Tip na dobrý film!! (najlepšie psycháč alebo horor)
Ahojte BIRDZáci, Veronka ochorela a stihla si vypozerať všetky filmy, ktoré mala v zálohe pre nudný program v telke. Takže ak máte nejaký skvelý tip na úžasný film sem s ním! Ak vás môžem poprosiť,napíšte aj o aký žáner približne ide. Vďak.
akchceš dobry horor,thriller tak určite Eden Lake,mne len tak slzy stekali od hrôzy,a to som dosť silná nátura..ale taky psyhologický bol aj Opranh(SIROTA) ale dosť ma sklamal nebol taký skvelý ako ho všetci ospevovali
pathfinder je celkom fajn... ja som pozeral clash of titans a bolo to zaujímavé, u brata Driver, to bola totálna magorina, ale možno sa ti to bude lúbiť keď tam jednému vrazili vidličku do oka a ďalšiemu doslova rozdupal hlavu (vo výťahu)...
@rischo to Drive ? Ja viem, ja som to videl henten furt sedí, ledva vypráva... Ale prišiel som na jednu teóriu, on má obmedzenie, koľko slov môže za určitý časový interval povedať...
mne sa toto celkom pacilo ale vacsina ludi nema dostatocnu mozgovu kapacitu na to aby pochopila koniec a potom to tam kritizuju, ze reziser sam nevedel co tym koncom mysli.. ja som to nahodou pochopila O_____o
@bonita hlavne že mu vrazil vidličku do oka, nôž do krku, donútil ho prehltnúť náboj a rozdupal hlavu... ten film je totálna magorina, kto na to napísal dobrú recenziu musí byť na drogách...
@hoperpohroma To je inak dobrý argument, to budem používať na všetky filmy, čo dostanú od väčšiny populácie nízke hodnotenia, že to skoro nikto okrem mňa nedokázal pochopiť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
celkom v pohode film
akchceš dobry horor,thriller tak určite Eden Lake,mne len tak slzy stekali od hrôzy,a to som dosť silná nátura..ale taky psyhologický bol aj Opranh(SIROTA) ale dosť ma sklamal nebol taký skvelý ako ho všetci ospevovali
mne sa toto celkom pacilo ale vacsina ludi nema dostatocnu mozgovu kapacitu na to aby pochopila koniec a potom to tam kritizuju, ze reziser sam nevedel co tym koncom mysli.. ja som to nahodou pochopila O_____o
2012 - katastroficky (najlepsi katastroficky ever)
ak chces trochu psycho tak to je Muzi ktori nenavidia ženy - trochu take psycho, triler, drama
žánrovo nech ti to zaradia iní radšej
» www.csfd.cz/film/8364-sesty...
» www.csfd.cz/film/223269-23/...
3:15 zemres, je toho spusta