fiha, budes mat 1000 ts-iek o nicom, viac ako tomas, ty si ale gangster fakt treba toho tomasa odstavit od kormidla, pretoze by to tu mal jednoznacne viest clovek s najvyssim poctom tajnych sprav
@kevin no momentalne mam celkom malo, z tohto mesiaca mam len 97 neprecitanych! co som davno nebol pod trojcifernym cislom, bud na mna vsetci kaslete, alebo som sa zlepsil
tak ja sa za 4 dni šplhám číslu 200 ,,, poslaných aj doručených ,, sice ide zatial len o 30 osôb cca ,... ale to sa zmení .. a ten scren v pohode si spravím aj 50000 ... srandista je on srandista
@hajzelodkosti ,,, dobre si povedal, musím ta pochváliť, ja jedno idem cez leto stavať na vlastne náklady na našom sídlisku ,, lebo to ty birokrati sem chodia len keď sú voľby ,,, a vždy taký papierik že keď jeho budeme voliť ako to tu bude vyzerať ... a zvolený je už rok a od vtedy sa tu už neukázal
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
kľudne sa aj ty pochvál
kto mi to pomôže zmazať?
vela vymazavas asi
pozri si moj blog
» www.birdz.sk/webka/johnyshee...
@hajzelodkosti ,,, dobre si povedal, musím ta pochváliť, ja jedno idem cez leto stavať na vlastne náklady na našom sídlisku ,, lebo to ty birokrati sem chodia len keď sú voľby ,,, a vždy taký papierik že keď jeho budeme voliť ako to tu bude vyzerať ... a zvolený je už rok a od vtedy sa tu už neukázal
ja som mal 9500 najviac : a viem aj o takych ktory mali nad 10tisic chlapec ty si pomyleny :