Čaute. . . Čo si o tom myslíte: Má 14 ja 19 . . . Ľúbim ju a aj ona mňa . . . chodíme spolu 4 mesiace. . . takmer sme sa spolu vyspali, ale takmer . . . Znamená to, že bozkávali sme sa úplne ako zmyslov zbavený boli sme strašne vzrušení a úplne nahí a pot
Co si mas o to, mysliet?Ze je prilis mlada a neciti sa byt na to pripravena...ma ta rada a chce aby ti bolo dobre ale jednoducho jej daj cas!Netlac na nu!Porozpravaj sa s nou o tom otworene...mozno sa ja trocha boji..nie je nic horsie ako ked chalan chtivy sexu psychickym natlakom donuti do toho babu, ktora to este nechce!Newravim, ze to robis, len si daj na to pozor
asi nieje pripravená, ale to je aj tak irelevantné nakoľko podľa zákona nemôže mať pohlavný styk osoba mladšia ako 15 rokov. Si dospelý tak by si to mal chápať a taktiež by si mal chápať, že pár mesiacov sa určite oplatí počkať.
co ale?v poslednej chvili sa jej rozsvietila ziarovka zdraveho mozgu a zbavila ta vazenia-kedze ako samozrejme vies,nie je plnoleta.A okrem toho,budme normalny mat sex v 14?Co z toho asi tam bude mat?Nezda sa ti,ze si trosku sebecky?Dalsia vec..nezda sa mi prilis normalne a spravne vyspat sa s niekym 1. v 14 a po 2. po 4mesiacoch!!!
Takze si zatial nechaj zasjt chut(urcite su aj ine cesty ako si sprijemnit vecer) a pekne pockaj kym bude starsia a bude to sama chciet.A... urcite na nu netlac!!!
no ty woe to som necakal ze 14 rocna baba bude v tomto smere rozumnejsia od 19 rocneho chalana.. a to este ber tak, ze ona sa s tebou vyspat mohla, zle by bolo len a len na teba!
hmm mnoo sex k wztahu patri ku kazdemu waznejsiemu...len je otazka ci je 14 rocna baba sxopna a priprawena...poznam jednu 16 rocnu ktora ma wztah uz od augusta a este stale neni priprawena..,bud rad ze sa ti nepoddala...aj to je naznak ze ta ma rada
Čo si o tom myslím? Ona má 14 ty 19, ona je ešte decko, aj keď si to sama nemyslí, ty by si už mal byť dospelý, aj keď my chlapi nikdy nespejeme. V každom prípade ona nevie čo chce, ty očividne áno. Mal by si si nájsť rovnocennú partnerku a pokiaľ ti ide hlavne o sex tak možno aj staršiu, ktorá presne vie čo chce...
Proste daj jej čas, ak ju máš skutočne rád tak počkaj až bude ona sama pripravená. Ale ako som povedal má 14, takže pochybujem, že bude tak skoro pripravená a je dosť možné, že nakoniec aj tak poľaví, ale potom to bude ľutovať a váš vzťah sa z najväčšou pravdepodobnosťou skončí.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Takze si zatial nechaj zasjt chut(urcite su aj ine cesty ako si sprijemnit vecer) a pekne pockaj kym bude starsia a bude to sama chciet.A... urcite na nu netlac!!!
podla mna je to skor take zneuzivanie mladych "hlupych" dievcat...
a potom je podla mna chore taketo vztahy uchyl a baba pod zakonom..ale tvoj biznis len poviem to ze tvoja baba ma rozum..
Proste daj jej čas, ak ju máš skutočne rád tak počkaj až bude ona sama pripravená. Ale ako som povedal má 14, takže pochybujem, že bude tak skoro pripravená a je dosť možné, že nakoniec aj tak poľaví, ale potom to bude ľutovať a váš vzťah sa z najväčšou pravdepodobnosťou skončí.