No ano, je to tak mozes napisat iba 3 ci kolko to je, aby si nevymazala tých ostatných uzivatelov. To má napisane aj Tomas vjednom v jeho zmyslupnom blogu, preto ja pisem iba 2 abo 1 nikdy nie tri.. aby mali sancu aj tí druhí .. staci si precitat len zakaldne info a budes v obraze.
Sakra, vy tomu nerozumiete? Pravidlá hovoria, že za deň možno napísať maximálne 3 články. Ak niekto napíše len jeden a ďalej už nemôže, je to CHYBA. Také chyby sa občas stávajú, mne sa raz stalo, že som na jednej nemenovanej stránke chcel hlasovať a nemohol som, lebo mi to vypísalo, že každý môže len raz a ja som už raz hlasoval a pritom som na tej stránke predtým ešte nikdy nebol. Dočerta s modernou technikou.
Toto je napísané pod okienkom vyhradeným na článok, ak si zvolíš možnosť "Pridaj blog":
"DENNÝ LIMIT: Každý uživateľ môže pridať MAXIMÁLNE 3 blogy za jeden deň, je to preto, aby sa nestávalo, že niekto pridá 30 článkov s blbosťami za sebou a tak vytlačí články iných uživateľov. Tak aby to bolo fér, nikto nemôže pridať viac ako 3 články za jeden deň."
Dokonca je tam spomenuté DVAKRÁT, že je to za JEDEN DEŇ a nie za 24 hodín!
Takže mi z toho vychádza, že vlastne lepšie poznám pravidlá na písanie blogov ako ty, čo mi naozaj lichotí...
Samozrejme, či skutočne platia tak, ako sú v tejto časti uvedené, je už iná vec. Ale som rád, že je v tom konečne jasno.
ok dobre, priznavam, ale je to nastavene na 24 hodin...
asi to zmenim, limit max 3 blogy za 24 hodin bude platny, ale asi tam dam vynimku, ze 10 hodin od posledneho blogu mozes pridat dalsi, aj keby mal byt stvrty....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Tomáš Abaffy:
Toto je napísané pod okienkom vyhradeným na článok, ak si zvolíš možnosť "Pridaj blog":
"DENNÝ LIMIT: Každý uživateľ môže pridať MAXIMÁLNE 3 blogy za jeden deň, je to preto, aby sa nestávalo, že niekto pridá 30 článkov s blbosťami za sebou a tak vytlačí články iných uživateľov. Tak aby to bolo fér, nikto nemôže pridať viac ako 3 články za jeden deň."
Dokonca je tam spomenuté DVAKRÁT, že je to za JEDEN DEŇ a nie za 24 hodín!
Takže mi z toho vychádza, že vlastne lepšie poznám pravidlá na písanie blogov ako ty, čo mi naozaj lichotí...
Samozrejme, či skutočne platia tak, ako sú v tejto časti uvedené, je už iná vec. Ale som rád, že je v tom konečne jasno.
asi to zmenim, limit max 3 blogy za 24 hodin bude platny, ale asi tam dam vynimku, ze 10 hodin od posledneho blogu mozes pridat dalsi, aj keby mal byt stvrty....