Viem, nie je to tak dávno, čo sme dali dokopy naše životy a žili pospolu v našej malej garzónke uprostred Vysokých Tatier... No dnes, po prehodnotení nášho vzťahu, som prišla na to, že umieram láskou k inému.
nechapem co tu kazdy hovori ze je nieco zakazane v tomto fore...ja a rockstar ako par celeho tohoto birdzu som bola nutena oznamit vsetkym nasim priaznivcom, ze sme skoncili....
a kedze vsetci patrime do tohto sveta - birdzu, bola som nutena vlozit to do tejto kategorie
ROCKSTAR si ma prekvapil ale tak nevadi pocuvaj ma moj Rock n Rollovy brat asi sa ti nebude dat prist ma podporit na koncert ze ? 23.11. do ziaru nad hornom ? .... nevadi... poslem ti potom videa lebo je nejaky mini fest heh tak bude ppci haluz... dyg a ty si bol napisany na diskusiach to uz aky slavny to sa ti ako podarilo ? heh...
rockstar je silna osobnost ktora by sa neznizila k takemu cinu...on si pojde, da si par poharikov, uchyti si nejaku zenu, uzije si a na druhy den vstane s usmevom na tvari
A ja som vam veril (((((( a takyto podraz ((( rockstar kvoli tebe si pojdem teraz vytrhnut strunu z basgitary a zajtra ked pojdem k ucitelovi ak pojdem mebudem mat na com hrat lebo ste ma namotali nieeeee toto je podraz rokaaa
to nie je serial ale realita....tu sa rozpadol vztah a vznikol novy a vy si z toho robite telenovelu...aspon sa tvarte vazne ze je to sitcom ci jak sa tomu nadava
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
56 komentov
ani nebojujes.....tusila som to, tak sa necuduj ze odchadzam!
ja odchadzam preč daleko....
TU MATE O MŇA BOJOVAŤ NE RIEŠIT KEDY SA IDE CHLASTAŤ :
- Fernet Citrus a potom na vodkuuu
prepac mi moja klasna lienučka ale som sa nechala zmiast a zaslepila ma moja laska k petrovi
a kedze vsetci patrime do tohto sveta - birdzu, bola som nutena vlozit to do tejto kategorie
napriek vsetkemu, ROCKSTAR, zelam vela stastia pri hladani novej, a ovela lepsej
raistlin - lepsia nebude
A co sa tyka tej antikoncepcie - uz je vysadena