@zajko30 Filip ja naozaj netúžim prežiť s tebou deň, ani análne orgie s Máriom, som heterosexuálny chalan, mám dokonca aj priateľku, mňa len veľmi zaujíma, aký človek stojí za projektom "zajko30", ako vyzerá ten človek, ktorý píše tie nezabudnuteľné perly
@insomnya (ale ak je aj reálne taký ako tu, bohate by stačilo 5 minútové stretko )
@rockstar (ktorý sem už ale nejakú dobu nechodí, netuším čo s ním je ani či sa medzičasom nejako extrémne nezmenil)
A inak ani neviem... Nenapadá mi nikto ďalší, koho by som nejako extra túžila spoznať aj naživo.. (väčšinu takých už naživo poznám, alebo som ich videla na stretku )
Povedzme to takto - zaradila som ťa do kategórie vysoko kreatívnych ľudí a keď si spomeniem na iných ľudí z tejto kategórie, s ktorými som sa stretla už aj osobne - mám ich rada, ale stráviť s nimi 5 minút je niekedy viac než dosť (nehovoriac o tom, že po niekoľkých hodinách v ich spoločnosti začínam plánovať úkladnú vraždu )
Alebo ešte iné vysvetlenie - ľudia ako ty sú oproti iným príliš koncentrovaní (vieš, ako keď máš 100% pomarančovú šťavu, ale môj ujo by ti vysvetlil, že si ju musíš riediť, inak dostaneš kyselinu )
@xhtml aby som mohol v kľude umrieť, že som videl(alebo pár krát bodol nožom) na vlastné oči moju nočnú moru, ktorá ma internetom prenasleduje už 5 rokov
@krutafunebracka lebo NEVERÍM, že môže existovať tak divný človek
@36@galinka Aha... tak v tom prípade aj tých 5 minút bude veľa A teraz vážne. Presný opak je pravdou. Niekedy. Nie vždy. No občas isto. Musíme sa stretnúť. Kvôli experimentu
@hetfield Možno pre seba (asi mám blbý vkus ), ale inak nemyslím, že by som bola špatná, teda čo tvrdia ľudia. Možno pre teba áno a možno by si sa posral, možno by som sa aspoň zabavila zas ja.
A vieš, ide o to, že JA nikoho nechcem. Lebo mám svoju HRDOSŤ a ROZUM.
asi nikoho, tych, ktorych som chcela, som stretla.. a aj tych, ktorych som nechcela .. no a mozno @narazuvzdornaa ... s nikym si tu nepisem ani nic, cize fakt asi nikto
Ja by som sa horlivo prihovarala (samozrejme opatujem) za stretnutie s ujom v nicku @bluepanter , ale jedine ak, tak niekde vo vlaku, kde y prisla aj @snehovavlocka aobaja by ma mohli nenapadne doucovat matiku, kedze su v nej tak spriaznenymi dusami a ja nie som, hoci by som byt MALA
Mám pár ľudí s ktorými sa chystám v najbližšej dobe stretnúť, ale bohužiaľ nikdy sa mi nepodarilo sa stretnúť s azelom, a už sa ani nepodarí... mala som ho rada.
@flussica oh, fíha. Ale ja by som skôr prešla na tvoju stranu... nemôžem byť doučovateľka, ja doučovanie práveže potrebujem :´( moja duša sa prepichla na ostrom kamienku:/
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
145 komentov
Jednoznačne, len neviem kedy sa na to odhodlám, lebo sa móóc hanbím takých vecí!! (autor diskusie vie )
Ale inak... Všetkych dôležitých odtiaľto som už stretla
Teda ešte @fxx samozrejme... To sa snáď podarí čo najskôr keď sa vráti z ďaleka
budem ja uprimna ako vzdy radiophonic
a samozrejme dalsich par ludi..
Ak by to niekedy v živote išlo ..
Nemusí to byť, ale potešilo by ma to - veľmi
@emulienkaa // milá, zlatá, v pohode baba
@malapohroma // tiež ako na emulienke
@tomas // to by bolo asi.. no, dosť blbé, lebo nie je rovesník a čo ja budem robiť na stretku s 26 ročným chlapom ?
@hysteric // v pohode baba, dosť si rozumieme, či ? niekedy na svahu sa stretnúť
@jessiqa // budem sa opakovať, ale znova.. milá, zlatá, v pohode baba
@ivike // už ma nebaví sa opakovať
asi tak
Neplánujem, ale 2. septembra uvidím: @marty0908
Životný sen: @etelnair
Chcela by som: @zodesa ťľudíktorýmsatunebudempchaťdozadku
@velkapohroma
@bloodsuckingvampire som s nou tehotny ale nikdy som ju nevidel no a cakame maaasiskyyy /macicky/
@emulienka
@krvaaa
@fr4nk1
@kevin
Preco ? Lebo su to najlepsi ludia ktorych poznam
Nie si ich typ
@marty0908 = zivotny sen
A tych ostatnych co mam v priateloch
Potom ťa pozvem do môjho domu na Bôriku, predstavím ti Mária a budem si keckať a niečo dobre popíjať.........filip
nakoniec ťa povozím na mojom BMW ačiku...
