je to skôr hlupo položená otazka... spravne ked už su taky zvedaví, by mala znieť: kto ma "skôr mužskú povahu a kto skôr ženskú? ... lebo logicky nikto z vas nie je baba... ale povahovo ma niekto skor tie "ženské maniere" ... by sa dalo povedať.
ale mylsím si že čo sa dominancie týka alebo podobne to s tym aj tak nesuvisi čiže nemá vyznam ked sa toto ludia pytaju... nezistia si tym v podstate skoro nič o danom páre...
súhlasím s miaja, ale tak nie vždy sú chlapi tí dominantní a ženy submisívne ak to chápeme takto.. môžu byť trebárs obaja dominantní, aj keď taký vzťah zvyčajne dlho nevytrime..
No neviem, mne vždy pripadli také práce, že umývanie, varenie, pranie, z čoho vyplýva skôr tá ženská funkcia, čo sa odzrkadlí aj na zvýšenej submisivite... neviem, aké by to bolo, ak by som mal vedľa seba niekoho podobného, skôr potrebujem k sebe niekoho mužnejšieho a dominantnejšieho, dobyvačnejšieho?
@cynickazenska si este nevidela dvoch drsňákov ako gayov alebo dvoch jemňučkých ide len o to ,že keď sú rovnaký tak ich ľudia nepovažujú za pár ale len za kamošov
@cistygay To ti neviem povedať, ako to funguje na internáte, v rámci školy som nikdy internát nepotreboval. Ale keď žijem s chlapom, zastávam čisto ženské úlohy, lebo jeho by som ani k hrncom nedostal. Asi aj lepšie, kto by to po ňom prípadné popripalované umýval.
@cistygay Tak som na tom podobne, keďže ten môj je technicky zameraný, a vie si maximálne tak spraviť čaj a kávu. Heh, no čo sa dá v bytovke robiť s chlapom, presne si to vystihol, kopec a kopec s.xu .
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
ale si vezmi čo sa týka sexu že je to fakt ako porovnávať auto z motorkou...
...a poznám dosť hetero párov kde sa správajú opačne že chalan je jemný a baba drsná...
.....a pri gay pároch je zvačša ešte viac pomiešané
a noačo že som fake :p 3
Už keď chceš po tej sexuálnej stránke: Videl si niekedy sexovať motorky?
ale mylsím si že čo sa dominancie týka alebo podobne to s tym aj tak nesuvisi čiže nemá vyznam ked sa toto ludia pytaju... nezistia si tym v podstate skoro nič o danom páre...
@makiri Oujé