celkovo cely slovensky narod je taky ze akonahle vyjde nieco z jeho tvorby a to uz nehovorim od mladych ludi, tak sa okamzite snazi najst zapory ako klady. Takze odporucam sledovat dej serialu, pribeh ako to ze kto ci ako beha na zeleznicnej stanici
ja to beriem, ale ked uz nieco robim tak aby to stalo za to a aby to nevyzeralo jak natacane sony ericsonom. herecke vykony som komentoval minule, ze beriem ze su to ludia ako my, ale snad by sa mohli aspon trochu snazit kurna
no pozrela som si to ja neviem, mne to príde tak strašne trápne, tie dialógy nedomyslené, kvalita nič moc, ale chápem, že to bolo myslené dobre a muselo to dať zabrať spraviť takýto seriál..ale..keď už tak poriadne aspoň..
Cawteeeeeeeeeeee...Dakujem aj za kritiku za to vsetko..Patri to k tomu...Ale urcite to nie je take zle..A tie kamery su v pohode..Tam ide o to ze kvalita internetu a tak..Si myslim ja..A inak este Flipko mas uplnu pravdu..
Pozrel som si aj druhu cast a uz sa musim vyjadrit (prvu cast som este preglgol).
Ako inak zas nie je skoro nic pocut, aj ked je to uz lepsie. Vykony hercov 0 bodov, az na myslim ze jedneho. Intonacia 0 bodov, proste to nie su mikrofonove hlasy a jednoducho sa to neda pocuvat. Prizvuk sa mi do celoslovenskeho serialu tiez moc nehodi, ale to sa da prepacit.
Dej. Toto je asi najhorsi clanok celeho serialu. Za tych 15 minut, som po prve nepochopil o co tam ide a po druhe, nemalo to ani hlavu ani patu. 80% deju boli len nejake zabery doprevadzane hudbou a ked uz tam aj boli nejake dialogy, tak sa na to proste nedalo pozerat.
Fakt odporucam zapracovat na dejovej linii, alebo to mozte zabalit. Peace
Digitalko a vies ty, ze to vobec nie je nejaky velky problem to urobit? (nemal by byt teda presnejsie) Len to je este vec, ktora tomasovi zatial neprisla na mysel a uprimne dufam ani ze nepride
Ach jaj... nič iné ako kritika mi na um nepripadá ... tie herecké výkony sú naozaj hrozné. A ten dej, niekto to tu už aj spomínal, 17 roční típci sa hrajú na mafiánov a neviem ešte načo. Je to smiešne. Ak by to bolo o niečom inom, hneď to mohlo byť lepšie... ale ten rozhovor s tou doktorkou, proste dovidenia, to ma fakt dostalo Ach bože a ten hlas toho hlavného hrdinu nedokážem ani popísať znie neuveriteľne detsky. Ešte jedna vec ma celkom zarazila, nechápem ako sa ten 22 ročný typek mohol na niečo také dať Sorry, ale nenapadá ma nič čo by sa dalo ohodnotiť kladne... trochu sebakritiky treba, pre boha, šak keď na to kuknete musíte vidieť, že to je trochu mimo nie?
ta druha cast - dovi dopo. su tam niektore svetle miesta - uhly kamery a tak, ale to by najprv musela byt ta kamera aj kvalitna...dialogy zase nepocut, o prizvuku sa uz snad vyjadrovat asi netreba...snazte sa chlapci este ovela viac...cele mi to pripada ako keby sa ta hlavna postava snazila spropagovat - ten chalanisko, co dosiel z Francuzka - a snazi sa byt hviezda...len akosi na to nema...
dalsia a velmi podstatna vec...neviem kto je reziser ale sceny mi pripadaju ako tocene iba jeden raz, ziadne upravy, ziadne opakovania, proste ako prislo, tak to aj je hodene do stroja...na to treba cas a trosku trpezlivosti
nechapem, ako sa pod toho mohol podpisat niekto ako Abaffy
TAJOMSTVO - Príbeh ľudí, ktorý zmení váš pohľad na svet ...
Práve ste sa dostali na stránku skvelého teenegerského seriálu a v podstate aj prvého na Slovensku. Zlúčením zaujímavého príbehu, perfektných hereckých výkonov, poriadnej dávky napätia a akcie získavate nový pojem – Tajomstvo. Príbeh, kde stačí aby ste si pozreli prvý diel a musíte vidieť ďalší, príbeh čo vám nedá spať, príbeh o láske, cti, priateľstve, zrade, pomste, príbeh ktorým poznáte samé dno ľudskej chamtivosti. Príbeh čo sa stane vašou súčasťou - Tajomstvo.
