Ahoj všetci... Mam taký malý problém a chcel by som sa opýtať na váš názor. Mám spolužiačku (17.), vždy sme boli super kamoši a pred nedávnom sa rozišla po dlhom čase s chalanom. Tak sme spolu začali chodiť von a ja som sa do nej zabuchol. Keď sme boli sp
Ja by som sa jej to určite nepýtal teraz počkaj nieaký čas, ale stále buť s nňu a dávaj pozor aby si nezačal robiť nároky niekto iný a po takom mesiaci dvoch doď to omrzí aj ju lebo nič cez telefón v 17 nevydrží dlho tak potom choď rovno na vec a nemusíš čakať kým sa rozídu začni s ňou chodiť a ona mu to povie sama. Len je horšie že ak to že si sa jej veľmi niekedy páčil myslela naozaj v minulom čase a teraz si jej len fajn kámošš.
Ale staré nesplnené túžby nevyhasínajú podľa mňa máš šancu.
Neboj taky wztach prawdepodobne newydrzii, lenze ide o to ze aj ked je k tebe mila neznamena ze ce s tebou chodit.. Kopu bab je ku mne uuplne milych a wyzera to furt ako keby ma balili, ale inak som pre ne neni nic wjac len super kamarat..
Keď je tvoja kamarátka, tak sa k nej správaj v prvom rade ako kamarát. Myslím, že keby si jej teraz povedal, čo k nej skutočne cítiš, asi by sa zľakla, a buď si istý už by nič nebolo také ako predtým. Musíš si položiť otázku či chceš ohroziť vaše kamarátstvo, pretože ak jej to teraz povieš a ona ťa odmietne (kvôli tomu druhému) už sa nebudete môcť stretávať ako kamaráti, aspoň to nebude také ľahké ani pre jedného z vás. Vyčkaj trochu ako sa vyvinie situácia.
Sklamany - Nehovor jej nic... aspon zatial nie... neboj sa ju to po chvili prejde. Vztah musi byt dostatocne silny aby prekonal taku vzdialenost... a teda ked sa dokopy videli 8 krat tak to asi nebude velmi stabilny vztah, co? Neprajem im nic zle, ale podla mna im to nevydrzi dlho. Pretoze obaja budu tuzit po kontakte ale ten nebude mozny.
To ze ti povedala ze si sa jej pacil je super bo ak ste stale kamarati tak si asi nic nepokazil ani si sa nezmenil a teda je sanca ze sa jej budes pacit znova-moja teoria aaa vztah na dialku... neviem ale je veeelmi mala sanca ze to vydrzi dlhsie taaaaak si chvilku pockaj ked ti ta spoluziacka za to stoji....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
Ale staré nesplnené túžby nevyhasínajú podľa mňa máš šancu.