ja sexualnymi narazkami provokujem kamaratov stale a pride mi to uplne normalne, skratka som vzdy taka bola, bez nejakeho ucelu (to bude asi tym, ze som bola v partii jedina zenska a ked oni mali narazky musela som ich mat aj ja)... ked s tym ma niekto problem, nech si ho aj riesi
a milujem to ked to robia Je to pre mna isty druh flirtu, tomu sa staci len spravne postavit a doberat sa navzajom V podstate nejde o nic, len znervoznit protivnika Ale ak to ustojis a je z toho "mala vojna", je to zabava.
presne ako napisal @chef je to o doberani sa, snahe vyprovokovat protireakciu, nadviazat inym sposobom kontakt ... no povacsine je to o zabave a naozaj to nema hlbsi podton robim to v jemnejsej forme denno denne
@lucina223 Ja by som to za jemné neoznačil, dnešné baby na to idú zhurta. Napr dnes.Dve spolužiačky si sadli ku mne na lavičku s roztiahnutými nohami a ma obkľúčili každá z jednej strany. Nejak mi to nerezalo, nie že by som bol teplý, ale bolo mi to divné.
Moje zlade slepice , ked sa chovate ako stetky tak sa nimi aj stavate . Vid 65,3% Bratislavskych slepic . Par krat som im v Mejhaden hadzal zrno a oni sa tomu tesili ,... Ked takto flirtujete s kazdym druhym potom sa nedivte ked niektory strati nervy a pretiahne vas na halzli s foklom na ksichte.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
Alebo masturbacia pod stolom
alebo sú nadržané
alebo si veľa myslia o sebe (tie neznášam)
Bodka.
trocha sa poznervóznovať, doberať sa... a baviť