Mne osobne sa tetovanie nepaci na nikom a na dievcatach uz vobec nie. Je to prilis konecny rez. To ho chce clovek mat aj ked bude mat sestesiadtku? Nuz, asi som stara skola
A pamataj teraz sa tetovat nedaj. Lebo riskujes rakovinu a podobne sprostotsti (prilis vela slnecneho svetla nie je dobre na cerstvu kerku. Cize od septembra do marca (alebo tak nejako)
peter22..ked si to tak vezmes...ked budes mat 70 rokov, tak aj tí co sa v mladom veku tetovali(tvoji rovesnici) budu mat tiez tetovanie a budu stari...to bude uz take, ze nikto na nikoho nebude moct ukazovat, bo to bude mat o 50 rokov skoro kazdy...aj babky a dedkovia...
izida...moja segra rodila, mala brusisko jak bubon a po narodeni nasej malinkej jej zostalo tetovanie...sice sa jej to najskor natiahlo, no zhodila to dolu, prebytocne kila, a vytetovane slnko je zase ok....
tatoou je styl zivota davajte si len ty ktory budete hrdo nosit to co si vyberiete nema rad tych co maju nejaaku kerku a po par rokoch ju skryvaju tak naco to robia ...ja mam tri a som na to hrdy a teraz si dam spravit na polku chrbata to bude kera ale fakt ak si niekto chce dat tetko tak nech to zvazi lebo to je na celi zivot....
a si si ista ze aj v 60tke to budes chciet mat? pripadne ked budes daka 50rocna manazerka podniku seriozna a nebudes si moct zobrat saty na ramienka na plas lebo ti bude vykukat na pleci tetovanie co si si pred 30timi rokmi dala spravit..?
tetovania na dievcatach sa mi nepacia vobec ... vacsinou ich maju same ... a je to na cely zivot .. ked si us nieco chces dat tak si daj henu na leto a mas pokoj .. potom si zas mozes dat inu ..
13- ok ale napr. bude chodobna s piatimi detmi ktore sa dakedy dostanu do puberty a ked je matka tetovana jak vyhovori svojmu decku ze nieje dobry napad potetovat sa od hlavy k pate ked aj ona ma tetovanie? proti tetovaniu nic nemam..len ma tak napadlo ci niekto mysli na to jak bude vyzerat napr v 40tke...zase bohvie ci sa ti cely zivot bude zdat pekny napr motyl na lopatke..sak nazory a vkus sa menia...
Vy o čom točite? Veď keď bude mať 50 rokov, s tým tetovaním bude už dávno zžitá, takŽe no problemo. A keď sa jej decko da potetovať po celom tele, hmm sak zabraniť tomu 1, zabráni inak, nie všetko treba riešiť slovne 2, decko sa potetuje a potom to bude už jeho problém-jeho telo, jeho život ...
moj priarel je skoro cely potetovany ,,uz dost dlho ...nestazuje sa este si pridava .ked sa ho niekto pyta co spravy ked bude stary a sa mu to nebude paci tak sa len usmeje a povie ze to nehrozi...myslim ze to kazde ho vec ..kazdy vie ze to ma na cely zivot .musia stym pocitat az do starobi,do smrti
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Toto je vraj velm idobre studio, znamy co tam bol si pochvaluje. » www.tattoo-piercing.sk/...
A pamataj teraz sa tetovat nedaj. Lebo riskujes rakovinu a podobne sprostotsti (prilis vela slnecneho svetla nie je dobre na cerstvu kerku. Cize od septembra do marca (alebo tak nejako)
predsudky ťažké - noačo, že 70ročné ženy budú mať tetovačky. čo sú o niečo menej ako 20 ročné? ale prosím vás...
ako to budem vysvetľovať vnúčatám?
čo ich do toho - klesnem v ich očiach? pochybujem...