Ahoj kamaráti. Ouch mi vnukla myslím, taký celkom milý nápad, mali sme tu už všelijaké miss a neviem čo, tak si spravme súťaž o najkrajšieho, najsympatickejšieho PSA na birdzi.
Sem pridávajte fotky svojich psíkov, prosím, aby ste pridávali fo
@thrwtchr chodí sem ale veľa majiteľov psov. a prečo si nezasúťažiť o nejakú maškrtu pre svojho psa, alebo nový obojok, keď ťa to nestojí nič, len pridať jednu fotku?
Ľudia, inak, mali by sme to dať nejako dokopy, ku každému havinovi dopísať meno, potom ich dať všetky do jednej diskusie, najlepšie bez mena majiteľa nech je to objektívnejšie (však každý si svojho psa pozná), a pod to by ľudia písali čísla...a potom prípadne by sa urobil ešte výber prvých desiatich a dali by sme anketu...a mali by sme Psa birdzu 2012
@carrie Ten Tvoj si ma získal! @Soraya ako môžem zahlasovať za Carrieinho sobopsa? Alebo.. ako sa môžem dostať do poroty, aby som zaň mohla zalasovať )?
@soraya Fúú, takže som s nadržiavaním sobovi ako porotca zlyhala? ale keď mne sa fakt aj-aj.. objektívne páči, veď aha, tá výška v kohútiku, no perfiš, skrátka ideál a packy pekné, rovné, chvostík, ako má byť... A volá sa Lara! To je, foneticky vzaté, celkom objektívne pôsobivé meno .... (Agitujem!) Ale OK, budem teda len fandiť a nezúčastnene sledovať tento ostrý súboj psích fešákov a fešánd .
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
69 komentov
Každý kto sa zúčastní, prosím pridajte iba jednu fotku jedného psíka
aj my, aj my sa chceme zapojiť! (
narátala som 51 psíčkarov, tak sem s fotkami!
ovšem, okrem toho môjho, počkajte, pridám
@marleymt
ale ja nemam poriadnu fotku..nazivo je najkrajsi
ale samozrejme by mal vyhrat hajzelbabin aslancek
nuž mala som krásneho psa a nemala foťák... mám foťák a nemám psa... takže nie môj ale ja fotila
takto ešte hentú predtým mi nešlo
» imageshack.us/photo/my-images...
moje dve malé chutnoše
ked bol maly:
ked je vacsi:
keď bola ešte šteňa
» desmond.imageshack.us/Himg85/scaled.p...
tu už ako kôň neboli srnka
» desmond.imageshack.us/Himg201/scaled....
» desmond.imageshack.us/Himg85/scaled.p...
môj havinko
moj Nufino
hahah som rada aj Lara (sobopes ) je rada
(a koľkí?)