Neviem ako ostatný ale ja sem nechodím kvôli nejakému tajnému číslu alebo že by som sa dostal do nejakej top... ale chodím tu preto že sa mi tu páči a vždy si tu prečítam zopár veľmi dobrých blogov a básní
hej ale bola tam TOP 100, resp. TOP 100 s obrazkami + dalsich 400 bez obrazkov podla pohlavia, cize teoreticky prvych 1000 userov dokazalo najst svoje umiestnenie a ano bolo to trochu nevrazive...
Uzivatelia viaceri sami poziadali, aby sme ten rebricek zrusili, a tak sa zrusil...
bolo to minuly rok cez leto, 1.augusta 2007 sme spravili rebricek, ktory sa v realnom case sam aktualizoval.... a po necelom mesiaci (alebo mozno po vyse mesiaci) sme ho blokli... zostalo len TOP20 vpravo vo webkach..
...ja som TOP 100 objavil dnes a tam mi naskočil oznam ,že jedno dievča nepochopilo vtip a napísalo blog ,že TOP100 sa má zrušiť. Potom Tomáš spravil fórum a zrušil Top100...
ja som zato aby top100 nebola lebo myslim ze birdz nechce dosiahnut hadku ze preco henten ma to miesto a ten zas to....a jednak nechodievame na birdz pre top100?
...jedným z argumentov prečo zrušiť T100 bolo ,že ludia píšu blogy len preto aby postúpili na rebríčku a ,že to znižuje kvalitu blogov tak ,že či sa zlepšila tá kvalita
Top 100sjit zrusit naco to je ....trapnost nad trapnost top uz len ten nazov ako v dakej skole kde su zakomplexovane indivdua co musia bit top smiiieeeeech
Aloe (25): o com tocis??? ake rodinkarstvo? snad si nemyslis, ze teraz je BIRDZ a kazdy si bude s kazdym pisat a vsetci budeme kamarati (ak hej tak je to velmi ale fakt velmi naivne) Clovek je proste socialny tvor a urcite skupinky vytvarat vzdy bude, pretoze to je v nom a nikto nikdy s tym nic nespravi. Koniec koncov preto mas kamaratov, ludi co ta nezaujimaju a ludi co su ti proti srsti. Taktiez neutusim co s tym malo TOP100, boli tam proste naj ludia respektve ludia ktori pisali najlepsie a mali tu najviac znamych (az na cca 2 vynimky ktore nasli medzeru v systeme a vyuzili ju).
31, 32) tiez neviem o com hovori, ale ked sme uz pritom, ja vas urcite do rodiny beriem
A niesom velmi rad, ze sa to zrusilo, podla mna by to este pridalo na kvalite
Ono je to nelogicke cakat, ze ked niekto pise nekvalitne blogy, ze sa dostane do topu Preco je tam Sarah_whiteflower? Lebo pisala nekvalitne blogy? Drbna? Lucka? Tashira? Myrec? atd... atd...
35. mayo musís ale zas uznať, že ked si dá niekto do nadpisu "Bože to bol včera ale super sex" a do blogu napise päť nič nehovoriacich riadkov, klikne si na neho oveľa viac ľudí...a top bolo o klikaní
...tak ku blogom može byť tlačítko chceš hlasovať za a vylúčia sa náhodné príchody
...ale problém je či by sa chcelo hlasovať tak ako s tým zrušením kto bol proti napísal a ostatných to nezaujímalo si myslím alebo sa im nechcelo písať lebo jednoduchšie je byť PROTI ako ZA
hmmm no ja osobne si myslim ze ked ste zrusili TOP100 mali stze zrusit aj tych top 10 lebo ten rebricek teoreticky stale existuje .. ten kto je znami je znami a nemusi to byt este aj just podla mna vycapene ..
mne ten rebricek mimochodom nevadil a bolo mi to jedno vlastne ja som sa o nom dozvedela az ked sa rusil nevadil by mi ale ked sa uz zrusil malo to byt cele..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
ale súhlasím open_mouth:L LOL
Budu sutazit vsetci a jebat do seba.
To neni treba.
Uzivatelia viaceri sami poziadali, aby sme ten rebricek zrusili, a tak sa zrusil...
bolo to minuly rok cez leto, 1.augusta 2007 sme spravili rebricek, ktory sa v realnom case sam aktualizoval.... a po necelom mesiaci (alebo mozno po vyse mesiaci) sme ho blokli... zostalo len TOP20 vpravo vo webkach..
Netreba zbytocne jebat ludi tym kto je vyssie v rebricku.
a ešte k tomu rebríčku, len pre to že ťa o to niektorí užívatelia požiadali sa to zrušilo? kto zmija? a spol 13 14 15 rožných deciek?
Chodím sem lebo sa mi tu páči a našla som si pár ľudí s ktorými si rada píšem a nie kvôli nejakému TOP.
a prečo ste nezrušili ten odkaz by ma v živote nenapadlo ,že tu niečo také bolo
Osobne mi je jedno kde som bol alebo som.
A niesom velmi rad, ze sa to zrusilo, podla mna by to este pridalo na kvalite
Ono je to nelogicke cakat, ze ked niekto pise nekvalitne blogy, ze sa dostane do topu Preco je tam Sarah_whiteflower? Lebo pisala nekvalitne blogy? Drbna? Lucka? Tashira? Myrec? atd... atd...
Na hoci aj malu hviezdu by sa takto nevypracoval
napriek tomu, mne sa ten rebríček celkom lubil, sice som sa nim nikdy nijako neriadila, ale moze posobiť motivujuco podla mna...
...ale problém je či by sa chcelo hlasovať tak ako s tým zrušením kto bol proti napísal a ostatných to nezaujímalo si myslím alebo sa im nechcelo písať lebo jednoduchšie je byť PROTI ako ZA
...a toto fórum som napísal len z princípu
mne ten rebricek mimochodom nevadil a bolo mi to jedno vlastne ja som sa o nom dozvedela az ked sa rusil nevadil by mi ale ked sa uz zrusil malo to byt cele..