Baby, potrebovala by som vedieť či môžem ísť na kupku na šmykľavku keď mám tampón. Tampóny používam už 4 roky aj na kupku ale na šmykľavke skm s ním ešte nebola.
@crazycicush ja som s tým zatiaľ nikdy problem nemala aj keď ja používam na kupko tie vazelínove a sem tam som musela skontrolovať či je všetko na svojom mieste
pozor na žralokov... ale nie... alebo aby ta niekto nepoťiahol za šnurku, mna raz potiahlo dáke deculo za šnurku na spodnom diely a ani som nevedela že som dole bez plavala asik polhodinku ...ale asi si nikdy nic nevšimol dufam
V prvych dnoch by som urcite nesla nikam na kupko ci plavaren a potom uz ked su kramy slabsie a staci mini tampon tak to uz mozes aj stojky robit vo vode a malo by to byt v poho
@6 ja som chodila v pohode na kupko aj pri najsilnejsich dnoch a to vzdy robim take picoviny vo vode, ze sa cudujem, ze mi tam vydrzal a zjavne to vydrzi vsetko
a spominam si ako vzdy jednej kamoske trcala snurka az po stehno, sice neviem ako je to mozne, kedze ta snurka ma asi do 5cm von, ale asi to zavisi od znacky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
a spominam si ako vzdy jednej kamoske trcala snurka az po stehno, sice neviem ako je to mozne, kedze ta snurka ma asi do 5cm von, ale asi to zavisi od znacky
tak s tymi infekciami je to pravda, ale ked je niekto raz na to haklivy, to moze dostat pomaly z kazdej navstevy kupaliska :/