Chodila som, ale nejak ma to odradilo, kopec úchylov čo len očumovali... No to som bola v ČR vtedy... Teraz by som možno aj šla s malým, uvidíme čo na to muž...
@mayben nic, len je pre mna velmi iritujuce ked sa niekto,kto vyzera ako ty, stazuje na to ako vyzera..ako sa maju potom citit ostatni -.- a citala som to tu od teba uz viackrat, preto som zareagovala
@die nechcela som ťa nijak rozhnevať ...ale..netušiiš, ako vyzerám..teda..ako moja postava (teraz) vyzerá..a poviem ti..už to nie je to, čo to bývalo...nevraviim, že som na tom najhoršie..ale..predsalen je vidno, že som mama..a fakt to nevyzerá dobre...strie sú hádam už všade napr. :/ ..a k prsiam sa ani vyjadrovať nejdem...(ach) ...preto vraviim, že by som na nudapláž nešla...fakt by to bol zlý nápad...kedysi v pohode..ale teraz isto nie.. .......
@mayben ja som v pohode, nemalo to zniet nahnevane :/ no a presne o to ide, nie ze nie si najhorsie ale praveze velmi dobre si na tom stale (sice nahu som ta nemala moznost vidiet ale co mozem zhodnotit z fotiek co sem davas) inak, to na profilovke si ty?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
a kludne chod kde su stare zeny, aspon sa ti nepostavi ak sa ti tam zacnu premavat mlade baby..
ale z vlastnych skusenosti viem, ze ak nechces, nestane sa ti, ze sa ti postavi.
a celkovo, čo by som JA robila na hocijakej pláži?
@die čo?
a ti starsi su aj tak zasiti mimo.. dokonca som sa raz nechal natriet. ..
je to fun moje pocity z toho su normalne ako keby mi robila nejaka zena masaz v studiu..
a konkretne predstavy , hej mlade baby daju casto zabrat ale staci si lahnut na brucho ak uz sa nieco deje s krvou