@rockstar (ktorý sem už ale nejakú dobu nechodí, netuším čo s ním je ani či sa medzičasom nejako extrémne nezmenil)
A inak ani neviem... Nenapadá mi nikto ďalší, koho by som nejako extra túžila spoznať aj naživo.. (väčšinu takých už naživo poznám, alebo som ich videla na stretku )
A potom ešte @bonita , už by veru mala ísť na nejaký festival!
zastav sa na východe,napr. v Košiciach,ja a @emulienkaa dojdeme a @bonita k nám príde za pár minút a stretneš sa s tromi naraz
porozmýšľaj o tom
Povedzme to takto - zaradila som ťa do kategórie vysoko kreatívnych ľudí a keď si spomeniem na iných ľudí z tejto kategórie, s ktorými som sa stretla už aj osobne - mám ich rada, ale stráviť s nimi 5 minút je niekedy viac než dosť (nehovoriac o tom, že po niekoľkých hodinách v ich spoločnosti začínam plánovať úkladnú vraždu )
Alebo ešte iné vysvetlenie - ľudia ako ty sú oproti iným príliš koncentrovaní (vieš, ako keď máš 100% pomarančovú šťavu, ale môj ujo by ti vysvetlil, že si ju musíš riediť, inak dostaneš kyselinu )
@cherrylka08 (aby ma mohla nakopať )
@indifferentgirl ak sa prekoná
@tenpatic po tak dlhej dobe by sa patrilo + a aj iných kolegovcov ako @incubus @xperiax a @lilu
@snehovavlocka nech je sranda
@ada051
@flussica
@inconnue
a na veľa ľudí som asi aj zabudol, prepáčte
a potom zo srandy z @krutafunebracka
tak za par hodin som v Ba..
uz druha vec je, ze si ma budete musiet najst
Ale dajme tomu @thiness @Kvetinka a @narazuvzdornaa
@xhtml aby som mohol v kľude umrieť, že som videl(alebo pár krát bodol nožom) na vlastné oči moju nočnú moru, ktorá ma internetom prenasleduje už 5 rokov
@krutafunebracka lebo NEVERÍM, že môže existovať tak divný človek
a potóm @hangtime11 @bonita @h8u kvôli menšiemu grupáku, ako inak.
Ja grupáky rád
ale moja frajerka @hajzelbaba ma maaa fotit, tak tuuu musim chciet stretnut predsa!
. A man by nikto nechcel stretnúť. (ach) Aspoň že tak.
@janu píšem si Ťa do zoznamu druhého kola
Ideme do toho!!
@kevin
@imosk ? prečo ?
- ďakujem vám
a s kým teda ja ??
@bonita , @majo , @kevin , @mirkova , @skippik , @wale , @2norbi2 .. a neviem, asi dosť
ľúbim ich, všetkých..
+ ešte by som chcela sa s @nonormal stretnuť inak ako ahoj ahoj
a jedno šidlo už mám za sebou.. teda prvé stretnutie máme za sebou - @agatha13
@finewriter-kto čita jeho blogy, ten vie prečo ma to chlapčisko fascinuje
@depropex-lebo je...hm...nie ako typicky mlady človek...alebo po lopate-naozaj existuje takyto chalan??a važne ma 18 rokov??
@krutafunebracka-naozaj existuje? ale ta mi stači iba z diaľky
@elwinko-to je taky otec birdzu. (heh sa poteši, keď to uvidi)
@drusillasdayerova-tak to je bez komentara. však ta u nas už aj spala
@lenuska175-lebo je mila a na svoj vek ma veľmi vyspele nazory
@naruzuvzdorna-tu tajne obdivujem, ale nehovorte jej to
@gothicpoetic-lebo je šibnuta. ale tak spravne
@imosk
a
@tenpatic
a potom papraď @indifferentgirl a @malapohroma -u
ahá a ešte @wale -a a Alanka samozrejme
a @skippik -a a @stenatko
A vieš, ide o to, že JA nikoho nechcem. Lebo mám svoju HRDOSŤ a ROZUM.
@goth111 Možno raz.
@whatsername8 Áno.
a @smajlgirl lebo aj keď som ju videla naposledy včera, už chcem zase!
a rada by som stretla aj @indelirium
a @lynwe je moja prvá méta!
@h8u ok dohoda...ale naberaj odvahu teraz!
@mayo a nie len kvôli grupáku @barry88 @idea @17shano @tenpatic @majo @zuzulka98711
a možno si na niekoho ešte spomeniem
tak ja @bonita @tenpatic ..a @qirqi prehrala stavku dlzi mi pivo :p
alebo jedno s druhým diplomatická odpoveď
@emulienkaa
@hov ädo
@tenpatic
@smajlicek12
plus vsetkych ktorych som uz stretol by som chcel znova ci castejsie..
plus dvoch ludi, ktorych radsej nenapisem
este mi napadla @bonita a @qirqi
a nemal by som zabudnut na dalsie zaujimave postavicky birdzu, na ktore by som bol fakt velmi zvedavy, co su to zac.. ci KTO su to zac
NENAVIDIM CS klavesnicu a to že mi nejde uo!!!
@snehovavlocka Aha, tak potom to vsetko ostava na vyssie menovanom? Zeby?
jeden je tam spoločný, ešte keby sme si nezbierali ďalších, to by bolo super stretko ...
ako to myslíš že čí mám fakt 18 rokov ?
bol to nejaký polokompliment ???
ale to že niesom ako typický mladý človek mi honí ego... lebo je to pravda
potom for fun s @mayo -m,
urcite aj @stmortiis
a este taky ako @tomas , @husky , @pappkin , @smajlicek12 , @pershing363 a teraz si uz viac nespomeniem