@ladydoga@1 to sú rozhodne vitamíny a minerály! Mňa to tak dogabalo, že 5 rokov som sa minimálne spamätával, aby som našiel nejaký ten životný smer a aby som sa našiel.
jeho clovek moze chytit za ruku a strcit mu xicht do riesenia problemu a on aj tak povie, ze chce radsej plakat. uz sa citim ako thunderstorm, ze s nim furt stracam cas
@azizi@14 no bol som hrozne ospalý, nemal som energie, učiť som sa nezvládal a potom ani zvládať učivo skrz ospalosť a vyčerpanie. To mi spôsobovalo len mrzutosť, následne depresie že ani nič nezvládam a nezvládam život. Bolo to zlé obdobie, negatívne ma to poznačilo. Bol som u psychiatričky, tá len lieky a lieky po výsluchu, potom som bol v nemocnici a to ani nemalo konca. Už som aj tam začal byť deprimovaný, že čo bude so školou.. Napokon ma z tade dostali naši, na ich žiadosť podpísali reverz a dostali ma domov. Potom som sa z toho dostal dáko sám. Ja na to celé nerád spomínam.
@ladydoga@23 nie, ale bol som tam spomínam ako to tam vyzeralo. Akože desilo ma to vidieť tie klietky aj teraz a to nie ešte ako 13 ročný. Asi tam na Kramároch, ale najviac si pamätám na to ako som sa tam zjebal poriadne na chrbát ako som odchádzal.
@samsebou30@24 no lebo inde tuším ani psychiatria detská nebola teda oddelenie v nemocnici, neviem... Si tam teda niekedy v roku 2006 bol? Lebo šak ja som tam bola tiež ako 13 ročná prvýkrát v 2007 ale klietky si ani nepamätám, no bola tam sranda kolkokrát, sme tam robili riadne sprostosti ja nemám nejaké zlé spomienky odtial myslím. To som tam bola vtedy 6 týždňov a potom ma viezli priamo odtial do DPL Hraň pri Trebišove ale tam to bolo horšie, strašne zlaknutá som bola, keď som tam prišla, nebolo to bohviečo a ešte tak strašne ďaleko od domu. Tam som bola nejaké 4 mesiace či kolko. A potom som ešte raz bola na kramároch v 14tich.
@ladydoga@28 no lebo som mal svoje psychické problémy, ktoré zašli až tak ďaleko, že som to nezvládal. Odvtedy sa zistilo, že mám OCD problém aj teraz, že ma kúsok obmedzuje a ja napríklad ráno častokrát nestíham a potom musím rýchlo letieť do roboty. Nie je jednoduché z tým žiť, keď ťa niečo ustavične obmedzuje, akurát to nie je až také, no venujem čas a energiu častokrát zbytočnostiam.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov