ak odstrániť sa to dá keď ťa to omrzí. ja plánujem na zápästie či predlaktie, ale sľúbila som doma, že až po maturách ak ma to teda dovtedy nepustí ale ostáva jazvička myslím.. okrem toho musíš mať 18 rokov aj keď teď to už je jedno a kamoške behom troch mesiacov začala miznúť farba a potom to vyzerá tak rôzne..
a vieš čo by som volila? daj si henu na lopatku a klipsňu do pupka a máš to vyriešené
tetovanie mám, neľutujem to a plánujem ďalšie....ja by som si napr. nedala piercing do pupku - ak to nerobí profesionál tak z toho možu byť veľké problémy a okrem toho je to pre mňa už tuctové - skoro každá puberťáčka (týmto ťa nechcem uraziť) má prepichnutý pupok
Baby stále zabúdate že raz budete staré korčule a nie nič krajšie ako potetovaná babka s francúzkou barlou v ruke.To potom vyzerá ako obstarožná kurva.
Ja mám tetovanie už 7 rokov a vôbec neľutujem, že som si ho dal. Po dlhšom čase ani nevnímaš, že ho máš. Berieš to ako samozrejmosť. Ako naušnice, alebo prsteň, ktorý stále nosíš.
Tetovanie sa da lahko odstranit,dnesna technologia je taka ,ze sa to da odstranit laserom alebo teraz ide jedna firma prezentovat a zaucat v Cechach a na Slovensku,jednoduchy sposob ,ktroy sa chcemicky nanesie na kozu a vytiahne to farebne pigmenty z tetovania,uplna novinka,tetovanie nie je ziadny problem si dat,najkrajsie su kerky a nebo farebne obrazce...
Pierce je pekny, zalezi na kom a kde.. na niekom vie byt aj tuctovy pekny a na inom strasne prekaza, naopak niekomu sa hodi nejaky "extrem"
Ked tetovanie, tak jedine dozivotne, 5 rocne sa po roku rozmaze a nemusi ani uplne zmiznut a vacsinu ludi co to ma si da aj tak na to miesto potom trvale..
Ked chces tetovanie,chces ho a musi ta aj bavit,ak ma tetovanie nejaku prihodu alebo pribeh zivota - tvojho,tak to tetovanie ta charakterizuje,nie ze prides dajte mi tam toto,chapete ma ?
Toto mi prislo....
Vazeni obchodni partneri,
dovolte nam predstavit Vam svetovy hit odstranenia tetovania s Rejuvi, ktory dorazil uz aj na Slovensko a do Ciech.
Ide o unikatny postup odstranenia tetovania, ktory je zasadne odlisny od laserovej metody. Klucovy rozdiel je v biochemickom procese, ktory je zamerany na vytiahnutie farebneho pigmentu a nie jeho rozdrobenie ako je tomu pri odstranovani tetovania laserom.
Radi by sme Vas touto cestou pozvali na skolenie odstranenia tetovania s Rejuvi, ktore sa bude pre Slovensko a Cesko konat 7. maja/kvetna/ 2010 v Bratislave. Navyse ziskate zlavu 10% na zakupeny alebo objednany tovar priamo na skoleni.
Vyuzite aj Vy moznost rozsirit svoj obor podnikania a prihlaste sa na skolenie. Na pracu nie su potrebne ziadne specialne pristroje, staci Vam akykolvek tetovaci strojcek a Rejuvi Tattoo Remover.
Viac info mozete najst na stranke www.rejuvi.sk
V pripade otazok nas prosim nevahajte kontaktovat.
Strašne dlho túžim po tetovaní (kedysi aj piercing, ale ten ma omrzel)... ale to ešte uvidím. 18 už mám, rodičia by ma zabili,a le už nad tým aj ja seriozne vážne uvežujem
u mna neprichadza do uvahy. a ani sa mi to nepaci. mozno nejake male, decentne okolo zapastia alebo clenka, mozno take jemne by sa mi pacilo, ale inac nie.
