A ja milujem jednu babenku..misacinku..ale lesbicka som neni..inaq s5 k teme..inaq lesbicky to je viac prirodzene ako ked su dvaja xalani podla mna..ale baby si to neprisnavaju taq...
fo forach o homosexualoch mas blbe primomienky a sam tu zalozis forum lezbicky priznajte sa? tak voci gayom mas vyhrady ale voci lezbam nie? vies co si take zeny myslia o takych ako si ty?
milujem tie mylne predstavy niektorych muzov o lezbach.....
tak ... mne sa asi pacia baby ,stale na ne myslim a vsimam si len ich a chalanov od*ebavam ..takze tak ..ale..viete ako ..no ... //// aj tak by som rada nejaku babu spoznala :..takze mozte napisat ked chcete (ved je to odveci--ale na viac sa uz nezmooozem) hheeh ..caute
@29 mozno, lebo zena ma narozdiel od chlapa (cest VYNIMKAM, ak jestvuju) city...
Inak, ked si to vezmete po PRAKTICKEJ stranke - BIsexual, ci muz alebo zena, ma predsa o daco viac moznosti najst si vztah... Horsie je to s cisto HOMO... Ale ak vychadzame z tejto teorie, NORMALNY by mal byt proste BI...
možno by som sa všetkým neodvážila povedať , že sa mi páčia aj baby .. ale tak niektoré kamarátky ( tie ktoré ma zato neodsudzujú ) to vedia .. najhoršie natom je , že ľudia sú dosť zvláštny a máloktorí vedia pochopiť HOMOSEXUÁLNY a BISEXUÁLNY život .. čo už ?
ja sombi....milujem holky aj chalanov...a laska moze byt rovnaka v oboch pripadoch....a tie reci ze sa za to nehanbim...ved to by mala byt samozrejmost...heteraci sa hanbia za vztahy..? ved je to uuuplne normalne...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
milujem tie mylne predstavy niektorych muzov o lezbach.....
Ked sa tu odsudzujete navzájom kto koho obhajuje a kto nie...?
Ako ´daleko chcete takto zájsť ?-to veľa nevyriešite...
25. januára 2008 o 21:46 späť hore161983
>>> neviem ako si to myslel ale vačšina lezieb sa podoba na chlapov tak ako sa zase poniektori vytočenci chcu podobať na ženy
len v tych surealnych USA filmoch su take nie pekne vypudrovane lezby ale skutočnosť je ina
a je to podla mna f pohodQe
Inak, ked si to vezmete po PRAKTICKEJ stranke - BIsexual, ci muz alebo zena, ma predsa o daco viac moznosti najst si vztah... Horsie je to s cisto HOMO... Ale ak vychadzame z tejto teorie, NORMALNY by mal byt proste BI...