Ahoj. Dievčatá, aké máte skúsenosti týmito teniskami? Respektíve s týmto typom tenisiek od vans: » www.snowboard-online.sk/topanky-vans-ol...
Či sú mäkké, pohodlné, akú hrubú a kvalitnú majú podrážku, za ako dlho sa z
su velmi pekne.. ja sice vansy nevlastnim, ale zastavam nazor, ze kazdemu sa topanky opotrebuvaju inak
napr. kamaratka ma jedny conversy uz takych 5 rokov, nosi ich stale a vyzeraju uplne dobre a mne conversy vydrzia jedno leto :/ asi to bude nieco s chodenim
Teraz je to vo všeobecnosti tak - boty moc nie sú pevné. Ja som mal Vansy, DC atd. - v podstate takmer všetky značky - a všetky sa ničia rovnako a dosť rýchlo. Platíš si vždy viac menej za značku - kvalita výrobkov je o ničom. Trh sa musí hýbať, takže ak si kpiš čokoľvek nevydrží to ani po záručnú dobu resp. presne po tú hranicu...
@Abbey4real tak to máš super! Moje sa vždy rozpadnú tak do polroka top. Cenovo ma to však hnevá tak som ich začal kupovať z poľského » sk.takemore.net/obuv/vans... - lepšie ako na slovensku bo sú dosť často predražené : ....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
napr. kamaratka ma jedny conversy uz takych 5 rokov, nosi ich stale a vyzeraju uplne dobre a mne conversy vydrzia jedno leto :/ asi to bude nieco s chodenim
ale to pozorujem na vela ludoch ze sa im napred zacne ta guma na boku odondievat a potom spredu sa urobi dierka
ale sak kup uvidis mozno zdrzia ale pri dennodennom noseni urcite nie az tak vela