@bjecm2yngn8j2g8bf6yxp7mb9h tak to si asi jediný, komu nevadí, že sa birdz načítava 10 minút a na blogy sú aj iné stránky, keď chceš vedieť ako si dobrý.. alebo si naň proste nekliklaj, lebo áno, zdá sa mi, že je to aj tým, keď si na neho klikáš sám...
@18 a aby som bola konkrétna - narážka na moje deti odrážala tomášovu efektivitu práce a čas, koľko mu trvá, kým spraví a opraví, čo sľúbil. ale to by si musel nebyť vzťahovačný a posadnutý myšlienkou, že ma zaujímaš.
úprimne nepáčiš sa mi, nepáči sa mi tvoj prístup akonáhle tu niekto načrtne známky serioznosti, zdrbeš ho neviem nič o tom týpkovi s ktorým si si ma mýlila, ale niečo mi hovorí, že má s tebou podobné skúsenosti aj on.
ja komentujem fóra. nie ich zakladateľov. úprimne, väčšinou ani nehľadím na to, kto ich zakladá.
ale chápem to. v reálnom živote trpíš nedostatkom záujmu, preto si ho tuto nejako nahrádzaš, tým, že berieš osobne veci, čo okolo teba ani neprešli. len nechápem, ako si dospel k tomu, že JA budem tá, ktorú postavíš do pozície "tej, čo do teba jebe v každom fóre" - keďže ja som na teba zareagovala dokopy tak 3x a všetko ostatné sú len tvoje bohapusté výmysly.
s psychicky labilnými jedincami sa nemám o čom baviť. a každý normálny človek, čo si prečíta tvoje reakcie, musí vedieť, o čom hovorím.
a toto je POSLEDNÁ vec, ktorú adresujem tebe, a máš plné právo brať to osobne.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
Teda nie to co si naklikas ty, ale to co ti naklikaju ostatni.
ale ako bloger by som chcel vedieť, že ak je môj blog v topke, tak je to zaslúžené a nie je to preto, že si to tam sám pretláčam
a hlavne sa chcem opýtať, či to tak vôbec je.... lebo zatial je to len moja domienka
čo keby sme počkali na niekoho kompetentného kto proste zodpovie moju otázku....
teraz som to skúšal totiž..... 10 krát som refreshol webku a moj blog za 30 sekund postúpil vyššie
nech moje deti nemajú skreslené informácie o svojich blogerských kvalitách.
Ide o to, že je dobré na to poukázať, ak to tak je.
že si mysliš , že som niekto , kto NIE SOM ?
dakujem
úprimne nepáčiš sa mi, nepáči sa mi tvoj prístup akonáhle tu niekto načrtne známky serioznosti, zdrbeš ho neviem nič o tom týpkovi s ktorým si si ma mýlila, ale niečo mi hovorí, že má s tebou podobné skúsenosti aj on.
ale chápem to. v reálnom živote trpíš nedostatkom záujmu, preto si ho tuto nejako nahrádzaš, tým, že berieš osobne veci, čo okolo teba ani neprešli. len nechápem, ako si dospel k tomu, že JA budem tá, ktorú postavíš do pozície "tej, čo do teba jebe v každom fóre" - keďže ja som na teba zareagovala dokopy tak 3x a všetko ostatné sú len tvoje bohapusté výmysly.
s psychicky labilnými jedincami sa nemám o čom baviť. a každý normálny človek, čo si prečíta tvoje reakcie, musí vedieť, o čom hovorím.
a toto je POSLEDNÁ vec, ktorú adresujem tebe, a máš plné právo brať to osobne.
dovi, dopo, dopi, a už ma neobťažuj.
a blbé je, že nejak nechápem prečo, lebo ked sa ťa to opýtam, nedáš mi odpoved
tie tvoje ,,3 reakcie'' mi vo worde zaberajú 40 mega moja zlatá a ak neprestaneš, tak ich zverejním.