No... akoze, nebudem sa vyjadrovat k serialu. Toto ma dostalo do kolien...
Nuz lepsie ako prva cast. Dialogy uz bolo pocut, ale hlasitost hudby by sa zisla este znizit.
Podla mna bolo velmi zle rozhodnutie, nechat hrat nastrocnych "dospelacke" role. Rozhodne ovela lepsie by bolo keby to bolo nieco ako dawsnov svet alebo nieco take.
Tak ci tak good luck, este 11 dielov. Odradit sa nenechajte, ale nabuduce lepsie spravte scenar hlavne nieco na co herci vyzeraju
ja vidim oproti prvemu dielu zlepsenie, poslali aj ostru verziu, s tym ze ak to chceme streamovat flashovym videom, tak je tam ista kompresia, ale snazili sme sa zvysit kvalitu-velkost suboru...
zvuk (s vynimkou vlaku) je podla mna uz skoro dobre pocut...
zlepsuju sa, i ked je pravda, ze ak by bol prvy teenagersky serial o teenageroch, mozno by to bolo lepsie...
Husky serial tvori kosicky team teenagerov, ja som neocakaval, ze teenagersky serial bude mat neviem aku techniku co do kamier.
BIRDZ to neprodukuje, ak by som to produkoval tak by tie casti boli asi o tretinu kratsie a trochu rychlejsi by mali spad. Vidim v tom istu inspiraciu Lostom, sposobom ako to robia. A osobne to povazujem za celkom slusne, na to ze je to prvy serial.
BIRDZ to neprodukuje, BIRDZ to broadcastuje. A chysta aj promotion, od tretej casti, ked sa to rozbehne... A clovek si naraz pozrie viac casti a bud sa to zapaci, alebo nie...
Ked zvazime, ze serialy v dobrom case v telke maju 10-20% podiel na trhu, tak by som bol celkom rad, keby 10% ludi z Birdzu by pozeralo ten serial.
Istotne nie je najlepsim, istotne nevyhra medzinarodne ceny. BIRDZ vsak chce dat vsetkym mladym tvorcom, ktori chcu natocit svoj serial. Tajomstvo je latka, budem stastni, ak ma oslovia dalsi teenageri s ponukou ze natacaju serial, a budem stastni ak budem moct vysielat aj dalsie aj lepsie serialy. A nikto neocakaval ze sa to bude pacit vsetkym, cakal som sice trochu kladnejsiu odozvu. Priznavam ak by pouzivali reflektory tak by tmave sceny boli svetlejsie a ostrejsie, ak by sa trochu inak riesil zvuk, ze aspon sceny v hlucnom prostredi (vlak) nadabuju, a keby sa trochu zrychlil dej.
Scenar je dobry, i ked je pravda ze mozno to zaujme skor cloveka, ktory toho vidi viac za sebou a prve casti naozaj mozno nekoncia sposobom, wooow chcem dalsiu cast ihned!
Podla mna je to dobre a som zvedava jak to bude pokracovat neviem co cakali ludkovia co to moc kritizuju (akoze treba aj kritiku) ale vzhladom na to ze to neni holywoodske obsadenie a tak paci sa mi to az na ten zvuk lebo jeho kvalita je strasnaaa
haha no ja som videl obidve, ako o kvalite budeme zbytocne rozpravat, ale robia to mlady no...neni to ospravedlnenie ale aspon je snaha...aj ked obcas to vyznie trapne..ale tak videl som tisickrat horsie veci uz po netovych videach tak to ujde, a inak ta kritika co tu je mi pripada asi tak ze jeden rozumny clovek povie objektivnu kritiku a vy tu potom vypisujete pi**viny a bud sa opakujete alebo pisete nezmysli...
prva vec, je ze je to blbost...ale druha vec je, ze je to serial subjektivny cize niekomu sa moze lubit a niekomu nie...kukat sa to da aj ked je to trochu dost divne no hadam sa casom zlepsia ...btw neviem do to tu zastupuje, tusim ze Gavli..ono to je lepsie ako prvy diel urcite, mensi zmatok..ale tak neviem..
ale na druhej strane aj vy tu splietate pekne k*k*tiny v tejto diskusii tak neviem ci sa priklonit a nadavat alebo dat tomu sancu...ja to budem kukat furt, uz len ta ich snaha stoji zato, ale inak no momentalne sa mi to nelubi vobec
Dve veci: 1 - herecké výkony sú polovičnou chybou režiséra ten má vedieť usmernovať hercov...a podruhé, to finálne trhnutie zbranov ju akože zabil ????