. . . najlepsie si to dat krvavo vypalit . . . taky Branding, to je istota . . . aspon si kazdy bude poznat svoju kravu mao . . . alebo aspon stitok do ucha . . .
uz to prehanate, s tym znackovanim . . . ale tak kazdy sam za seba, na nete mas negativa, mozes si tam pozriet ako mozes dopadnut.
tetovanie sú super vec.. ale len, ak sú kvalitné.. odporúčam pozrieť si Miami Ink, alebo LA Ink, ktoré chodia na Discovery a Discovery Travel & Living..
@lollko dufam ze ti je dopredu jasne ze zamestnania kde mas styk z verejnostou budu minulostou popripade budes musiet byt permanentne obleceny v dlhom(kosela,tricko z dlhym rukavom etc.) =D
@apis Asi naivne dufam ze nie xD ..neviem presne ako myslis styk s verejnostou.. aa niekedy to vadi aj sefom ked len sedis za pc a v podstate nic nerobis. Ale takemu manazerovi..hmm.. (ono ja uz tak ci tak mam tetovanie na ruke ktore je viditelne, cize..)
@lollko nie len zamestnania kde je styk s verejnosťou, ak máš tetovanie na viditelnom mieste (načo ho mať na neviditelnom?) tak si okamžite neseriózny človek, a žiadna dobrá firma ťa nezamestná, môžeš akurát tak vykladať kamióny.
@weeman Tomu neverim, a neserioznost cloveka sa predsa neuruje podla tetovania..
A naco mat teotvanie na neviditelnom? Lol.. nebodaj si myslis ze to je o tom ukazat sa svetu ze haaa ja mam tetovanie a vy nie cumte na mna? Ale kdeze, planujem si dat aj na miesta ktore bude vidno tak maximalne na kupalisku..
@lollko možno vždy nie, ale vo väčšine prípadov to tak je, a navyše, ludia to tak berú a to sa nezmení. Nikto, kto chce pôsobiť ako slušný a seriózny človek si nedá tetovanie...
Veď a načo si ho potom dávaš keď to aj tak nikto nevidí? Čo to je za hovadinu?
Tetovanie mám asi dva mesiace a som maximálne, najviac, velice mocno spokojná. Tá bolesť stála za to a ešte keď to má človek zadarmo, tak aj bolesť pretrpí
@weeman Ked si kazdy povie "ludia to tak berú a to sa nezmení" tak fakt, nezmeni sa to. Ja ale dufam ze ludia prestanu mat predsudky, ved to je chore. To ako keby si povedal ze clovek co ma cervene tricko/koselu nie je seriozny..bullshit
Ano, chcem posobit ako slusny a seriozny clovek a tetovanie mam. Slusny a seriozny som svojim spravanim, nie vyzorom, to je kazdeho osobna vec.
A ty si vazne myslis ze tetovanie som si dal preto aby ho ostatni videli alebo co? Ved to si davam pre seba, pre vlastnu radost, uspokojenie, nazvi si to ako chces.. proste je to moja sucast a nie sucast mojich kamaratov. Cize nechapem preco by mala byt hovadina si dat tetovanie na neviditelne miesto..
@weeman Na 90% urcite nie.. vela ludi co ma tetovanie tak kolegovia popripade sef o tom ani nevie (ak to ma na chrbte napr tak sa to nema ako dozvediet)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
Ale vážne, jeden čas bolo mojim snom, keď zostarnem, poburovať ostatnýc obyvateľov domova dôchodcov
» www.birdz.sk/webka/corvuscor...
no tak také niečo sa mi vobec nepáči ved to je hrozné.. videla som už kadečo, nechápem jak si hentak možu ludia nechať dokaličiť telo..
a vieš čo by som volila? daj si henu na lopatku a klipsňu do pupka a máš to vyriešené
Ked tetovanie, tak jedine dozivotne, 5 rocne sa po roku rozmaze a nemusi ani uplne zmiznut a vacsinu ludi co to ma si da aj tak na to miesto potom trvale..
