ja im davam lasku a opateru a oni za odmenu vajicka, mliecko a potom, ked uz su dost velke, odvdacia sa mi tym, ze mi daju masko.
Krasny vztah, prospesny pre obe strany
Radosť, lásku.. Ja som úplne roztopená z nej, 5 rokov ju vidím každý deň a stále sa rozplývam, aká je dokonalá, keď robí zlobku alebo spinká moje malé zvieratenko a dáva mi aj pusinky
A boli časy, keď mi to dávalo aj dôvod vracať sa domov a štruktúru do života.. proste by som sa asi o dosť viac svojho času opúšťala, kebyže nemám doma tvorčeka, ktorý je odkázaný na moju starostlivosť. dala mi fakt veľa
ja som sa bala mat macku najprv, nehladala som macky na adopciu...ona si nasla nas....a teraz uz si neviem predstavit,ze by tu nebola
robi nam zivot krajsim. a bez vahania si myslim,ze to iste by povedal aj muz. kedze on bol inciatorom si ju nechat a skusit to.
ta radost,ked prideme domov ,....alebo ked sa ukladame spat a ona tam musi byt a musi pri mne lezat,...ked tak 'zachirpuje' jemnym hlaskom na mna ked ju pohladkam
nehovoriac o tom,ze z nej panuje taky pokoj a klud... a minuly rok presne o tomto case sem prisla k nam...po 3 dnoch zacala priast presne v tej chvili,ked mi bolo zdravotne velmi zle,panikarila som...ona prisla ku mne,sadla si a zacala prvy x priast.
to bolo uplne krasne
robia mi spoločnosť, nikdy vďaka nim nie som sama. v zime ma zohrievajú, keďže ja som taký zimomravý typ a som nútená byť zodpovednejšia, keďže sa o ne musím starať, venčiť, kupovať im jedlo, atď. sú dni kedy by som sa na všetko najradšej vykašľala ale viem že kvôli nim aspoň to minimum musím urobiť, aby o ne bolo postarané. niekedy je to to jediné čo ma drží nad vodou. potrebujú ma a ja potrebujem ich
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Krasny vztah, prospesny pre obe strany
A boli časy, keď mi to dávalo aj dôvod vracať sa domov a štruktúru do života.. proste by som sa asi o dosť viac svojho času opúšťala, kebyže nemám doma tvorčeka, ktorý je odkázaný na moju starostlivosť. dala mi fakt veľa
ja som sa bala mat macku najprv, nehladala som macky na adopciu...ona si nasla nas....a teraz uz si neviem predstavit,ze by tu nebola
robi nam zivot krajsim. a bez vahania si myslim,ze to iste by povedal aj muz. kedze on bol inciatorom si ju nechat a skusit to.
ta radost,ked prideme domov ,....alebo ked sa ukladame spat a ona tam musi byt a musi pri mne lezat,...ked tak 'zachirpuje' jemnym hlaskom na mna ked ju pohladkam
nehovoriac o tom,ze z nej panuje taky pokoj a klud... a minuly rok presne o tomto case sem prisla k nam...po 3 dnoch zacala priast presne v tej chvili,ked mi bolo zdravotne velmi zle,panikarila som...ona prisla ku mne,sadla si a zacala prvy x priast.
to bolo uplne krasne