No zvuk bol podla mna teraz lepsi, alebo teda nebol lepsi zvuk ale aspon neboli cez hovorene slovo take rusive elementy tak bolo lepsie rozumiet No ale herecke vykony stale velmi skripu. Mimochodom som cital na tej vasej stranke bol nejaky taky koment ze "Nesudte ich herecke vykony, sak to niesu ziadny herci ako Kramar alebo Studenkova co zarabaju miliony" (alebo tak nejak, od slova do slova si to nepamatam a nechce sa mi to hladat) a tvorcovia reagovali na tento post velmi kladne. No tak ja len ze take nieco povedat je vrchol ubohosti... Poznam nemalo hercov ktory su perfektny a aj zadarmo, to snad nebudete takto sudit. Ono je tu vidiet ze moc ste sa nikdy herectvu nevenovali a sorry za vyraz ale "este aj ked chodite tak to nevyzera prirodzene" Jedna vec je natacat nejaku maximalnu parodiu alebo nejaky ulet kde vskutocnosti su afekty alebo maximalne naschval zle zahrane sceny priam umyselne, ale ked uz chcete hrat vazne drama a emocionalne silne momenty tak si nejaky kurdz herectva urcite dajte...lebo totalne cele to pada na tej neprirodzenosti a vobec to nieje to cim to chce byt... Inak v celku to bolo o kusok lepsie ako prvy diel...
Akože snaha sa cení, ako bolo spomenuté už nadomnou ale aby som trochu prispela - dobrý film a kniha by mali mať- zaujímavé, sympatické hlavné postavy
alebo vynikajucí dej, zápletku
idealne je ked sa tieto dve veci spoja čo vytvára vyborný umelecký zážitok, čo tajomstvo rozhodne nie je.
najprv postavy: neviem či to bude len mojou neschopnosťou no je ich tam až príliš vela že často neviem kto je kto a tý dvaja chalani vyzerajú tak rovnako. Aj ked baby sa daju ta blondava je celkom v pohode aj ked nechapem aku ulohu polovica z nich zohráva v tom serialy
a tým sa dostavame k druhej časti
príbeh- ??
ako nechápala som tomu, o čo tam vlastne ide? viem že čosi je s tým danielom či tomásom a akýmisi kufríkami ale inak mi to moc nedochádza.
Scenár sa mi zdá trochu deravý a niekedy ani neviem kto sa s kým rozpráva
oživenie dialogov by sa hodilo a aj viac sustredenie sa na postavy
celkovo- dobrý pokus, hádam sa zlepšíte aspon po hereckej stránke
niekedy je to dokonca celkom zábavné aj ked asi vtedy kedy by to nemalo byť- napr maskovaný muž
alebo "Kto ste." "Kto ste." opakované niekolko krát, ja by som na hercovom mieste zakricala nieco ako "kto do pce ste! alebo "co mi neodpovedate." len aby to bolo zaujimavejsie
ale to človeče bolo celkom zaujímave
blbe len že scena bola rozstrihaná tak že som tomu nechápala
hmm sonu pokozelcovu a janku mizikovu poznam takze kvoli tomu som si to mrkla inak prepacte, moc sa mi to nepaci, ale tot moj nazor.
Inak, to, co pisala Dreamagall v poslednom odstavci o tom parkrat opakovanom a asi nechtiac az moc smiesnom vykrikovani "Kto ste." ...suhlasim s tym, herci by sa mohli zlepsit...