Sam mam, dve, na ruke a nohe a planujem dalsie
Alebo na krku zozadu, nejakým extra tenkým písmom nejakým arabským napísané.. ale je to len čisto čo sa mi páči, neuvažujem nad tým
Toto mi prislo....
Vazeni obchodni partneri,
dovolte nam predstavit Vam svetovy hit odstranenia tetovania s Rejuvi, ktory dorazil uz aj na Slovensko a do Ciech.
Ide o unikatny postup odstranenia tetovania, ktory je zasadne odlisny od laserovej metody. Klucovy rozdiel je v biochemickom procese, ktory je zamerany na vytiahnutie farebneho pigmentu a nie jeho rozdrobenie ako je tomu pri odstranovani tetovania laserom.
Radi by sme Vas touto cestou pozvali na skolenie odstranenia tetovania s Rejuvi, ktore sa bude pre Slovensko a Cesko konat 7. maja/kvetna/ 2010 v Bratislave. Navyse ziskate zlavu 10% na zakupeny alebo objednany tovar priamo na skoleni.
Vyuzite aj Vy moznost rozsirit svoj obor podnikania a prihlaste sa na skolenie. Na pracu nie su potrebne ziadne specialne pristroje, staci Vam akykolvek tetovaci strojcek a Rejuvi Tattoo Remover.
Viac info mozete najst na stranke www.rejuvi.sk
V pripade otazok nas prosim nevahajte kontaktovat.
Prajeme Vam pekny den...
Team rejuvi.sk
len je to zásah na celý život,a to odstránenie nie je nejaké lacné(jak som aspon informovaná)..
a podla mna to miesto aj tak nebude v povodnom stave, bude tam nejaký náznak, že tam niečo bolo, možno niečo jak po porode ked ma matka pupok taký
aaale neviem..skorej mi pripadá ideálenjší ten pírsing..
a pozdáva sa mi to jak najlepšia volba zatial..
uvidíme
ale tetovanie...ak si dáš trvalé....znepáči sa ti to a čo potom?dáš si zbrúsiť kožu...? Bolo by to bolestivé,dlhé a pracné..takže radšej kašli na t
a raz sa ho dočkám o pár rokov ...
uz to prehanate, s tym znackovanim . . . ale tak kazdy sam za seba, na nete mas negativa, mozes si tam pozriet ako mozes dopadnut.
ak by som sa mohla rozhodnúť ešte raz, šla by som do toho znova. piercingy nemám rada a nepáčia sa mi, takže ten by som ja určite nevolila.
A naco mat teotvanie na neviditelnom? Lol.. nebodaj si myslis ze to je o tom ukazat sa svetu ze haaa ja mam tetovanie a vy nie cumte na mna? Ale kdeze, planujem si dat aj na miesta ktore bude vidno tak maximalne na kupalisku..
Veď a načo si ho potom dávaš keď to aj tak nikto nevidí? Čo to je za hovadinu?
Ano, chcem posobit ako slusny a seriozny clovek a tetovanie mam. Slusny a seriozny som svojim spravanim, nie vyzorom, to je kazdeho osobna vec.
A ty si vazne myslis ze tetovanie som si dal preto aby ho ostatni videli alebo co? Ved to si davam pre seba, pre vlastnu radost, uspokojenie, nazvi si to ako chces.. proste je to moja sucast a nie sucast mojich kamaratov. Cize nechapem preco by mala byt hovadina si dat tetovanie na neviditelne miesto..
A povedali mi kamaráti že aby som to potom neľutoval..
Mne sa to strašne páči..
Otec má podporuje že aby som dal niečo vytetovať a mama je proti tomu..