existovalo počas celej histórie ľudstva. Bolo objavené, potláčané, uschovávané, stratené a znovu objavené. Bolo ukradnuté, predané a kúpené za obrovské sumy peňazí.
Zopár obzvlášť výnimočných ľudí ho objavilo a stali sa najúspešnejšími ľuďm
Takze najskor: Tak ako to prezentuju to je picovina, ale tak samozrejme, ze musi clovek verit v to co robi, aby to dotiahol aj do konca... lebo ked mam nieco robit, co ma nebavi, co mi pride nezmyselne, a nerealne, tak to nedokazem. Ale na druhej strane: Iba verit nestaci...
Ja si myslím, že je to v podstate len ľudský pesimizmus (zakrývaný slovom realizmus), čo nás robí nešťastnými a neúspešnými. V secret-te je to samozrejme trochu nafúknuté, možno aj trochu viac, no bez vánku sa list nepohne. Má to niečo do seba a mám to potvrdené aj sama na sebe. Keď si začneš veľmi priať a veriť tomu, že to dosiahneš, tak sa Ti splní aj nesplniteľné. Samozrejme že nie, keď budeš sedieť celý deň na zadku...
Verim na to. Ale fakt nestaci len verit, ale aj nieco robit... Ti co na to neveria alebo pochybuju si uvedomuju, ze je to tazke a nie take jednoduche ako to vyzera, tak lahsie je povedat ,,neverim,,
knihu mám doma, aj film som videla a proste tomu verím každý deň sa mi to potvrdzuje ale samozrejme že v secrete je celé pozitívne myslenie trošku prikrášlené, a čo? každopádne to funguje, a to je podstatné
ale zato ... parkrat sa mi stalo take napr. ze som myslela na jedneho typka (kamarat platonicka laska) celou cestou k babke.. a jak som isla od nej, stal na zastavke.. a to tam pobliz ani nebyva len bol na urade
a podobne........ ono podla mna daco pravdy bude na tych "myslienkovych frekvenciach" ci ako to nazvat... osvedcuje sa to napr. v skole - profesorka ide dakoho vybrat k tabuli a ty rozmyslas "jezis ona vyberie mna a nic nebudem vediet" a potom ta fakt vyberie ....
noako minule slovencinarka nam citala stej knihy Sila.. boze a taky odbry pocit som mala.. zee musim zacat mysliet pozitivnejsie.. jatomu verim.. ale inak film sami moc nepacil nebavil ma ale uz tu knihu byosmsi precitala
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
ale hlavne treba robiť všetko pre to, aby sa nám sny a túžby vyplnili.
to je to tajomstvo.
tak prosté...
a oni aj z toho spravili biznis.
tak (s)prosté...
a podobne........ ono podla mna daco pravdy bude na tych "myslienkovych frekvenciach" ci ako to nazvat... osvedcuje sa to napr. v skole - profesorka ide dakoho vybrat k tabuli a ty rozmyslas "jezis ona vyberie mna a nic nebudem vediet" a potom ta fakt vyberie ....