Ja myslim ze pokial popracujete velmi velmi na deji a nebudu tam hluche miesta.(radsej nech sa tam stale nieco deje a nech ma ten serial 5minut ako keby mal mat za kazdu cenu 15 a budem tam kukat na nudne pasaze.) tak ludom mozno prestanu vadit ine veci, lebo takto sa clovek nudi, v podstate nevie o co komu ide,a tak sleduje ine chyby.
tiez mi to vsak pripada ako keby sa setko tocilo len raz. dialogy su prezentovane ako keby to citali, nie ako keby sa do toho vzili a improvizovali. Tiez aspon keby ste s counter strike dali zvuky strelby nebolo by to naskodu lebo som fakt nevedel ci ju odbachol alebo nie.len zas nie daku brokovnicu alebo paru disappointed:to iste ked mu dal supu ale som rad ze niekto s na nieco taketo dal.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
jedine ze by som sa chcel pobavit zase
a ja stale enviem, o com to vlatne je
Tomas toto nemyslis vazne vsak?
pokial je to robene ako komedia, tak to celkom vyslo
ja to beriem, ale ked uz nieco robim tak aby to stalo za to a aby to nevyzeralo jak natacane sony ericsonom. herecke vykony som komentoval minule, ze beriem ze su to ludia ako my, ale snad by sa mohli aspon trochu snazit kurna
Ako inak zas nie je skoro nic pocut, aj ked je to uz lepsie. Vykony hercov 0 bodov, az na myslim ze jedneho. Intonacia 0 bodov, proste to nie su mikrofonove hlasy a jednoducho sa to neda pocuvat. Prizvuk sa mi do celoslovenskeho serialu tiez moc nehodi, ale to sa da prepacit.
Dej. Toto je asi najhorsi clanok celeho serialu. Za tych 15 minut, som po prve nepochopil o co tam ide a po druhe, nemalo to ani hlavu ani patu. 80% deju boli len nejake zabery doprevadzane hudbou a ked uz tam aj boli nejake dialogy, tak sa na to proste nedalo pozerat.
Fakt odporucam zapracovat na dejovej linii, alebo to mozte zabalit. Peace
Design stránky je áčkovský, len sa mi zdá, že sa zmenila veľkosť "plátna ".
Už som si myslel, že Birdz predbehol TyTrúbku, ktorá plánuje meniť rozlíšenie videa v závislosti od kvality pripojenia.
dalsia a velmi podstatna vec...neviem kto je reziser ale sceny mi pripadaju ako tocene iba jeden raz, ziadne upravy, ziadne opakovania, proste ako prislo, tak to aj je hodene do stroja...na to treba cas a trosku trpezlivosti
nechapem, ako sa pod toho mohol podpisat niekto ako Abaffy
TAJOMSTVO - Príbeh ľudí, ktorý zmení váš pohľad na svet ...
Práve ste sa dostali na stránku skvelého teenegerského seriálu a v podstate aj prvého na Slovensku. Zlúčením zaujímavého príbehu, perfektných hereckých výkonov, poriadnej dávky napätia a akcie získavate nový pojem – Tajomstvo. Príbeh, kde stačí aby ste si pozreli prvý diel a musíte vidieť ďalší, príbeh čo vám nedá spať, príbeh o láske, cti, priateľstve, zrade, pomste, príbeh ktorým poznáte samé dno ľudskej chamtivosti. Príbeh čo sa stane vašou súčasťou - Tajomstvo.
No... akoze, nebudem sa vyjadrovat k serialu. Toto ma dostalo do kolien...
Deti sa hraju na mafianov... Gabosh vrat sa
Podla mna bolo velmi zle rozhodnutie, nechat hrat nastrocnych "dospelacke" role. Rozhodne ovela lepsie by bolo keby to bolo nieco ako dawsnov svet alebo nieco take.
Tak ci tak good luck, este 11 dielov. Odradit sa nenechajte, ale nabuduce lepsie spravte scenar hlavne nieco na co herci vyzeraju
zvuk (s vynimkou vlaku) je podla mna uz skoro dobre pocut...
zlepsuju sa, i ked je pravda, ze ak by bol prvy teenagersky serial o teenageroch, mozno by to bolo lepsie...
BIRDZ to neprodukuje, ak by som to produkoval tak by tie casti boli asi o tretinu kratsie a trochu rychlejsi by mali spad. Vidim v tom istu inspiraciu Lostom, sposobom ako to robia. A osobne to povazujem za celkom slusne, na to ze je to prvy serial.
BIRDZ to neprodukuje, BIRDZ to broadcastuje. A chysta aj promotion, od tretej casti, ked sa to rozbehne... A clovek si naraz pozrie viac casti a bud sa to zapaci, alebo nie...
