@fukaj chcel by som vedieť, čo ti to tak vadí a prečo mi zakazuješ vyjadrovať sa? ...podobne ako aj by som chcel vidieť tých, čo za tvoju podráždenosť alebo averziu, ťa zahviezdičkovali, čo sú to zač
Neviem čo by som ti ešte poradil....ono zvyčajne ak som si niekoho našiel a niečo z toho aj bolo nikdy to nebolo o nejakom priamom balení, ale skôr o spoznávaní sa. Proste bolo o čom kecať, písať. Napr.Pár krát sa mi stalo, že ma sama prvá volala von. Alebo sa dalo poriešiť stretko bez nejakého dlhého písania. Išiel som takto raz na kávu stym že si dam kavu a ak to bude o ničom pôjdem okamžite domov a kupodivu bolo to vtedy strašne fajn a sedeli sme do pol druhej v noci na chodniku a kecali neviem ci vtedy aj pusa nebola. Alebo Raz jedna za mnou isla na aute a ja som jej napisal za nie, že sa ešte nechcem stretnut a aj tak sme sa neskôr stretli a tiež niečo bolo. A napisal som jej to preto lebo sa mi niečo nepozdavalo a tiež keď sa žene niečo nepaci a nechce tak von nepôjde. A nema ani vyznam si s niekym prilis dlho vypisovať len preto lebo ju chces zbaliť.
V realite je to iné napr.stretavate sa Na pracovisku prehadzujete zakazdym par slov az ju nakoniec pozveš do kina.
Takisto je dobre byť všímavý a pripraveny. Uz sa mi vela krat v bežnom zivote stalo ze sa zena na mna usmievala davala signaly a mohol som sa chopit príležitosti ale ja som si to všimol až keď bolo neskoro.
žena potrebuje alfa samca jakmile s teba vycíti že sa bojíš tak ta chcieť nebude
žena dôkaze vycítiť že muž má strach, takže tak
.....pokiaľ niesi ten čo sa vie za babu pobiť si v pixli !!! tak ti poviem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
That's a good icebreaker, you know?
Mne sa bezne stava ze mi niekto pride super a potom ked ho pocujem rozpravat tak som "uhhh vies co? Radsej nie"
V realite je to iné napr.stretavate sa Na pracovisku prehadzujete zakazdym par slov az ju nakoniec pozveš do kina.
Takisto je dobre byť všímavý a pripraveny. Uz sa mi vela krat v bežnom zivote stalo ze sa zena na mna usmievala davala signaly a mohol som sa chopit príležitosti ale ja som si to všimol až keď bolo neskoro.
P.S. Najhoršie je keď sa budeš preto opúšťať
žena dôkaze vycítiť že muž má strach, takže tak
.....pokiaľ niesi ten čo sa vie za babu pobiť si v pixli !!! tak ti poviem