Ahojte, poznáte nejaké značky parfumov s vanilkovou vôňou? Ale čisto vanilkovou, žiadne mäty atď a také, čo dlho voňajú... kvalitné parfumy. Našla som len Vanille Noire, vonia krásne, ale jeho vôňa strašne rýchlo vyprchá.
Vanilla od cosmetica fanatica, v 101 zakupene, drzi to jak svina cely den a na obleceni neskutocne, silne to je tak len trosku si davam a cisto vanilkovo mi to vonia, flakon zltkasta vodicka a vrchnak je ruzovy kvietok ale mam ju uz dlhsie tak neviem ci ju stale maju
ja som mala čistú vanílku v takej gulatej fľaštičke s kupolitým vrchnákom, ale na názov si nepamäám, akurát, že som ho kúpila cez internet, teda čo behá na fb tá reklama
@onlymasque to vazne? na mne dlhsie vydrzala vanilkova esencia z kauflandu nez tato vanille noire ale ktovie mozno ju len ja necitim lebo ju mam na sebe. Ale mne ide o to, aby som ju ja citila
@wisterygirl pozrem skusim, diky najlepsie je ked sa da vona vyskusat v obchode, ci vydrzi este do druheho dna alebo sa nepremeni na smrad jak niektore zvyknu
je taka olejova ci normalna vodova? co dat do googla aby som ju nasla?
raz som z tejto znacky mala aj telove mlieko aj taku malu flasticku s vanilkovym olejom ale zdalo sa mi ze ta vona strasne rychlo vyprcha
@canndy neviem, zadavala si Vanille Bourbon? mozno ho uz ani nerobia, neviem, skus sa pozriet priamo v obchode.. teraz mam vlastne odtial taky mini - Vanille ColectOR je nazov, vona priblizne to iste, mozno kus silnejsie
@die co bolo na nej take zle, ze uz od nich nikdy nic nechces?
inac najkrajsia vanilkova vonavka aku som kedy mala bol taky ten suvenirovy parfemik z pariza, to bola fakt az taka orgazmicka vona ale nikde na nete som ju potom uz nenasla, a zase do pariza sa trepat pre nu nebudem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
nasla som toto » parfumy.heureka.sk/christian-dior-...
recenzie to ma dobre, ale je to dost drahe...
kamoska mi raz na rukav strekla z nejakeho parfumu a tu vonu bolo este trochu citit aj po oprati tak take nieco by som chcela ale nebola to vanila
a dost silno to vonalo
aky je presny nazov tej vonavky?
tusim toto, ale je to len toaletna voda
to Vanille Noire je teda vlastne tiez z Yves Rocher?
je taka olejova ci normalna vodova? co dat do googla aby som ju nasla?
raz som z tejto znacky mala aj telove mlieko aj taku malu flasticku s vanilkovym olejom ale zdalo sa mi ze ta vona strasne rychlo vyprcha
Nie je úplne na 100% vanilková, ale je super ^_^
ew
inac najkrajsia vanilkova vonavka aku som kedy mala bol taky ten suvenirovy parfemik z pariza, to bola fakt az taka orgazmicka vona ale nikde na nete som ju potom uz nenasla, a zase do pariza sa trepat pre nu nebudem