Ked zvazime, ze serialy v dobrom case v telke maju 10-20% podiel na trhu, tak by som bol celkom rad, keby 10% ludi z Birdzu by pozeralo ten serial.
Istotne nie je najlepsim, istotne nevyhra medzinarodne ceny. BIRDZ vsak chce dat vsetkym mladym tvorcom, ktori chcu natocit svoj serial. Tajomstvo je latka, budem stastni, ak ma oslovia dalsi teenageri s ponukou ze natacaju serial, a budem stastni ak budem moct vysielat aj dalsie aj lepsie serialy. A nikto neocakaval ze sa to bude pacit vsetkym, cakal som sice trochu kladnejsiu odozvu. Priznavam ak by pouzivali reflektory tak by tmave sceny boli svetlejsie a ostrejsie, ak by sa trochu inak riesil zvuk, ze aspon sceny v hlucnom prostredi (vlak) nadabuju, a keby sa trochu zrychlil dej.
Scenar je dobry, i ked je pravda ze mozno to zaujme skor cloveka, ktory toho vidi viac za sebou a prve casti naozaj mozno nekoncia sposobom, wooow chcem dalsiu cast ihned!
je pekné že sa na to dalo, a ked budu robit dalsie poucia sa z chýb, málokedy si všimnete hned všetko a sami k sebe su ludia menej kriticky
držím palce... ale ten zvuk je fakt zlý... aj kvalita, ale inak obdivujem
prva vec, je ze je to blbost...ale druha vec je, ze je to serial subjektivny cize niekomu sa moze lubit a niekomu nie...kukat sa to da aj ked je to trochu dost divne no hadam sa casom zlepsia ...btw neviem do to tu zastupuje, tusim ze Gavli..ono to je lepsie ako prvy diel urcite, mensi zmatok..ale tak neviem..
ale na druhej strane aj vy tu splietate pekne k*k*tiny v tejto diskusii tak neviem ci sa priklonit a nadavat alebo dat tomu sancu...ja to budem kukat furt, uz len ta ich snaha stoji zato, ale inak no momentalne sa mi to nelubi vobec
K serialu: Pardon, nieco mi brani vidiet z toho viac ako 1 minutu..:/
alebo vynikajucí dej, zápletku
idealne je ked sa tieto dve veci spoja čo vytvára vyborný umelecký zážitok, čo tajomstvo rozhodne nie je.
najprv postavy: neviem či to bude len mojou neschopnosťou no je ich tam až príliš vela že často neviem kto je kto a tý dvaja chalani vyzerajú tak rovnako. Aj ked baby sa daju ta blondava je celkom v pohode aj ked nechapem aku ulohu polovica z nich zohráva v tom serialy
a tým sa dostavame k druhej časti
príbeh- ??
ako nechápala som tomu, o čo tam vlastne ide? viem že čosi je s tým danielom či tomásom a akýmisi kufríkami ale inak mi to moc nedochádza.
Scenár sa mi zdá trochu deravý a niekedy ani neviem kto sa s kým rozpráva
oživenie dialogov by sa hodilo a aj viac sustredenie sa na postavy
celkovo- dobrý pokus, hádam sa zlepšíte aspon po hereckej stránke
niekedy je to dokonca celkom zábavné aj ked asi vtedy kedy by to nemalo byť- napr maskovaný muž
alebo "Kto ste." "Kto ste." opakované niekolko krát, ja by som na hercovom mieste zakricala nieco ako "kto do pce ste! alebo "co mi neodpovedate." len aby to bolo zaujimavejsie
ale to človeče bolo celkom zaujímave
blbe len že scena bola rozstrihaná tak že som tomu nechápala
no dufam ze sa casom zlepsite
Inak, to, co pisala Dreamagall v poslednom odstavci o tom parkrat opakovanom a asi nechtiac az moc smiesnom vykrikovani "Kto ste." ...suhlasim s tym, herci by sa mohli zlepsit...
tiez mi to vsak pripada ako keby sa setko tocilo len raz. dialogy su prezentovane ako keby to citali, nie ako keby sa do toho vzili a improvizovali. Tiez aspon keby ste s counter strike dali zvuky strelby nebolo by to naskodu lebo som fakt nevedel ci ju odbachol alebo nie.len zas nie daku brokovnicu alebo paru disappointed:to iste ked mu dal supu ale som rad ze niekto s na nieco taketo dal.