Chcem sa opýtať pred týždňom som mala chránený styk s partnerom no došlo k neho a pretrhol sa nám prezervatív,,dnes som mala dostať menzes ktorý som aj dostala ale je veľmi slabý,taký nemávam,prvý deň mám silný a teraz len akoby špinenie.Je možné že som v
skus porozmyslat, preco sa asi robi test az o dva tyzdne a mozno na to prides aj sama. ale preistotu, keby nie: nie si tehotna. a dufam, ze nebudes ako ta minule co dokola bola schopna tvrdit, ze sa urcite daco stalo aj ked jej cely birdz vysvetlil, ze tehotna nie je.
slovo "Nehoda" pri tomto vyznieva dosť špatne.
Ty tiež nie si nehoda, ale plod lásky tvojich rodičov. Existuje napr. Billingsova ovulačná metóda, kedy si sleduješ "plodné" a "neplodné" dni. Pár stránok s témou: » www.elep.sk/hlienova-metoda...
@nikaaa236 cas ukaze, mozne je vsetko, poznam jednu co mala krami a otehotnela, ale to by si musela mat riednu nahodu ak by na prvy krat a sup no teraz budete mat zvlastny pocit pri milovani ked budete mat stres aby sa nieco nestalo psychyka bude pracovat .
@georg21 ja keby sa riadim hlienom tak uz mam 4 deti idealna je kombinacia BT, hlienu a polohy krcka maternice, aj ked, kto ma pekne teplotne grafy ten zvysok nepotrebuje... samozrejme vsetko za predpokladu, ze to riesim so stabilnym partnerom, s ktorym raz daco planujem.
preco ste si taki isti ze neni tehotna? podla mna uplne moze byt, rovnako ako nemusi byt, rovnako ako moze mat zapal stredneho ucha alebo moze byt neplodna. tie informacie ktore ona podala nevylucuju ani jednu z tych moznosti
@georg21 iste, ja len, ze viem z vlastnej skusenosti povedat, ze na hlien sa spoliehat neda... ale samozrejme ak si zena overi cez test alebo teplotu, ze ten hlien sedi s plodnymi dnami tak ako ja nic proti nemam...
na sak mozno je, ale sak nech si uzije este tie dva tyzdne bez stresov, na tie bude mat potom dost casu este dalsich 9 mesiacov a potom vlastne aj cely zivot
velka pravepodonost, ze by si bola tehotna to zrovna nie je, ale kludne to tak moze byt ako sa pise v @12 . predsalen sa vam kondom pretrhol a su zeny, ktore mavali kramy aj pocas prveho trimestru no problem.
ale zjavne is vtedy nemala prodne dni, cize aj keby tak si spoko. len som chcela poukazat na to, ze nie je vsetko uplne take iste ako tvrdia ludia vyssie
@georg21 tá metóda je dosť nespolahlivá.Samozrejme je oveľa väčšia pravdepodobnosť otehotnenia cez plodné ale aj cez neplodné je vždy šanca ale v prípade tejto situácie je to lepšie zistiť nech vie na čom je
A tabletka po ti nic nehovori? Presne na taketo nehody je tu nudzova antikoncepcia. Preco si sa nesla opytat do lekarne? Ta najsilnejsia ucinkuje až 5 dni po nechranenom styku. Núdzová znamená, ze nie je na kazdy den, ale zachrani ako uplne posledna moznost, ked uz vsetko zlyhalo. Zelam ti, aby si mala test negativny, ale nabuduce mysli na zadne dvierka.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
pekny vecer
@3
Ďakujem,ukľudnili ste ma
Ty tiež nie si nehoda, ale plod lásky tvojich rodičov. Existuje napr. Billingsova ovulačná metóda, kedy si sleduješ "plodné" a "neplodné" dni. Pár stránok s témou:
» www.elep.sk/hlienova-metoda...
» www.zdravie.sk/clanok/33832/pr...
» www.billings.sk/...
na sak mozno je, ale sak nech si uzije este tie dva tyzdne bez stresov, na tie bude mat potom dost casu este dalsich 9 mesiacov a potom vlastne aj cely zivot
ale zjavne is vtedy nemala prodne dni, cize aj keby tak si spoko. len som chcela poukazat na to, ze nie je vsetko uplne take iste ako tvrdia ludia vyssie