16. Wewo>>>> v tomto nazore sa prejavilo to že si usmrkane decko a neviem prečo do ňho nebeš týmto smerom, si radšej nájdi hiphopovu diskusiu tam do nich môžeš jebať koľko len chceš
Nie, nebudem si kaziť ilúzie, stále je to len jeden človek. xD
Wewo, pokladal som ťa za trošku rozhladenejšieho. Ja tiež nehovorím že rap momentálne prezentovaný v mediách je super, je to (bola to, rap je tento rok už out) len marketingová zhovadilosť (plná nadáviek), ale skús si vypočuť legendy ako Beastie Boys, prípadne Syndrom Snopp alebo Chaozz z CZ scény a až potom posudzuj.
(toto nie je ofenzívny príspevok, len si hájim pár rapových skupín ktoré skutočne STOJA ZA TO a vynikajú medzi množstvom ostatných bullshitov)
hm... ako rychlo sa dokaze povodna diskusia o niecom zmenit na diskusiu o niecom uuuplne inom.... nie som na nicej strane lebo setko ma svoje za aj proti.....na haku..
Wewo ale ja si nemyslím že to povedala niekde v tejto diskusii... ja ťa chápem, ale myslím si, že toto - "ked je niekto jebnuty a paci sa mu, prosim." - boli len príliš silné slová. Ale samozrejme, každý uprednostňuje druh diskusie v inom štýle...
Hm... rozmýšľam kedy to bolo... ale nie, v tej dobe keď sme sa bavili o Aragorne som už Syndrom určite počúval... alebo sa zle pamätám? Ktovie, kašli na to a venuj sa téme - zdrbávaj Stiffe za zakladanie duplicitných threadov
WEWO--------------- bud si nacisto prijebany alebo slepy,alepo sa ti zamiena text,ale poviem ti jeden malicky detailik: ty si tu zacal diskusiu,ze nadawam na rock,lenze ja som v zivote o rocku nenapisala nic zlee a ani nepovedala nic zle....tak akoze newiem,co tu splietas za picoviny..... k ostatnym dristom sa nevyjadrujem,NO COMENT!!
snad sa to len po 1000ci krat nehucka na nieco co ma Tomas len v hlave a naivnych planoch... za ten cas co som tu sa radsej drzim hesla "neuvidim, neuverim"
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
Nie, nebudem si kaziť ilúzie, stále je to len jeden človek. xD
Wewo, pokladal som ťa za trošku rozhladenejšieho. Ja tiež nehovorím že rap momentálne prezentovaný v mediách je super, je to (bola to, rap je tento rok už out) len marketingová zhovadilosť (plná nadáviek), ale skús si vypočuť legendy ako Beastie Boys, prípadne Syndrom Snopp alebo Chaozz z CZ scény a až potom posudzuj.
(toto nie je ofenzívny príspevok, len si hájim pár rapových skupín ktoré skutočne STOJA ZA TO a vynikajú medzi množstvom ostatných bullshitov)
a ludia peace love and empathy