Kolkykrat je tu uz tato tema? Ale tak samozrejme, baby musia niecim zaujat, nielen vonkajsim vzhladom, ale aj rozumom, inteligenciou, pripadne zmyslom pre humor, mne sa paci napriklad aj bezprostrednost, ale neda sa pouzit vzdy a vsade, no a potom kamaratskost.
Just: No ďakujem. V skutočnosti tu bola táto téma raz dokonca trikrát po sebe vo veľmi krátkych časových úsekoch, až som o tom založil diskusiu, že prečo sa tu stále zakladajú diskusie o tom istom.
kazdemu vadi ten make-up? ta sa mozem skryt....bez mejkapu som skareda a s nim sa nepacim chlapom...ja sa citim sebaistejsia ked mam namalovane oci.... som odkazana ostat na ocot:/
No nahodou ja patrim medzi tych, co vedia ocenit dobry makeup, neviem, ci to ohrozuje moju maskulinitu A inak sa mi pacia dievcata bezprostredne, detske, hrave a komunikativne
tazko odpovedat na tuto otazku, kazda zena je individualita, ked sa mi na jednej naprikal nepacia vlasy a druha s presne rovnakymi ma zaujme tak je to tazke, ono to neni najlepsi priklad tie vlasy, ale co uz...
ako uz bolo povedane kazdy clovek ma inu chut a nazor... cize je to zbytocne sem aj pisat...mne osobne sa paci ked to dievca ma taku iskru v sebe...neda sa to presne opisat..proste ked sa to stane vase pocity vam povedia ze je to ono
Mne osobne sa paci na babach ked su pekne oblecene,ale pozor nie moc VYZYVAVO!!!Proste ked su sik Tak isto sa mi paci ked je baba zalubena ma take iskricky v ociach je to nadherne.Tak isto sa mi paci ked holka vie kde je jej medza a neprehana to spitim.ATD.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Ale poviem teda čo sa mi nepáči,čo sa týka vzhľadu.(tak isto sa to nedá zovšeobecniť,každy je iný
Ale,baby sa strašne maľujú.
Jednoducho,veľa make-upu.
Mne sa to vôbec nepáči.Nebudem trápny a nebudem písať ,,buďte taký aký ste´´,ale niektoré baby to fakt dosť preháňajú.
inac fayna tema
64fanta64 - tak hod nieco in da place
Mám rád jemnú hanblivosť.
Milujem jemný úsmev.
Milujem vôňu.
Nemám rád namyslenosť a kýbel gitu na ksichte.
Nemám rád pekné ale prázdne baby.