@ivanka proste ak si co ja viem odbehla na nejaku dobu od kompu musela si sa znova prihlasit, lebo ta to odhlasilo kvoli necinnosti, teraz ta to neodhlasi
teraz to funguje tak, ze teoreticky navzdy ste prihlaseny (alebo na vela rokov), az do momentu kym:
a) nekliknes na odhlasit
b) nepreinstalujes komp/nevycistis komp/nezmazes napr. cookies/neupgradnes browser
teoreticky ak by si mala ten isty komp a nic v nom sa nebude menit, teda ze napriklad internet explorer/firefox/opera ostane ta ista, tak kludne aj o rok, ked sa vratis budes stale prihlasena (pokial si pred odchodom neklikla na odhlasit sa)
este ma napadlo, odhlasi vas este v pripade, ked sa prihlasis na inom kompe. sice mozes byt par sekund subezne na dvoch kompoch prihlasena, ale po nejakej dobe ta to odhlasi z toho prveho kompu...
cize ak sa zabudnes v skole odhlasit, prihlas sa doma a ono ta to po par minutach odhlasi v skole, lebo si birdz mysli, ze si zacala pouzivat novy komp a tak stary po par minutach odhlasi
Velmi dobre, chytal som nervy ked ma pri pisani dlhej TS alebo blogu odhlasilo a mne to po odoslani spravy vypisalo chybu ze nie som prihlaseny ! Zuril som !
mohlo sa to zrusit predtym ako som napisala blog a dala som ulozit zemnu a vyhodilo ma to ze prihlas sa ty biatch ... no a blogu som mohla zamavat papa
@tomas zober si však teraz, že mnoho ludí sa tu prihlasuje z internátov, kde nemajú vlastné počítače, ale iba tie, čo sú spoločné. Poznám vela ludí, osobne ani ja sa nikdy neodhlasujem, len zatvorím tab/priehlidač... takto to rieši každý. Dal by som tam limit max hodina... z bezpečnostných dôvodov...
@xcorpi@19 ja sa zblaznim, ale ked dam lubovolne automaticke odhlasovanie po lubovolnej dobe, tak mi niekto napise ze ho odhlasilo lebo 3 hodiny pisal blog
@tomas automatický save písania ako to má blog.sme.sk a nastaviť tu rozumnú hodnotu.. čo tak riešenie, ktoré zistuje nejaký pohyb...teda vkladanie textu na webke a tým pádom to aj po hodine neodhlási?
nejde len o vkladanie textu....prečo by som sa mal 5x denne prihlasovať, ked chcem len kuknúť či neprišli dáke nové Ts-ky. Takto to je úplne dobre vymyslené a keby sa prihlasujem z iného (verejného) počítača, tak je úplne jasné, že sa odhlásim, to predsa patrí k základom používania internetu.
@tomas dneska som nechal zapnuty lebtap a samozrejme mi birdz bezal a bol som prihlaseny...o hodinu pridem a co nevidim...ono ma to odhlasilo...ma to este dake muchy `
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
teraz to funguje tak, ze teoreticky navzdy ste prihlaseny (alebo na vela rokov), az do momentu kym:
a) nekliknes na odhlasit
b) nepreinstalujes komp/nevycistis komp/nezmazes napr. cookies/neupgradnes browser
cize ak sa zabudnes v skole odhlasit, prihlas sa doma a ono ta to po par minutach odhlasi v skole, lebo si birdz mysli, ze si zacala pouzivat novy komp a tak stary po par minutach odhlasi
Toto je super zmena.
aj teraz ma odhlasilo kym som bola prec