@tomias trochu uvažuj gebulou možno ho chcela zlikvidovať aj za to že ju komandoval je to banálne ale áno a ked proste cítil dáky divny smrad tak zavelil ideme do nemocnice a hned a bral ju... a jed sa možno aj nejako vstrebal takže aj ked šla do sprchy sa všetkého nezbavila...
@sugy1 ale asi to tak bude ako kukám na jeho profil @tomias ked prestaneš piť milenky a použiješ google zistíš že runy sa môžu spájať aj zo staronorksou mytologiu a ked sa o nu niekto zaujíma alebo je fanušík norskej skupiny ktorá oživuje tieto staré tradície dá si možno aj jej logo ako profilovke
takže si blb toto je moja posldá reakcia na birdzi
@tomias to myslíš to dievča čo písala že išla len na oslab´vu silvestra kvôli šukaniu a nevykrývaš môj satirický koment na túto tému? a jej veríš že je poloarabka? btw ako si z toho komentu usúdil že som proti židom? kamarát ty si seriozne velký kus kokota kludne si ma taguj dalej kde chceš s tebou to nemá cenu
@tomias si nesral asi.. takže ke vidím na ulici dievča tmavšej pleti a poviem že je romka kedže nemôžem odhadnúť jej pôvod som rasista? si nesral a aj tak ukáž mi čo je rasistické na mojom výroku
tak ci tak to bude nejaka somarina..bezne ked ma zenska chce zabit a nadzaba si do vaginy jed, tak potom so mnou napochoduje do nemocnice a necha si spravit testy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
63 komentov
si blby
nesrala asi
smrt ako pan
Ona sa mohla kľudne sprchovať koľko chcela, na pokožke a hlavne v takých miestach ostanú reziduá aj niekoľko dní...
alebo je to dáka poloretardovaná punkáčska opica čo si myslí že runy sú nacistické
takže si blb toto je moja posldá reakcia na birdzi
ale Správy z Brazílie naznačujú, že muž bol "pripravený a ochotný" .
@nietimeki a to uz preco?
barky
7. januára 2013 o 20:40
vidno... menšina sa nezaprie
myslis si,ze je to veroniques?..
a viem,ze je poloarabka..
btw,cuca nepijem..a punkac taktiez nie som..
mimochodom,nadavam ti?
dopici seriozne zacinam rozmyslat, ci je to to realne tu
priznavam,ze som sa trosku doje*kal s pomenovanim,na veci to nemeni,ze semiti su arabi...
@n0win0u toto je len internet
a zareagujem na ten prispevok, kedze si tam oznacil aj mna a precital som to. rasizmus je netolerancia ras. romovia su mensina, nie rasa.