No bol som s nou v meste s partio,,,potom sme sa odpojili...a sli sme sami na medovinu, do mekaca no a ako mam na nu dalej? nejako pomaly...a kdo ma zacat prvy ja abo ona? radu pls
no a ju vecer nekedy 21.12 pozvem do mesta...pojdeme na namestie na medovinu a potom do cokoladovne na horucu cokoladu...tu zboznuje...a tam jej to chcem dat...mam aj predhovor... pre nu som si pripravil...poviem mozem? D takze nieco v tom zmysle... "Kedze su vianoce a na vianoce sa davaju darky ale hlavne je to sviatok, ked su spolu ludia ktory sa maju radi, a ja ta mam velmi rad, tak by som ti chcel dat toto..." a ted jej dam tu skatulku s retiazkou a ona poie asi nieco take...jezim mne nics netrebalo,,,preboha to bolo drahe... no co mohlo by to byt tak nejak??? a inac co som s nou bol minule v meste...mi potom povedala ze bolo perfekne a super a treba si to zopadkovat DD no a prvy krok mam nechat na nu? akoze ma chyti za ruku alebo tak nejako...
Mno podla mna to co jej ces powedat je trapne, ale mile (inak mozes sa stawit ze na 100% jej nepowjes ani 1% z toho co ces..neplanuj si weci, lebo w laske to wacsinou aj tak newyde..takze nehaj rozprawat srdce nez rozum )..takze by sa jej to malo pacit..mno a od baby prwy krok nidy necakaj, bo baby (aspon tie mladsie) newedia co chcu, takze musis by suwerejny ty... tak take ze za ruku a bostek na licko s tym zacni ty, ale zas wystihni tu prawu prilezitost
no hej...ja som uz to si u nej raz pobabral...siel som na to velmi ryxlo...na prvom rande som ju chytil za ruku aj ju pobozkal...preto to skoncila...ale to bolo vo ferbruari...ted xe ist se mnou zase do mesta...len sa bojim ze to zase prezeniem...takze necham tomu cas
Mno zas neber to ako hotowu wec, to ze ce ist s tebou do mesta nemusi znamenat ze ta ce ale moze.. Inak sa necuduj ze sa zlakla kes si ju na prvom rande pobozkal (predpokladam ze na usta?), sice podla mna na tom nic neni, ale wjes jake su baby podla mna by si ju ani teraz nemal pobozkat, ale wjes take pohladkanie abo nieco podobne urcite nikomu neublizi a ked jej to nebude wadit tak wjes ze si na dobrej ceste. A ked sa s nou budes lucit tak bostekom na licko tjez nic nezkazis.
K tomu darceku. Ete s nou nechodis tak taketo (nehoworim ze drahe ale ani nie lacne) darceky by si jej asi nemal dawat. Na zaciatok by stacilo nieco uuplne male, zisti co ma rada, hlawne nex je to originalne bo retiazka sa mi zda byt otrepana...
najhorsie je, ze som ju uz kupil....joj boze a ted co no ja newem ako dalej...tak som dlho daky zhanal pre nu ze tot sa mi zdalo byt to najlepsie...a co taky parfum???
mno parfum ee, jedine ze by to isla s tebou kupit, wjes sam by si nahodou netrafil to co by sa jej pacilo a ani by ho nemusela potom pouziwat..mno som ti napisal ze co by si jej mohol dat, tam do nejakej inej diskusie co si zalozil, tjez ohladne tohoto..ale tak pre zopakowanie
takze njeco co mate obaja radi co wam pripomina tie pekne chwile ked ste boli spolu (ak take boli ) len nech je to originalne.
darceky sa nemusia wzdy len kupowat a wer tomu ze:
1. ked je to originalne tak to potesi
2. ked je widet ze si nad tym aj premyslal a dal si si na tom zalezat tak to potesi este wjac
3. ked je to z lasky tak to potesi najwjac
zas ne setky baby su take ze im ide len o prachy a drahe darceky
hej wem...tato moja taka urcite nieje ale chel som jej kupit nieco vazne pekneho tak som si vybral tu striebornu retiazku je fakt pekna...a ked uz ide o to aka bola draha...az take zleto nebolo...wed ked som pozeral taku jednu dobru bizuteriu tak stali nahrdelniky a podobne aj okolo 400sk a tu to bolo len o dvacku drahsie takze asi tak...ale hlavne ze bude se mnou urcite nam bude dobre...
no ok no wed hej ale nexem ist nato welmi rychlo...dufam ze wes ako zto myslim...sa velmo bojim napr ze ked ju ked jej budem dvat darek a podobne ked ju budem drzat za ruku ci jej to nebude velmo vadit...no a take veci proste...
Tak darcek ked jej das to jej urcite nebude wadit aa s tym drzanim za ruku, mno sak najprw ju len skus pohladkat (nahod wolaku taku temu aby ti powedala njeco pekne, potom ju pohladkas (na ruku abo na twar abo de len ces ) aby to nebolo take blbe ze ju hladkas len tak z nicoho nic) a uwidis jej reakciu a podla toho usudis ci jej to wadi abo ee..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
K tomu darceku. Ete s nou nechodis tak taketo (nehoworim ze drahe ale ani nie lacne) darceky by si jej asi nemal dawat. Na zaciatok by stacilo nieco uuplne male, zisti co ma rada, hlawne nex je to originalne bo retiazka sa mi zda byt otrepana...
takze njeco co mate obaja radi co wam pripomina tie pekne chwile ked ste boli spolu (ak take boli ) len nech je to originalne.
darceky sa nemusia wzdy len kupowat a wer tomu ze:
1. ked je to originalne tak to potesi
2. ked je widet ze si nad tym aj premyslal a dal si si na tom zalezat tak to potesi este wjac
3. ked je to z lasky tak to potesi najwjac
zas ne setky baby su take ze im ide len o prachy a drahe darceky
tak ale hlawne bud k nej pozorny a mily ono to pride samo...